Miniferie på Løgstør Parkhotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Løgstør Parkhotel

Dra på en miniferie til Løgstør, nær Limfjorden og byens severdigheter.

Bestselger direkte ved Limfjorden
Fri adgang til wellness-avdeling
Fantastisk natur og mange muligheter omkring Limfjorden
 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 110 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Reis på miniferie til den sjarmerende havnebyen Løgstør, som ligger vakkert til ved Limfjorden. Hotellet tilbyr en wellnessavdeling med bl.a. svømmebasseng, sauna og dampbad. Hotellet har en fantastisk beliggenhet like ved siden av golfbanen og tett på byens severdigheter.

Start dagen med en god frokost. I hotellets restaurant blir det servert tradisjonellrik mat. Her er det også mulighet for å bestille en matpakke eller å til å lage en matpakke selv. Avslutt dagen i hotellets engelske pub, The Foxy Pub. Her er det også livemusikk i helgene.

Hotellet er røykfritt, men det finnes et eget innendørs røykerom for de som ønsker å benytte seg av det. Det er gratis parkering foran hotellet.

Løgstør Golfklubb ligger like ved siden av hotellet og dere kan kjøbe greenfee til spesialpris i hotellets resepsjon.

Velvære-avdeling

Hotellets wellnessavdeling er på ca. 500 m2, og tilbyr sauna, dampbad, jacuzzi, kaldtvannsbad, varmtvannsbad, fitnessrom og et innendørs svømmebasseng, som er oppvarmet året rundt.  Det er mulig å få massasje mot gebyr. 

Rommene

Hotellet har 75 rom, som har flatskjerms TV, og eget bad med toalett og dusj. Alle rom er røykfrie. Både enkeltrommene og dobbeltrommene er på ca. 24 kvm.

Merk at

Der er gratis adgang til wellnessavdeling.

Resepsjonen er åpen man.-fre. 7.30-18.00, lør. 08.00-18.00 og søn. 08.00-12.00.

Ankommer dere utenfor åpningstidene, vil det ligge en velkomstkurv i resepsjonen med deres navn på med deres romnøkkel i.

Hotellets restaurant er lukket søndag ettermiddag i vinterhalvåret og middag serveres derfor på Løgstør Badehotel om søndagen. Det kan forekomme andre perioder og dager at middagen serveres på Løgstør Badehotel.

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr, at det ikke vil bli redt sengetøy og skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot gebyr.

Det er ikke mulig å bestille både terrasse og rom med utsikt. Det kan kun bookes én av delene.

Vis flere

Verdt å se

 • Løgstør (1.5 km)

  Dra på bilferie i Danmark og kjør innom Løgstør som ligger helt ned ved Limfjorden. Finn billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøk Løgstør, også kjent som ”Blåskjellbyen Løgstør”, siden byen spesielt er kjent for denne velsmakende spesialiteten. Gå en tur gjennom byens gamle gater med små hus bygget til fiskere og sjømenn på 1800-tallet, eller langs havnen, som alltid er full av liv. Fisking er populært i Løgstør, hvor blant annet sild, østers og naturligvis blåskjell kan fiskes opp fra fjorden. I sentrum kan dere besøke Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Det er dessuten et godt utvalg av restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgitt av vakker natur, som egner seg godt til både gå-, sykkel- og rideturer. Opplagt til en aktiv ferie. Finn en familieferie til Limfjorden med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyt noen blåskjell, hvis sesongen tillater det.

  Løgstør
  Blåskjellbyen Løgstør er omgitt av meget vakker natur.
 • Limfjordsmuseet (2.2 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk de mange danske perler som finnes her. Finn en kjør-selv ferie eller et helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på oppdagelsesferd langs Limfjorden. Besøk Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og byr på spennende utstillinger om livet over og under Limfjordens overflate. Her kan dere følge livet blandt fjordens mange fisker og dere får lov til å stikke fingrene ned i museets store berøringsbasseng. Dere kan også se museets historiske fartøyer, som ligger ved kai i Frederik den VII's Kanal nær Danmarks eldste fungerende svingbro. Finn en billig sommerferie eller vinterferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde i Danmark, i eget tempo.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet har opplevelser for både barn og voksne.
 • Vikingborgen Aggersborg (9.8 km)

  Vikingborgen Aggersborg er den største ringborgen i Danmark. Den ble bygget av Harald Blåtand i år 980. Borgen ble brukt til å overvåke seillaster mellom Danmark og Norge. Vikingborgen lå i datidens handelssentrum, hvor handelsskipet mellom Han Herred og Vesthimmerland transporterte varer.

