Risskov Bilferie har Norges beste priser på hotell og hotellpakker

OK

Kroatia

Regioner

» Istria

» Kvarner og Sentral Kroatia

Filtrer søkeresultatet

Enkeltrom
Familierom
Camping
Hotell med røykerom
Gratis parkering
Hund tillatt
Hotell med en overnatting
Heis på hotellet
Internett på hotellet
Treningsrom på hotellet
Wellness- og SPA-fasiliteter
Innendørs svømmebasseng
Utendørs svømmebasseng
Restaurant
Ved stranden
Nær sentrum
Nær vannet
Nær skiområdet
Ferieleiligheter
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Kroatia

Kroatia

Lange, herlige dager i solen på en flott strand er som regel det man forbinder med en ferie i Kroatia. Kombinasjonen god mat, mange utfluktsmål og mengden aktiviteter gjør det til et perfekt reisemål for en herlig familieferie. Risskov Bilferie tilbyr mange populære reisemål som Istria, Kvarnerbukten og Dalmatien.

Kroatia er et reisemål det er lett å forelske seg i. Landet lokker med krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, kulinariske nytelser, og en vennlig og gjestfri befolkning. På reise til Kroatia vil du oppdage at Kroatia er ett av Europas rimeligste land å feriere i. Besøk den vakre badebyen Opatija med sitt azurblå vann og sin barnevennlige strand. Eller utforsk den gamle byen Pula. Husk å få med dere den kulturelle havnebyen Makarska.

Opplev en spennende byferie i landets vakre hovedstad Zagreb eller legg kjør selv ferien innom den kjente kystbyen Split. Mange av våre strandhotell har også svømmebasseng, du får både i pose og sekk. Kroatia har i tillegg mange vakre øyer og en enestående natur som du kan utforske hvis du er på utkikk etter en mer aktiv ferie.

Klikk her for å lese mer....
1