Romantisk miniferie på Kragerup Gods

Norsk | NOK

Kragerup Gods

Nyt et opphold med velvære og god mat i vakre og historiske omgivelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Historisk eiendom i vakre grønne omgivelser
 • 2 x 2-retters middag i Restaurant Blixen
 • Gratis adgang til innendørsbasseng og badstue
1.005,-
3 dager fra
1.689,-

Inkl. halvpensjon

Gods-opphold – ankomst mandag til fredag

3 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 1.006,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnatting m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Fri bruk av innendørs svømmebasseng og sauna
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Inkl. 2-retters meny

Gods-opphold – ankomst lørdag og søndag

3 dager
Kun 1.689,- / spar opp til 843,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske cava og sjokolade i rommet
 • Fri bruk av innendørs svømmebasseng og sauna
 • Gratis internett og parkering
Wild Offer

Bo i unike og historiske omgivelser på den vakre Kragerup-eiendommen fra 1800-tallet. Idyllisk beliggenhet på Vestsjælland, omgitt av frodig grønn natur, dermed for hvert opphold, tilbyr eiendommen fantastiske rammer. I det øyeblikket du krysser broen på vei mot hovedbygningen, vil det være klart at du er i en helt spesiell opplevelse. Nyt et romantisk opphold med utsøkt mat, avslapning, badstue og mye spennende historie og vakre, naturlige omgivelser.

Hotellet tilbyr

Kragerup Gods ligger i vakre grønne omgivelser ca. 15 km. nord for Slagelse i Vest-Sjælland. Den vakre bygningen stammer fra 1800-tallet, men selve tomts historien går tilbake til 1327.

Kragerup Gods har blitt drevet av Dinesen-familien siden 1801 og driver per dags dato 8. generasjon. Det var nåværende utleier, Birgitte Dinesen, som i 1998 renoverte eiendommen og forvandlet til et hotell med konferanse- og bankettfasiliteter. Som en liten bonusinformasjon, bør det selvsagt nevnes at den kjente danske forfatteren Karen Blixen tilhører familien, og gårdens restaurant er dermed oppkalt etter henne.

Det er som en tidsreise når man går inn i de vakre stuene på eiendommen. Flere av stuene holdes i sin autentiske stil og inneholder personlige eiendeler som bøker og fotografier, noe som virkelig bidrar til den sjarmerende atmosfæren, og gir gjestene et virkelig unikt innblikk i bygningens historie og sjel. Siden eiendommen er et populært sted for bryllup og store selskaper, kan noen av stuene noen ganger være reservert.

Under oppholdet kan du skjemme deg bort i det vakre lille velværeområdet som tilbyr et oppvarmet innendørsbasseng og badstue. Det er den perfekte cocktailen av velvære, og som overnattingsgjester har du fri tilgang til velværeområdet.

De store utendørs områdene på eiendommen inkluderer blandt annet, en vakker park som sammen med det omkringliggende skogsområdet gir deg gode muligheter for fotturer eller sykling i det omkringliggende området. Stiftelsen tilbyr også et bredt spekter av selskaps- og gruppebyggingsaktiviteter som, football, golfbane, bueskyting, riding, rappellering og mye mer.

Gården driver også en utendørs klatringpark "Go High" og en utendørs trampolinepark "Go Bounce", som er en morsom og utfordrende opplevelse for alle aldre. Det koster et gebyr og bestilles gjennom godset.

Kragerup Gods har et stort fokus på bærekraft og det er en veldig naturlig del av visjonen om at store anstrengelser gjøres for å spare og beskytte miljøet. Dermed er varene CO2-nøytrale og selvforsynte med elektrisitet fra egne vindmøller, vann fra eget vannverk og varme fra egen halmkoker.

Hver dag kan du stå opp og få den perfekte starten på dagen med en velsmakende og godt variert frokostbuffé i de koselige omgivelsene på eiendommen.

Den vakre restauranten Blixen åpnet i 2015 og som nevnt tidligere, er oppkalt etter Karen Blixen, som i sine unge dager spanderte tid på gården. Som en ekstra liten hyllest til forfatteren serverer restauranten Karen Coffee fra Kenya, så mange av vinene på vinmenyen kommer fra Sør-Afrika. Maten i restauranten serverer både danske og internasjonale retter. Maten er tilberedt med sesongens ferske ingredienser og urter fra deres egen kjøkkenhage. Kjøtt er fra egen avl og delikatesser hentet fra forskjellige lokale bønder. Restauranten er stengt på søndager, og middag serveres ikke. I stedet for middag får du en flaske Cava og sjokolade på rommet.

Gratis trådløst internettilgang under oppholdet, og parkering er tilgjengelig, inkludert ladestasjon for elektriske biler.