  Vikingborgen Aggersborg
  Merk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Vitskøl Kloster (10.9 km)

  Dra på bilferie i Nordjylland og finn billige hoteller hos Risskov Bilferie. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie og planlegg en kjør-selv ferie til blant annet Vitskøl Kloster, som er et av Nord-Europas eldste kloster. Gjennom de siste 10 årene har klosteret blitt renovert og i dag fremstår det som en unikt bygningskonstruksjon. Klosteret er bl.a. kjent for sin store krydderurtehage og det er mulig å kjøpe planter i gartneriet. Besøk også den gamle klosterruinen og kikk på husdyrene som gresser på markene. Finn deres kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

  Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster er en av de mange perlene i Nordjylland.
 • Fosdalen (26.4 km)

  Besøk gjerne et av Jyllands mest folkekjære naturområder nordvest på halvøya. Fosdalen ligger mellom Tranum og Slettestrand, det er et opplagt reisemål for friluftselskere på aktiv ferie eller en familietur. Den frodige dalen er et resultat av erosjon ved regnvann, og en fantastisk avslutning på turen gjennom det grønne landskapet er den fine plassen med utsikt over den veldige Nordsjøen. Ellers er det verdt å stikke innom Natursenteret Fosdalen og se utstillingen når turen går til Jylland.

  Fosdalen
  Fosdalen er et opplagt turmål når ferien går mot Jammerbugten, Løgstør eller Slettestrand
 • Løgstør Golfklubb (1.9 km)

  Dra på golfferie til Løgstør Golfklub. Finn et helgeopphold for 2 eller en billig miniferie for de golfinteresserte i familien og dra på en aktiv ferie. Løgstør Golfklubb ligger ca. 1,5 kilometer fra sentrum av Løgstør og er en flott golfbane med 18 hull som har en fantastisk utsikt over Limfjorden. Finn et billig hotell og dra på golfferie med Risskov Bilferie. Finn en billig sommerferie og ta med golfkøllene hvis turen går til Løgstør.

  Løgstør Golfklubb
  Løgstør Golfklubb har 18 hull og en fin utsikt over Limfjorden.
 • Stenaldercenter Ertebølle (19.0 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland ligger steinaldersentret Ertebølle. Dette er Danmarks eneste steinaldersenter og kan by på unike opplevelser med fokus på fortiden, lek og læring i et enestående kultur- og naturlandskap.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stort fokus på barneaktiviteter og er et opplagt mål på en familieferie i Vesthimmerland
 • Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (20.9 km)

  Det er meget vakker natur i Danmark som passer til en aktiv ferie med massevis av gå- og sykkelturer. Finn en billig kjør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse. Alsbjerg Bakker er et vakkert område sørvest for Brovst, som blant annet byr på fortidsminner, flotte utsikter og massevis av gode muligheter for gå- og sykkelturer. I området finner dere også hele Nord-Europas eneste tre-kamrede ganggrav, Hvisselhøj. Faktisk finnes det mange gravhøyder i området, men Hvisselhøj er den eneste som er ble utgravd. Ganggraven ble renovert i 1998, og det er mulig å kravle inn og se den enestående høyden innenfra! Hele det skjønne området er fredet med offentlig adgang og bakkene er adskilt av en kløft, og ligger med en fin utsikt over Limfjorden og det flate landskapet fra Aggersund til Aalborg. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

  Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj
  I Alsbjerg Bakker ligger det også en ganggrav som har blitt renovert.
 • Nibe (27.8 km)

  Finn en billig ferie til Nibe hos Risskov Bilferie. Ta hele familien med på sommerferie i Danmark og besøk de mange spennende byene rundt omkring i landet. Det er mange små byer som er verdt et besøk, hvis turen går til Aalborg og omegn. Nibe er én av dem. Nibe var i sin tid en fiskelandsby som levde av å fange sild. Byens velstand ble målt i forhold til hvor mye sild man klarte å selge. I dag er Nibe spesielt kjent for sin musikkfestival, med musikk av ulike slag, men mest pop og rock. Det arrangeres over 100 konserter i løpet av Nibe-festivalen fordelt på fem sener. Ta en tur inn i byen og nyt den avslappende atmosfæren. Finn en sommerferie eller høstferie til Aalborg og omegn og dra avgårde i eget tempo.

  Nibe
  Nyt en dag i den tidligere fiskeribyen, eller ta en tur på Nibe Festivalen.
 • Vejlerne Naturcenter (30.0 km)

  Finn en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov Bilferie og dra på et naturbesøk til Nord-Europas største ynglereservat for utrolig mange fuglearter. Besøk Vejlernes Naturcenter midt på hovedveien A11, hvor dere får et fint overblikk over området og dets mangfoldige fugleliv. Det er også satt opp fugletårn og -skjul flere steder i Vejlerne med kikkerter til de besøkende. Finn et billig helgeopphold til Vejlernes Naturcenter og se de mange vakre fuglene. Finn en aktiv ferie fylt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

  Vejlerne Naturcenter
  Se de mange vakre fuglene ved Vejlernes Naturcenter.
Vis flere

Kart

Løgstør Parkhotel
Toftebjerg Allé 6 9670 Løgstør

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 0% rabat