Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Landgasthof Tarp

Landlig miniferie under 25 km. fra den danske grensen og i kort avstand fra flere nordtyske byer

 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 380 km fra Hirtshals
 • 80 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Landgasthof Tarp

Landgasthof Tarp ligger i den koselige nordtyske landsbyen Tarp, og er en av Risskov Bilferies bestselgere.

Det familieeide hotellet ønsker dere velkommen i en hjemlig og koselig atmosfære hvor dere umiddelbart vil føle dere hjemme.

Hotellet ligger i kort avstand fra spennende nordtyske severdigheter og koselige byer som Flensburg og Friedrichstadt.

Hotellet Landgasthof Tarp ble bygget i 1915, og har blitt utvidet gjennom årene.

Restaurant

Nyt middagen i restauranten hvor det blir servert gode retter.

Rommene

Hotellets koselige rom har plass til maks. 4 senger. Rommene er enkelt innredet og er alle utstyrt med TV, dusj og toalett.

Generell informasjon

Det er gratis WiFi på hotellet.

Hotellet har en egen bowlingbane, som dere kan benytte dere av.

Landgasthof Tarp er et eldre hotell, som ikke er egnet for handikappet.

Merk at

Januar, februar og mars er det chek-in fra kl. 16.00.
April - desember er det chek-in fra kl. 14.00.
Ankommer dere etter kl. 18.30, må dere ringe til hotellet og informere dem.

Inneholder pakken meny/buffé, bestemmer hotellet om det serveres meny eller buffé. Serveres det meny, vildenne inneholde retter valgt av hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Tarp (9.6 km)

  Besøk den lille byen Tarp kun ca. 20 km. syd for den danske grensen. Når dere kjører mot Tarp, så er det første dere ser, en gamle hollandsk vindmølle som er byens kjennetegn. Ta en gåtur langs byens "uglesti", hvor unge billedhuggere har laget forskjellige skulpturer av ugler. De i alt 64 skulpturene er spredt langs den 6 km. lange stien som starter ved parkeringsplassen Friedhof og går langs elven Treenen i et koselig naturområde. I Tarp kan dere også oppleve den nære beliggenheten til Danmark og det historiske aspektet, ettersom byen tidligere var en del av Danmark. Besøk f.eks. den danske kirken. Den lille landsbyen rår dessuten over både en evangelistisk og en katolsk kirke. Det er mange grønne områder rundt byen og fra byen kan dere f.eks. gå en tur i Findlingsgarten, hvor dere kan finne en samling av 72 vandreblokke med forklaringer om steinens herkomst og materiale.

  Tarp
  Det første som møter dere er den gamle nederlandske møllen.
 • Heimatmuseum (5.7 km)

  Lokalhistorisk museum som viser historier og fortellinger om områdets utvikling fra 1800 tallet og fremover.

  Heimatmuseum
  Heimatmuseum
 • Fröruper Berge (8.9 km)

  Naturreservatet Fröruper Berge ble etablert i 1936. Landskapet er kjent for sitt store moseområde, som ble til under siste istid. Store deler av området er fredet.

  Fröruper Berge
  Naturreservatet Fröruper Berge
 • Flensburg (19.8 km)

  Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

  Flensburg
  Opplev havnebyen Flensburg
 • Gottorp Slott (24.0 km)

  Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi. Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene. Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

  Gottorp Slott
  Besøk det vakre barokkslottet Gottorp Slott på deres ferie i Slesvig-Holsten
 • Schleswig by (26.0 km)

  Schleswig by ligger bare 40 km. syd for den danske grensen og kan byd på en spennende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kaller seg for Nord-Europas første by. En gåtur i sentrum er å anbefale, hvor byens katedral troner og vitner om lille Schleswigs mer fargerike fortid. Vikinger bosatte seg langs fjorden Slien. Dette forklarer hvorfor området i 200 år var et økonomisk knutepunkt. Senere gjorde hertugene av Gottorp, Schleswig til deres maktbase fra det 16. til 18. århundret. Denne historiske arven kan dere lære mer om på byens mange museer.

  Schleswig by
  Schleswig
 • Kruså (29.6 km)

  Dra på oppdagelsesferd i Sør-Danmark og besøk den historiske byen Kruså. Det var her de tyske troppene i 1940 rykket over grensen til Danmark. I dag kan dere kjøre over den historiske grensepasseringen og benytte og også gjøre grensehandel. Kruså var i mange år den eneste grenseovergangen til Tyskland. Ved Møllesjøen i Kruså, kan dere se på byens vannmølle og gå en tur rundt rundt innsjøen i Tunneldal, som ble til under istiden. Finn en kroferie i området hos Risskov Bilferie eller nyt en familieferie med barnevennlige hoteller og alt som hører til, når familien kommer på besøk. Dra på oppdagelsesferd i den danske historien og avlegg Kruså et besøk.

  Kruså
  Besøk Kruså og merk det historiske vindpustet.
 • Glücksburg Slott (29.2 km)

  Slottet betegnes som et av de mest betydningsfulle renessanseslottene i Norden. Vannslottet ligger i byen Glücksburg ved en dam, som opprinnelig ble bygget på en 2,5 meter høy granittsokkel. Slottet var før den 2. schlesiske krigen i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik den 7. tilbrakte en del av sin tid. Han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slott
  Glücksburg Slott ligger vakker omgitt av vann
 • Friedrichstadt (51.2 km)

  Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

  Friedrichstadt
  Friedrichstadt
Vis flere

Kart

Landgasthof Tarp
Bahnhofstrasse 1 24963 Tarp

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 33% rabat