Opplev vakre Dalmatien på høstferie med familien.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dalmatien

Rabattkoden er nå aktiv

Dalmatien

Dalmatien ligger ved det Adriatiske hav i det sørlige Kroatia. Plassen har en fascinerende historie som begynte under Antikken, fortsatte under Romertiden og videre til moderne tid. Overalt finner du severdigheter, som forteller om områdets historie og natur. Den lokale befolkningen har et åpent sinn og her kjenner du deg velkommen.

I løpet av sommermåneden er temperaturen behagelig og ligger oftest mellom 27 og 33 grader og vanntemperaturen er i gjennomsnitt 25 grader. Besøk byen Split, den ligger direkte ved Adriaterhavet og er Kroatias nest største by. Den er med på UNESCO's verdensarvliste først og fremst på grunn av Diocletianus Palasset, er definitivt er verdt et besøk. På vinterstid anbefaler vi dere å besøke de termiske badene i Split.

Strandpromenaden i Split med palmer innbyr til skjønne gåturer og rolige kvelder. Du kan smake på de gastronomiske spesialitetene eller ta en drink på en av strandbarene og oppleve folkelivet, dansere og musikere. Flott natur ligger tett på byen som også har staselige bygninger fra flere århundre tilbake. I bakrunnen kan du også skimte toppen av fjellet Majran.