Opplev en familieferie eller miniferie til Kroatia

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kroatia

Rabattkoden er nå aktiv

Kroatia

Lange, herlige dager i solen på en flott strand er som regel det man forbinder med en ferie i Kroatia. Kombinasjonen god mat, mange utfluktsmål og mengden aktiviteter gjør det til et perfekt reisemål for en herlig familieferie. Risskov Bilferie tilbyr mange populære reisemål som Istria, Kvarnerbukten og Dalmatien.

Kroatia er et reisemål det er lett å forelske seg i. Landet lokker med krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, kulinariske nytelser, og en vennlig og gjestfri befolkning. På reise til Kroatia vil du oppdage at Kroatia er ett av Europas rimeligste land å feriere i. Besøk den vakre badebyen Opatija med sitt azurblå vann og sin barnevennlige strand. Eller utforsk den gamle byen Pula. Husk å få med dere den kulturelle havnebyen Makarska.

Opplev en spennende byferie i landets vakre hovedstad Zagreb eller legg kjør selv ferien innom den kjente kystbyen Split. Mange av våre strandhotell har også svømmebasseng, du får både i pose og sekk. Kroatia har i tillegg mange vakre øyer og en enestående natur som du kan utforske hvis du er på utkikk etter en mer aktiv ferie.