Dra på miniferie og bo på Låsby Kro

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Låsby Kro

Autentisk kro-opphold i Midtjylland nær kunst, historie og vakre naturopplevelser.

Fin beliggenhet mellom Silkeborg og Aarhus
Spill biljard, dart og bordtennis i “slyngelstuen”
Autentisk dansk krostemning
 • 490 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Låsby Kro & Hotel tilbyr det som forventes av den stolte danske krotradisjonen, nemlig at det er lavt under taket i spisestuen, landlig kunst på veggene og hyggelige omgivelser krydret med den ærlige midtjyske sjarmen.

Hotellet tilbyr

Låsby Kro & Hotel tilbyr nettopp det man kan forvente av den stolte danske krotradisjonen, hvor det er lav takhøyde til loftet i spisestuen, landlig kunst på veggene og hyggelige omgivelser krydret med den ærlige midtjyske sjarmen.

I et rom nært soverommene finner man biljard og dart. Det er gratis Internett på hotellet. 

Kro og mat går hånd i hånd, det er vanskelig å nevne det ene uten det andre. Låsby Kro & Hotel er helt klart ikke noe unntak! Her er det spesielt fokus på tradisjonelle danske retter. Den spennende à la carte-menyen byr på både klassisk kromat som laks og tarteletter, men man har også det kokken kaller ”det andre kjøkkenet”. Det er her de små overraskelsene gjemmer seg, prøv for eksempel en brasert svinekjeve eller en deilig okserillette. Kjøkkenet setter sin ære i å kun bruke de beste råvarene samt å tilberede maten helt fra bunnen, noe som garanterer en god opplevelse for alle smakssansene.

Rommene

Låsby Kro & Hotel har 50 rom, som også inkluderer to rom til de som gjerne vil ha hunden med på krooppholdet. Men det er et mindre daglig gebyr hvis Fido skal være med. Det kan ikke røykes på rommene, men i enden av gangen finnes det en terrasse der man kan røyke løs. Men ellers er det forbudt å røyke på hotellet. Det finnes også allergivennlige rom, så husk å spørre når rommene bestilles. Det er trådløst Internett på alle rommene unntatt to, så det er en god idé å forhøre seg om det om det er viktig for dere å være på nettet på rommet. Det er også bad, toalett og tv på alle rommene. Rommene har en moderne stil, som går hånd i hånd med kroens utseende og sjel. Innredningen er hyggelig og funksjonell, og egner seg også strålende til et lengre opphold.

Merk at

Så fremt dere ønsker opphold i stueetasjen så ber vi dere gjøre oss oppmerksomme på dette ved bestilling. Rom i stueetasjen er kun på forespørsel og kan ikke garanteres før de bekreftes av hotellet.

Hvis dere har bestilt Jule-pakken så serveres det gløgg og epleskiver kl. 15.00 på ankomst dagen. Velkomstbobler og snacks serveres kl. 18.00 dagen etter (dag 2).

Vis flere

Verdt å se

 • Gudenåen (19.2 km)

  Opplev Gudenåen, som med sine 158 km, betegnes som Danmarks lengste elv. Den idylliske elven renner igjennom Øst- og Midt-Jylland og gir bl.a. gode muligheters for fiske eller en stille padletur i kano eller kajakk. Dessuten er det noen meget flotte turmuligheter i den flora- og faunarike naturen som omgir Gudenåen.

  Gudenåen
  Den 158 kilometer lange elven er Danmarks lengste vannløp og her samles naturen på en ganske spesiell måte
 • Hjejlen (18.8 km)

  Bli med på en nydelig båttur på innsjøene ved Silkeborg med båten Hjejlen; verdens eldste kullfyrte hjuldamper. Dette flotte dampskipet kunne i 2011 feire sitt 150-års jubileum. Opplev den flotte jyske naturen fra sjøsiden. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billig helgeopphold - å dra på ferie i Danmark behøver aldri å være kjedelig!

  Hjejlen
  På miniferie i Silkeborg bør dere sejle med Hjejlen, verdens eldste kullfyrte hjuldamper.
 • Himmelbjerget (16.9 km)

  Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

  Himmelbjerget
  Dra på en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter høyt.
 • Skanderborg (16.6 km)

  Skanderborg ligger i Søhøjlandet, et område med mange innsjøer og et meget kupert område mellom Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kjent for sin natur med innsjøer, skog og Himmelbjerget. Her er det flott å gå turer, sykle og ta båtturer. Besøk også Søbadet, hvor det er fint å bade. Området ved Skanderborg kan dessuten tilby spennende opplevelser innen kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slottskirke er også verdt et besøk.

  Skanderborg
  Skanderborg har massevis å by på, og bør oppleves når dere er på ferie i nærheten
 • Museum Silkeborg (19.1 km)

  Ta turen til Museum Silkeborg i Hovedgården, Silkeborgs eldste bygning. Her kan dere bl.a. møte den verdensberømte Tollundmand, som ble funnet ved Bjældskovdal i 1950, og som sies å ha levd i overgangen mellom bronse- og jernalderen. Se også på den mindre kjente Elling kvinnen som ble funnet på samme sted 12 år tidligere, og som sies å ha levd samtidig med Tollundmanden.

