Opplev en familieferie eller miniferie til Kroatia

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kroatia

Rabattkoden er nå aktiv

Kroatia

Opplev Kroatias hvite strender langs Adriaterhavets kyst, og hopp på en båttaxiene som tar dere med ut til de små øyene utenfor. Nesten helt folketomme er de også. Fremdeles.


Vakre strender, storslått arkitektur fra 1600-tallet og nydelig mat fra havet trekker stadig flere besøkende til den tidligere jugoslaviske republikken, som har vært EU-medlem siden 2013. Risskov Bilferie har gode avtaler med flotte hoteller i Kroatia og tilbyr nær tilgang til det beste landet har å by på av hvite strender, hvitvin, hvile og øya Vis, bare for å nevne noe.


Glem heller ikke å se på muligheter for å vandre i fjellene på Balkan. Det er en opplevelse på kanten av sivilisasjonen å vandre rundt i fjellene langs den kroatiske vestkysten.


De fleste reiser til Dubrovnik når de tar turen til Kroatia. Ikke uten grunn er den storslåtte gamle byen et trekkplaster med sine vakre omgivelser, med nærhet til øyene utenfor samt alle den gamle bymuren høyt over byen med alle uteserveringene. Hvis dere vil finne en stille plass er det verdt å vite at en av Kroatias beste strender ligger kun 25 km fra Dubrovnik. Pakk strandbagen og tilbring en dag på Sveti Jakov med en god bok, parasoll og deilig lunsj fra en lokal restaurant.