Sommerferie på Løgstør Badehotel Du Nord

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Løgstør Badehotel Du Nord

Ligger ved havnefronten i Løgstør med en herlig utsikt over fjorden

Suveren beliggenhet ved Limfjorden
Herlig badehotellsstemning
Vakker natur og spennende opplevelser
 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 110 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Du Nord Løgstør Badehotel er et sjarmerende hotell med en vakker beliggenhet ved Limfjorden i blåskjell-byen Løgstør. Fra hotellet kommer dere dere enkelt til alle de spennende opplevelsene, som venter dere i det nordlige Jylland.

Hotellet tilbyr

Det 165 år gamle og sjarmerende Du Nord Løgstør Badehotel ligger rett ved havnefronten i Løgstør med en flott utsikt utover Limfjorden. Hotellets restaurant Frederik VII serverer utsøkt mat med fokus på lokale råvarer, som f.eks. "Himmerlandskvæg" og blåskjell rett fra Limfjorden. Restauranten har fokus på å servere økologiske retter og er for øyeblikket i ferd med å motta det "Økologiske spisemerket". Hvis været tillater det, kan dere nyte maten ute på hotellets fortausrestaurant, hvor dere har den beste utsikten over Limfjorden.

Rommene

Du Nord Løgstør Badehotel har 17 herlige rom, alle innredet med eget bad og toalett samt flatskjerm-TV.

Verdt å se

 • Løgstør (1.2 km)

  Dra på bilferie i Danmark og kjør innom Løgstør som ligger helt ned ved Limfjorden. Finn billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøk Løgstør, også kjent som ”Blåskjellbyen Løgstør”, siden byen spesielt er kjent for denne velsmakende spesialiteten. Gå en tur gjennom byens gamle gater med små hus bygget til fiskere og sjømenn på 1800-tallet, eller langs havnen, som alltid er full av liv. Fisking er populært i Løgstør, hvor blant annet sild, østers og naturligvis blåskjell kan fiskes opp fra fjorden. I sentrum kan dere besøke Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Det er dessuten et godt utvalg av restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgitt av vakker natur, som egner seg godt til både gå-, sykkel- og rideturer. Opplagt til en aktiv ferie. Finn en familieferie til Limfjorden med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyt noen blåskjell, hvis sesongen tillater det.

  Løgstør
  Blåskjellbyen Løgstør er omgitt av meget vakker natur.
 • Limfjordsmuseet (1.0 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk de mange danske perler som finnes her. Finn en kjør-selv ferie eller et helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på oppdagelsesferd langs Limfjorden. Besøk Limfjordsmuseet som ligger i havnebyen Løgstør og byr på spennende utstillinger om livet over og under Limfjordens overflate. Her kan dere følge livet blandt fjordens mange fisker og dere får lov til å stikke fingrene ned i museets store berøringsbasseng. Dere kan også se museets historiske fartøyer, som ligger ved kai i Frederik den VII's Kanal nær Danmarks eldste fungerende svingbro. Finn en billig sommerferie eller vinterferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde i Danmark, i eget tempo.

  Limfjordsmuseet
  Limfjordsmuseet har opplevelser for både barn og voksne.
 • Vikingborgen Aggersborg (8.3 km)

  Vikingborgen Aggersborg er den største ringborgen i Danmark. Den ble bygget av Harald Blåtand i år 980. Borgen ble brukt til å overvåke seillaster mellom Danmark og Norge. Vikingborgen lå i datidens handelssentrum, hvor handelsskipet mellom Han Herred og Vesthimmerland transporterte varer.

