Miniferie eller weekendopphold på Lindesberg Stadshotell

Norsk | NOK

Lindesbergs Stadshotell

Billig miniferie nær stranden i Lindesberg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Hotellpakke til lav pris
 • Historiske og naturskjønne omgivelser
 • Hunden er velkommen uten ekstra gebyrer
1.078,-
3~4 dager fra
699,-

Møt våren til super pris

Super pris i Lindesberg

3 dager
Kun 699,- / spar opp til 680,-
SPAR
4 dager
Kun 989,- / spar opp til 1.079,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
Risskov Pakken

Lindebergs Stadshotell byr på en historie fra Bergslagen-områdets storhetstid i naturskjønne omgivelser i den hyggelige byen, Lindesberg, med ca. 9.500 innbyggere. Samfunnet ligger mellom Bottenån og Lilla Lindesjö, nær sjøens nordlige strand, rundt 40 km. nord for Örebro.

Gjennom Risskov Bilferie kan dere bestille en billig hotellpakke med frokost inkludert. Nyt et herlig weekendopphold eller en miniferie med avslapping, god mat og kort avstand til Lindeberg sentrum, den vakre svenske byen Nora, hvor dere bl.a. kan oppleve Nora Brygghus samt flere av regionens golfklubber.

Hotellet tilbyr

På Lindesbergs Stadshotell bor dere komfortabelt og tilbys en god start på dagen samt en herlig avslutning på dagen med frokost.

Hvis dere ønsker en lett frokost eller en kopp ettermiddagskaffe er dette mulig å få i hotellets hyggelige Café Oscar, som ligger ved vannkanten ved Lindsøen kun et stenkast fra hotellet. Cafe Oscar er åpen fra mai-september.

Hotellet tilbyr sine overnattende gjester gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Dere vil bo på et av hotellets standard dobbeltrom, som er enkelt men komfortabelt innredet. Rommene er innredet med eget bad og utstyrt med hårføner, TV, skrivebord og sitteplasser.

Det er mulig å legge til en ekstra oppredning eller barneseng mot et gebyr, og hvis dere skulle ønske å ta med dere en hund er dere velkomne til det - på Lindesbergs Stadshotell kan dere ha med hund på ferien, uten ekstra gebyrer.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrommene er 14 kvm med en enkeltsenger på 90 cm og bad med dusj eller badekar. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

320 km fra
Strømstad, Sverige
340 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Nora Golfklubb (21.9km)

Her venter en flott, godt vedlikeholdt 18-hullsbane. Banen er anlagt i et åpent, kupert landskap vakkert innrammet av den omkringliggende skogen og med store greens.

Nora (25.3km)

Nora har én av Sveriges best bevarte trehusbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag er det fremdeles levende småbutikker i de gamle trebygningene. De selger gjerne krimskrams og håndverk. I 1993 mottok den sjarmerende byen en internasjonal bygningsvernpris.

Dere kan gjerne rusle en tur i de hyggelige omgivelsene og gå på oppdagelsesjakt i de mange antikvitetsbutikkene. På sommertid kan dere eventuelt ta en tur med den gamle jernbanen i Nora og sågar ta turen helt til Järle og Pershyttan.

Tysslinge (34.5km)

Ved Tysslinge kan dere se mer enn 4000 svaner hver dag i sesongen som løper fra mars til april. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse hvite, stolte fuglene. Under turen nordpå lander tusenvis av svaner her, og denne fengende opptredenen tiltrekker hvert år rundt 30 000 besøkende fra hele Europa.

Vanntårnet Svampen (37.8km)

I Örebro kan dere se det gamle vanntårnet Svampen, som i dag er et populært utsiktspunkt. Herifra har dere en flott utsikt over byen og Närkesletten. Det er også en restaurant og en café dersom dere blir sultne.

Örebro Kunsthall (39.5km)

Örebro Kunsthall er et av Örebros mest berømte kunstgallerier. Her kan dere se det internasjonalt anerkjente prosjektet Open Art, som er en stor utendørs utstilling innen moderne kunst.

Örebro (40.2km)

Det majestetiske Örebro slott burde dere nesten få med dere, hvis dere befinner dere på disse traktene. Det historiske slottet ligger på en liten øy i elva Svartån som slanger seg gjennom Örebro. Et besøk her er et must, hvis dere befinner dere her i området, enten dere er her på ferie eller bare på et lite weekendopphold. 

Rett nede ved Svartån i Örebro venter én av Sveriges vakreste parker, «Stadsparken». Den ble anlagt helt tilbake til 1860-årene og ble i dette århundre kåret til Sveriges vakreste park. Her kan dere beskue blomster, ta turen innom den enestående rhododendronparken. Hvis dere har barn med på turen vil de sikkert gå på lekeplassen som ligger her. Dere kan gjerne runde av besøket med en tur til den trivelige kafeen. Det står også en stor scene her som brukes både til teateroppsetninger og konserter. Dette er virkelig en deilig oase midt i byen. 

Opplev hvordan Örebro engang så ut med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet dørene for første gang i 1960-årene og består av gamle gårdshus som i dag er fredet. Det er interessant å forsøke å forestille seg at disse små trehusene engang tilhørte noen av Örebros største bygninger. I dag huser disse bygningene verksteder, butikker og museer. Kjenn duften av nystekt brød fra bakeriet, la de koselige atmosfæren synke inn over en kopp kaffe, se tredreieren i aksjon med sitt neste håndverk og stikk innom utstillingene på «Cajsa Wargs Hus». I desember måned forvandles Wadköping også til et ytterst sjarmerende julemarked. 

Hvis dere er på tur med barn eller barnebarn, burde dere vurdere å ta sikte på et besøk til «Upplevelsesbadet». Badelandet trekker hvert år flere tusen besøkende fra fjern og nær og har blant annet et 50 meter langt svømmebasseng. I tillegg finnes det både vann-lekeplasser, treningssenter, vannrutsjebaner og mye mer.

Byparken i Örebro (40.6km)

Nede ved Svartån i Örebro, finner dere en av Sveriges flotteste parker, Stadsparken. Den ble anlagt helt tilbake i 1860-årene og ble i 2004 kåret til Sveriges flotteste park. Her finner dere både nydelige blomster, en rhododendronpark, lekeplasser, en hyggelig café og en stor scene som både brukes til teater og konserter, en meget hyggelig oase midt i byen.

Nora Brygghus (25.1km)

For dere som er interesserte i gastronomiske opplevelser på ferien deres og liker god øl bør dere ikke gå glipp av å besøke Nora Brygghus på en miniferie eller langhelg i området.

Her kan dere bestille ølsmaking og prøv bryggeriets smaksrike IPA og lær mer om ølbrygging. Nora Brygghus stammer fra 1850-tallet og er et av Sveriges minste bryggerier, hvor ølen produseres på en håndverksmessig måte.

Nora er en gammel treby som har blitt tildelt premier av organisasjonen Europa Nostra, for bevaring av den europeiske kulturarven. Så husk å bestille en omvisning i lokalområdet mens dere er på ferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Fagersta Brukshotell

3. natten er gratis

Västmanland

Opplev Fagersta

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

1.164,-
Kun
759,-

Vis kort

Trivelig hotell i vakker natur

Les mer

Quality Hotel Galaxen

Inkl. middag

Dalarna

Sentralt i Borlänge

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til relax avdelingen
 • Gratis internett og parkering

673,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Borlänge

Les mer

Insjöns hotell

Bestill senest 31/5

Siljan

Vakre Dalarna!

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Gratis internett og parkering

834,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Besøk regionen Dalarna

Les mer