Dra på miniferie og bo på Kystvejens Hotel & Konferencecenter

Norsk | NOK

Kystvejens Hotel

Ferie i vakre omgivelser med morsomme opplevelser rett rundt hjørnet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hyggelig hotell med god beliggenhet i Grenå
 • Ferieidyll med god mat og aktiviteter
 • Perfekt utgangspunkt for opplevelser på Djursland
504,-
3~5 dager fra
1.099,-

Kun 100 meter til havet

Ferie ved Grenå Strand

3 dager
Fra 1.099,- / spar opp til 253,-
SPAR
4 dager
Fra 1.529,- / spar opp til 409,-
SPAR
5 dager
Fra 2.139,- / spar opp til 505,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sluttrengjøring
Risskov Pakken

Bo i vakre omgivelser ved havet i Grenå. Kystvejens Hotell tilbyr både avslapning og mange aktiviteter. Det er gode muligheter for å dra på utflukter til for eksempel Djurslands turistby nummer en, Ebeltoft. Du kan også gå eller kjøre til Kattegatsenteret som bare ligger en km fra hotellet.

Hotellet tilbyr

Hotellet er designet av Friis & Moltke og tilbyr 13 000 m2 under ett tak. Den store frokostbuffeen serveres hver morgen fra kl. 06.00- 09.30. Etterpå kan man få kjøpt kaffe, te, frukt, juice og snacks i foajeen. Det er mulig å sjekke inn 24 timer i døgnet. I hotellets klassiske bibliotek kan dere nyte stillheten og fordype dere i en god bok. Restauranten er lukket om kvelden alle dager i uke 29, 30 og 31. Kystvejens Hotell ligger midt i et vakkert naturområde, hvor dere er omgitt at løv- og barskog, perfekt for en rolig gåtur eller rask joggetur. Stranden, vannet og en fantastisk utsikt over den vidstrakte himmelen er kun et stenkast unna. Dere kan spasere langs stranden eller ta en forfriskende dukkert i sjøen. Det er også mulig å leie kajakker eller delta i andre vannsportgrener. I resepsjonen finnes det et kart over ulike bil- og sykkelveier i området. Det er treningsrom på hotellet for den som vil trene etter en avslappende dag. I tillegg er det ridehus og golfbaner i gåavstand. Hotellet har gratis parkering.

Rommene

De 160 lyse rommene er alle innredet med kunst og designmøbler. Alle rommene har gratis trådløst internett, blendingsgardiner, telefon, 32" flatskjerm-TV med internasjonale kanaler og skrivebord. Det er tillatt med maks et barn i foreldres seng, og to barn i egen seng på foreldrenes rom.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

210 km fra
Hirtshals, Danmark
480 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Kattegatsenteret (1km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange severdighetene som ligger og gjemmer seg både på Sjælland og i Jylland. Kjør selv til Jylland og opplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kjør-selv til Kattegatsenteret og nyt en dag fylt med spennende opplevelser. Senteret er et stort dansk akvarium med mer enn 250 arter av havdyr – heriblandt seler, fisk og haier som lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og haiarter. Finn en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kjør-selv avsted på ferie i egen bil i Danmark og nyt en tur til Grenå i eget tempo. 

Grenå (0.4km)

Besøk Djurslands største by, Grenå. Byen har mange spesialforretninger, restauranter og kaféer. Når dere går rundt i byen skal legge merke til de godt bevarte bindingsverkshusene.

I Grenå kan dere besøke Museum Østjylland i den hyggelige kjøpmannsgården samt det interessante Kattegatcenteret.

Skandinavisk dyrepark (22km)

Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse. Her kan du se både ørn, bjørn, ulv, og andre ville dyr.

Ree Park Safari (26.5km)

Ree park er en safaripark i Djursland i Ebeltoft. Det er over 800 dyr med 80 arter, fra 5 ulike kontinenter. Ta hele familien med på en opplevelsesrik tur.

Djurs Sommerland (24.7km)

Opplev Skandinavias største fornøyelsespark, Djurs Sommerland. Her er det opplevelser for både store og små. Det er også et grønt område hvor dere kan slappe av og nyte lunsjen. Det er også et stort badeland, som barna kan kose seg i. Når dere har betalt for inngang er det gratis å prøve alle fornøyelsene.

Mols Bjerge (38.2km)

Nasjonalparken Mols Bjerge er kjent for sitt spesielle landskap fra istiden. Parken har et areal på 180km2, og her er det muligheter for å gå på tur, ri på hest, være med på guidet tur og oppleve sjeldne planter og dyr. Mols Bjerge er et vidunderlig naturområde med opplevelser for både store og små. 

Kalø Slottsruin (35.3km)

Kalø Slottsruin er restene av et kongelig slott, beliggende i Kalø vik ved Djurslands sørkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Nyt gåturen på ca. en halv kilometer ut til Kalø Slottsruin, som er ligger i Midtjylland.

Ebeltoft (32.4km)

Ebeltoft er i dag kjent for sine krokete gater med brosten, gamle hus og hyggelige gågater med et stort utvalg av spesialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gjestfri atmosfære. Ebeltofts kjennetegn er uten tvil verdens største trebåt, Fregatten Jylland. Skipet er et helt unikt i dansk historie. Her kan dere oppleve levende dansk sjøfartshistorie og samtidig spise en autentisk lunsj. I museumshallen ved skipet er der løpende forskjellige, spennende utstillinger omkring sjøfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del av Museum Østjylland som er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består av flere forskjellige bygninger og dere kan f.eks. kikke innenfor i Det gamle Rådhus, hvor dere kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøke fangehullet i kjelleren. Besøk også Farvergård i hovedgaten, hvor bønder i sin tid fikk farget garnet sitt.

Århus (64.6km)

Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Ebeltoft Park Hotel

Hverdagsopphold

Djursland

Supertilbud i Ebeltoft

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis internett og parkering

195,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Danmarks mest sjarmerende by

Les mer

Hotel Marina Grenå

Opphold med halvpensjon

Djursland

Miniferie i Grenå

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett og parkering
 • Wellness m/ basseng, spa, aromadampbad

512,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Familieferie i Grenå

Les mer

Cabinn Aarhus

Opphold med frokostbuffé

Østjylland

Minie ferie i Smilets By

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • I sentrum

246,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Billig miniferie i Smilets By, Aarhus

Les mer

Motel X

Inkl. 1 x 2-retters meny

Midtjylland

Koselig budgethotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis parkering og WiFi

602,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Hyggelig hotell til lav pris nær Randers

Les mer