  Vikingborgen Aggersborg
  Merk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Vitskøl Kloster (12.9 km)

  Dra på bilferie i Nordjylland og finn billige hoteller hos Risskov Bilferie. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie og planlegg en kjør-selv ferie til blant annet Vitskøl Kloster, som er et av Nord-Europas eldste kloster. Gjennom de siste 10 årene har klosteret blitt renovert og i dag fremstår det som en unikt bygningskonstruksjon. Klosteret er bl.a. kjent for sin store krydderurtehage og det er mulig å kjøpe planter i gartneriet. Besøk også den gamle klosterruinen og kikk på husdyrene som gresser på markene. Finn deres kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

  Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster er en av de mange perlene i Nordjylland.
 • Fosdalen (24.9 km)

  Besøk gjerne et av Jyllands mest folkekjære naturområder nordvest på halvøya. Fosdalen ligger mellom Tranum og Slettestrand, det er et opplagt reisemål for friluftselskere på aktiv ferie eller en familietur. Den frodige dalen er et resultat av erosjon ved regnvann, og en fantastisk avslutning på turen gjennom det grønne landskapet er den fine plassen med utsikt over den veldige Nordsjøen. Ellers er det verdt å stikke innom Natursenteret Fosdalen og se utstillingen når turen går til Jylland.

  Fosdalen
  Fosdalen er et opplagt turmål når ferien går mot Jammerbugten, Løgstør eller Slettestrand
 • Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (19.4 km)

  Det er meget vakker natur i Danmark som passer til en aktiv ferie med massevis av gå- og sykkelturer. Finn en billig kjør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse. Alsbjerg Bakker er et vakkert område sørvest for Brovst, som blant annet byr på fortidsminner, flotte utsikter og massevis av gode muligheter for gå- og sykkelturer. I området finner dere også hele Nord-Europas eneste tre-kamrede ganggrav, Hvisselhøj. Faktisk finnes det mange gravhøyder i området, men Hvisselhøj er den eneste som er ble utgravd. Ganggraven ble renovert i 1998, og det er mulig å kravle inn og se den enestående høyden innenfra! Hele det skjønne området er fredet med offentlig adgang og bakkene er adskilt av en kløft, og ligger med en fin utsikt over Limfjorden og det flate landskapet fra Aggersund til Aalborg. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

  Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj
  I Alsbjerg Bakker ligger det også en ganggrav som har blitt renovert.
 • Stenaldercenter Ertebølle (20.9 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland ligger steinaldersentret Ertebølle. Dette er Danmarks eneste steinaldersenter og kan by på unike opplevelser med fokus på fortiden, lek og læring i et enestående kultur- og naturlandskap.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stort fokus på barneaktiviteter og er et opplagt mål på en familieferie i Vesthimmerland
 • Løgstør Golfklubb (3.9 km)

  Dra på golfferie til Løgstør Golfklub. Finn et helgeopphold for 2 eller en billig miniferie for de golfinteresserte i familien og dra på en aktiv ferie. Løgstør Golfklubb ligger ca. 1,5 kilometer fra sentrum av Løgstør og er en flott golfbane med 18 hull som har en fantastisk utsikt over Limfjorden. Finn et billig hotell og dra på golfferie med Risskov Bilferie. Finn en billig sommerferie og ta med golfkøllene hvis turen går til Løgstør.

  Løgstør Golfklubb
  Løgstør Golfklubb har 18 hull og en fin utsikt over Limfjorden.
 • Tranum Klit (30.4 km)

  Dra på badeferie i Nordjylland og finn billige hoteller nær Tranum Klit, som er et utroligt vakkert og rikt ferieområde, som har nydelig natur og spennende kultur å by på. Ved feriehotellet er det selvfølgelig en badevennlig strand ved det vakre Vesterhavet, men også mulighet for fiske både i saltvann og ferskvann. Dere finner også en tennisbane, minigolfbane og heste-utleie her. Finn den rette sommerferien hos Risskov Bilferie, og dra avgårde med hele familien på badeferie i Nordjylland.

  Tranum Klit
  Dra på badeferie ved Tranum Klit.
Vis flere

Kart

Løgstør Badehotel Du Nord
Havnevej 38 9670 Løgstør

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 25% rabat