Rommene

Kragerup Gods har 57 forskjellige rom, som alle er hyggelige og velholdte og er i god harmoni med resten av eiendommen. Du kan velge mellom å bo i ett enkeltrom, dobbeltrom eller dobbeltrom med ekstra seng. Alle rommene har egen dusj, toalett, TV, telefon og hårføner. Pakken tilbyr opphold i gårdens standardrom, som ligger i de renoverte avlsbygningene, som er skilt fra hovedbygningen.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

410 km fra
Hirtshals, Danmark
550 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Birkegårdens Hager (10.3km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange herlige tingene som foregår, også i barnestørrelse. Her kan dere tilbringe dagen i denne flotte parken. Her er det en lekeplass og en hyggelig liten kafé. Planlegg en ferie i egen bil og finn et barnevennlig hotell hos Risskov Bilferie.

Slagelse (13.5km)

Slagelses hyggelige sentrum har gode shoppingmuligheter. Denne meget livlige byen har mye å by på. Dere kan gå på oppdagelse og utforske noen av gågatene eller smugene hvor man også finner små torg og plasser. Her finner man også mange små spesialbutikker. Slagelse har en historisk stemning, og den merker man spesielt om man besøker St. Mikkelskirken. Den ligger midt i Slagelse og er en av Danmarks eldste teglsteinskirker med en historie tilbake til det 14. århundret.

Slagelse Museum (13.9km)

Slagelse Museum bør besøkes om man er i området. Det er et regionalmuseum som har en interessant samling av gammelt håndverk, og gir samtidig de besøkende et enestående innblikk i hvordan både handelen, håndverket og industrien har utviklet sig i det siste århundret.

Slagelse Lystanlæg (15.3km)

Ta med barna og tilbring en ettermiddag ved Slagelse Lystanlæg, som er en stor park med et rikt dyreliv. Parken har en stor lekeplass hvor man blant annet kan prøve 'Labyrinten' og 'Mulighedernes Felt', hvor man kan grille og hygge seg.

Antvorskov Klosterruin (18.6km)

Besøk ruinene som er igjen av Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige enden av Slagelse. Klosteret ble oppført i 1164 av Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster.

Vikingeborgen Trelleborg (25.8km)

Vikingeborgen Trelleborg er en av Danmarks helt store kulturskatter, siden dette er en av de best bevarte ringborgene som finnes i landet. Trelleborg ble bygget av Harald Blåtand i år 980 og alle restene i terrenget er fortsatt å se. Ta familien med og opplev hvordan vikingene arbeidet både som jordbruksarbeidere og krigere, en hyggelig opplevelse for hele familien.

Kalundborg (33.3km)

Den gamle delen av Kalundborg kalles for 'Højbyen', og er en av Danmarks best bevarte middelalderbyer med bygninger fra det 15. og 16. århundret. I sentrum av byen finner dere mange restauranter og caféer og har dere lyst til å handle, så kan en tur opp Kordilgade eller Skibbrogade anbefales. Her finnes det nemlig et stort og variert utvalg av forskjellige spesialforretninger. Litt utenfor shoppinggaten så ligger den flotte Vor Frue Kirke.

Borreby Slott (38.9km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange severdighetene som ligger og venter her. Én av dem er Borreby Slott, som ligger ca. to km fra sentrum av Skælskør og er fra ca. 1345. Slottet er en herregård i Magleby Sogn og har et areal på omkring 6750 mål. Slottet er et imponerende syn og er garantert verd et besøk. I 2012 etablerte Borreby Teater skuespill på eiendommen og er med tiden blitt et sted hvor man kan oppleve dansk skuespill på sitt beste. Finn barnevennlige hoteller nær Skælskør hos Risskov Bilferie og kjør-selv ut til det vakre Borreby Slott på Sjælland.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Comwell Sorø

God mat og flotte omgivelser

Vestsjælland

Miniferie i Midtsjælland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

701,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Ferie under Danmarks største stråtak

Les mer

Hotel Menstrup Kro

Kroopphold på Sydsjælland

Sørsjælland

Miniferie i Næstved

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering

447,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Kroferie til superpris!

Les mer

Comwell Korsør

Avslapping på Vestsjælland

Vestsjælland

Miniferie i Korsør

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

438,-
Fra kun
1.819,-

Vis kort

Velvære i Korsør

Les mer

Hotel Strandparken

I Strandparken ved fjorden

Vestsjælland

Sentralt på Själland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nær stranden

318,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Besøk Holbæk på Sjælland

Les mer

Hotel Hørby Færgekro

Inkl. 2-retters meny

Vestsjælland

Ferie ved Holbæk fjord

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

914,-
Fra kun
839,-

Vis kort

Naturskjønt kroopphold ved Isefjorden

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.