  Museum Silkeborg
  Tollundmanden er én av mange danske 'berømtheter', nok mest pga. hans alder!
 • Museum Jorn (20.6 km)

  Besøk det spennende Jorn Museum i Silkeborg, som bl.a. byr på samlinger med malerier, tegninger, grafikk og keramikk gitt til museet av den danske billedkunstneren Asger Jorn i årene 1953-1973. Museet ligger i et nydelig parkområde nede langs med Gudenåen og huser bortsett fra Asger Jorn-samlingene, også forskjellige skiftende utstillinger.

  Museum Jorn
  Asger Jorn arbeidet mellom 1953-1973 og mye av hans kunst står utstilt på Museum Jorn.
 • Silkeborg (20.1 km)

  Velkommen til Silkeborg og det største sammenhengende skogsområdet i Danmark. Sammen med alle innsjøene så innbyr stedet til et aktivt friluftsliv. Her er det noe for enhver, uansett alder og interesse. Besøk badet under Silkeborg Bibliotek med både dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i nostalgiske rammer. Ta med barna til Nord-Europas største ferskvannsakvarium, AQUA. Eller lei en kano, svøm i sjøene og opplev naturen ved Gudenåen. Finn den perfekte kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og planlegg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

  Silkeborg
  Silkeborg har mye å by på og er et opplagt reisemål, når dere er på ferie i Østjylland.
 • AQUA Akvarium & Dyrepark (21.4 km)

  Møt dyrene som lever i naturlige omgivelser i AQUA. Se oteren jage i sjøen og møt de frekke vaskebjørnene som elsker å både slåss og leke. Det er også storker, huggormer, små søte villsvineunger som alltid holder på med å undersøke omgivelsene. Barn vil garantert nyte den store lekeområdet med fokus på vann, hvor man kan ha vannkrig i mange timer. Skyt de andre med vannkanoner og prøv forskjellige vanneksperimenter eller hva med en tur gjennom vanntårnet dersom dere har nerver til det! Det er også et stort innendørs akvarium med gjedder og den rekordstore kjempemallen som kan sluke en hel and. Eller hva med et besøk på bunnen av sjøen, uten å få våte føtter? Opplev også padder og krypdyr samt forskjellige insekter. Hva med mørkeakvariet? Det har vi lovet å holde hemmelig, for det skal være en overraskelse. Avslutt besøket i caféområdet, hvor de serverer økologiske og meget gode retter for voksne- og barn.

  AQUA Akvarium & Dyrepark
  Møt de mange fascinerende dyrene i AQUA Akvarium & Dyrepark.
 • ARoS Aarhus Kunstmuseum (26.1 km)

  Kunstmuseet ligger i Århus sentrum og er blant de største Nord-Europeiske kunstmuseer med hele 10 etasjer fylt med inntrykk, farger og former. På toppen av ARoS kan dere oppleve Olaufur Eliassons, Your rainbow panorama, hvor dere kan oppleve byen gjennom regnbuens mange farger. Alt fra arkitekturen til kunsten er helt spesielt og i internasjonal klasse. Museets egen samling består av over 9.000 verk fra 1770 og frem til i dag samt spesialutstillinger med verdenskunstnere, som museet årlig arrangerer.

  ARoS Aarhus Kunstmuseum
  ARoS Kunstmuseum i Aarhus trekker mange besøkende i ferien.
 • Den Gamle By (25.6 km)

  Dra på en forrykende tidsreise midt i Aarhus og besøk Den Gamle By, hvor man kan besøke foreldres og besteforeldres historie. Den Gamle By gir et levende bilde av livet, slik det var i de gamle danske byene helt tilbake på 1500-tallet. Det finnes kun en Den Gamle By, og museet har vært besøkt av over 3 millioner mennesker i løpet av de siste 10 årene. Den Gamle By huser mer enn 75 historiske bygninger, utstillinger, boliger, butikker og verksteder i et stort levende museum. Prøv også en tur i gyngene eller i karrusellen.

  Den Gamle By
  En tur i Den Gamle By i Aarhus er alltid en opplevelse, både til fots og med hestevogn.
 • Moesgaard Museum (35.5 km)

  Moesgaard Museum er et museum for arkeologi og etnografi på herregården Moesgaard i Aarhus. Museet flyttet i 2014 inn i nybygg som fylles med nye utstillinger. Museets presenterer en rekke enestående funn fra Danmarks oldtid, bl.a. verdens best bevarte moselik fra jernalderen, våbenofringene fra Illerup Ådal og spor etter jernalderens maktkamper og krigskunst. En samling lokale runestener hører også til samlingene. Museets arkeologiske samlinger er hovedsakelig danske, mens de etnografiske samlingene er verdensomfattende. Museet samarbeider med Institut for Forhistorisk og Middelalderarkeologi samt Etnografi og Sosialanthropologi Aarhus Universitet. Museet åpnet for publikum på Moesgård i 1970. I 1997 fikk museet sitt nåværende navn.

  Moesgaard Museum
  Moesgaard Museum nær Aarhus
 • Århus (31.9 km)

  Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

  Århus
  Århus er kjent for sin sjarm og for å være 'smilets by'.
Vis flere

Kart

Låsby Kro
Hovedgaden 49 8670 Låsby