Besøk det sentrale Kroatia og Kvarner-regionen med familien.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kvarner og Sentral-Kroatia

Rabattkoden er nå aktiv

Kvarner og Sentral-Kroatia

Besøk det sentrale Kroatia og Kvarner regionen og opplev områdene rundt elvene Sava, Drava og Mura, eller den flotte Adriaterhavskysten. På ferie i denne delen av Kroatia kan du se landets europeiske karakter gjennom de store slettene som bare avbrytes en gang i blant av lave åser. Besøk de gamle romantiske borgene fra Middelalderen og de gamle sommerpalassene, eller opplev de varme kildene eller kurbadene.

Opplev Kroatias hovedstad Zagreb. Det er en flott blanding av nymoderne og gammel kultur og det er akkurat denne blandingen som er så sjarmerende. Byen er ikke større enn at man kan ta seg rundt til fots, men en tur med de koselige trikkene er også en opplevelse i seg selv.

Sentralkroatia og Kvarnerbukten er perfekt for dem som ønsker en ferie ved stranden eller i spennende byer og naturområder. Det sentrale Kroatia ligger i et stille og idyllisk landskap og er rikt på gamle skoger og store elver, feks Donaus sideelv Drava. I Kvarnerbukten kan dere oppleve den fascinerende kystlinjen, som har vært en turistdestinasjon i over 100 år.