Billig kjør-selv ferie til Liatoppen Fjellstue

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Liatoppen Fjellstue

Tilbring noen flotte dager på fjellet fulle av aktiviteter og naturopplevelser.

  • Restaurant
  • Bar
  • Badstu
  • Treningsrom
  • Mulighet for sykkelleie

Om hotellet

Liatoppen Fjellstue er et usedvanlig hyggelig overnattingssted med praktfull utsikt ut over den vakre fjellheimen i Ål i Hallingdal. Dette 3-stjernershotellet har en unik beliggenhet på fjellet mellom Gol og Geilo. I Hallingdals vakre vinterland er det et stort utvalg skibakker og på Liatoppen Fjellstue er dere nærmeste nabo til Liatoppen skisenter. Hvis det frister mer med langrenn kan dere spenne på skiene rett utenfor hotellinngangen. Her kommer nemlig snøen tidlig og ligger lenge. Skiforholdene er glimrende, også for nybegynnere, med et variert turterreng og maskinpreparerte langrennsløyper i verdensklasse. Utenom skisesongen fra midten av oktober til slutten av mai er det flotte forhold for vandreturer til fots i den mektige fjellheimen, bare tre timer fra Oslo og Bergen.  

Hotellet tilbyr  

Liatoppen fjellstue er et sted å hente kreftene igjen. Her kan dere nyte den flotte norske naturen samt god mat og drikke. Dere kan slå dere ned i den vakre rosemalte peisestuen om kveldene, eller slå dere løs i den lyse og trivelige dansesalen. Husk å ta med danseskoene.  

Rommene  

Liatoppen tilbyr 34 hyggelige og lyse rom med flott utsikt ut over den vakre fjellheimen. Alle har eget bad med dusj og er utstyrt med trådløst internett.

Hotellet legger stor vekt på å skape en hyggelig atmosfære for besøkende med mange sosiale aktiviteter. Rommene er derfor uten tv.Det tilrettelegges, med andre ord, for å søke sammen i fjellstuas mange fellesrom og fjellstuas mange sosiale aktiviteter. 

Verdt å se

Vis flere

Kart

Liatoppen Fjellstue
Liatoppen Fjellstuee Liatoppen 22 3570 Ål

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 40% rabat