Billig kjør-selv ferie til Liatoppen Fjellstue

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Liatoppen Fjellstue

Få noen flotte dager i fjellet med en aktiv ferie i Hallingdal

Toppturer i Hallingdal
Aktiv ferie - sommer som vinter
Rosemalt peisestue og dansesal
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Mulighet for sykkelleie

Om hotellet

Liatoppen Fjellstue er et usedvanlig hyggelig overnattingssted med praktfull utsikt ut over den vakre fjellheimen i Ål i Hallingdal. Dette 3-stjernershotellet har en unik beliggenhet på fjellet mellom Gol og Geilo. I Hallingdals vakre vinterland er det et stort utvalg skibakker og på Liatoppen Fjellstue er dere nærmeste nabo til Liatoppen skisenter. Hvis det frister mer med langrenn kan dere spenne på skiene rett utenfor hotellinngangen. Her kommer nemlig snøen tidlig og ligger lenge. Skiforholdene er glimrende, også for nybegynnere, med et variert turterreng og maskinpreparerte langrennsløyper i verdensklasse. Utenom skisesongen fra midten av oktober til slutten av mai er det flotte forhold for vandreturer til fots i den mektige fjellheimen, bare tre timer fra Oslo og Bergen.  

Hotellet tilbyr  

Liatoppen fjellstue er et sted å hente kreftene igjen. Her kan dere nyte den flotte norske naturen samt god mat og drikke. Dere kan slå dere ned i den vakre rosemalte peisestuen om kveldene, eller slå dere løs i den lyse og trivelige dansesalen. Husk å ta med danseskoene.  

Rommene  

Liatoppen tilbyr 34 hyggelige og lyse rom med flott utsikt ut over den vakre fjellheimen. Alle har eget bad med dusj og er utstyrt med trådløst internett.

Hotellet legger stor vekt på å skape en hyggelig atmosfære for besøkende med mange sosiale aktiviteter. Rommene er derfor uten tv. Det tilrettelegges, med andre ord, for å søke sammen i fjellstuas mange fellesrom og fjellstuas mange sosiale aktiviteter. 


Verdt å se

 • Ål Skisenter (11.8 km)

  Finn billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Ål Skisenter, som blant annet regnes for å ha en av Norges beste slalåmløyper. Skisenteret har 13 kilometer med preparerte løyper over en fallhøyde 450 meter. Her finner du også en av Hallingdals beste bakker for nybegynnere og barn, med gratis heis i barneområdet. Finn en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og dra på opplevelser ved Ål Skisenter.

  Ål Skisenter
  Ål Skisenter har 13 km med løyper, og det er massevis av plass til å ha det moro i snøen.
 • Ål i Hallingdal (12.6 km)

  Sportsfiske - Ål har rundt 50 fiskevann og elver med god bestand av ørret. Ta med fiskeutstyret og gå ut på tur. Det er store opplevelser både for stor og liten, enten dere fisker i skogtjernet, elva eller på fjellet. Vandreturer i Ål - Ål kommune tilbyr varierte vandreturer i hele kommunen. Det finnes mer enn 50 ulike vandrestier i området. Det lokale turistkontoret eller hotellet kan gi dere mer informasjon. Ål kulturhus åpnet i 1992, og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset inneholder to amfisaler for kino, konserter, teater, dans, konferanser og seminar, med mer. Ål kulturhus tilbyr et aktivt kulturprogram hele året.

  Ål i Hallingdal
  (Foto: Yngve Ask og Tina Stafrèn/visitnorway.com og Jon Glittenberg)
 • Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen) (27.2 km)

  Hopp på Bergensbanen i Gol midt mellom Oslo og Bergen og opplev Hardangervidda fra togvinduet. Bergensbanen går fra Oslo, stopper i Gol og farer videre opp Hallingdal mot Finse, langs Hardangerjøkulen med siste stopp i Bergen. Dette er en behagelig togtur med komfortable seter og flotte fasiliteter. Den vakre norske naturen er en mektig opplevelsen gjennom de store togvinduene. Det er gratis trådløst internett på toget og det finnes en kafe samt et lekerom for barna.

  Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen)
  En av verdens vakreste togreiser i komfortable omgivelser. (Foto: Michael Camilleri)
 • Hallingdal Museum (46.6 km)

  Opplev et kulturhistorisk museum med 133 antikvariske bygninger og 40 000 gjenstander fordelt på seks museer i Hallingdals vakre fjellheim. Herunder hører Ål bygdamuseum, Dagali museum, Gol bygdemuseum, Hemsedal bygdatun og Hol bygdemuseum. Dere kan oppleve Emigranthuset , et bolighus bygget i Nord Dakota i 1882 av den emigrerte ålingen Ole Svendsen Skrattegard, flere bygninger med rosemalte interiører, Lie skole fra 1871, en gammel jernbaneutedo, en seterbu, revegård og mølle, blant annet.

  Hallingdal Museum
  Vakre bygdetun i Hallingdal (Foto: Ross Graham)
 • Hundekjøring med start fra Dagali (60.4 km)

  Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med start fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda. Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager. Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

  Hundekjøring med start fra Dagali
  Hundekjøring med start fra Dagali med topptrente hunder
 • Rafting i Numedalslågen (61.5 km)

  Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer. Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt. Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali: Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

  Rafting i Numedalslågen
  Test grensene!
 • Rakfiskfestivalen (74.4 km)

  November er årets måned for alle rakfiskentusiaster. Hva med å legge turen til Rakfiskfestivalen i Valdres? Dette er en av Norges største matfestivaler og trekker rundt 25 000 festivaldeltakere hvert år til den lille bygdebyen Fagernes. Det er tre dager med musikkopplevelser og servering av ypperlig rakfisk, blant annet. I dag er Rakfisk fra Valdres en beskyttet geografisk betegnelse.

  Rakfiskfestivalen
  Gamle favoritter eller nye smaker på Rakfiskfestivalen i Valdres
Vis flere

Kart

Liatoppen Fjellstue
Liatoppen Fjellstuee Liatoppen 22 3570 Ål

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 40% rabat