Storbyferie i Berlin på Lulu Guldsmeden Berlin

Norsk | NOK

Lulu Guldsmeden Berlin

Moderne storbyhotell med danske røtter og perfekt beliggenhet i Berlin

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Vakker historisk bygning fra 1850-årene
 • God mat med stort fokus på bærekraft og økologi
 • En del av den danske prisbelønte hotellkjeden Guldsmeden
909,-
3~4 dager fra
1.579,-

Gratis parkering

Dansk hygge i Berlin

3 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 515,-
SPAR
4 dager
Fra 2.139,- / spar opp til 910,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

I Berlin, midt i livlige Mitte, ligger Lulu Guldsmeden Berlin på Potsdamer Straße, nær Tiergarten og hovedstadens sentrum. Dette er en fantastisk base for gode storbyopplevelser i den spennende metropolen. Lulu Guldsmeden Berlin er et unikt hotell med dansk filosofi i retning hygiene, bærekraft og økologi. Fra hotellet er det kort avstand til sentrum og gode offentlige transportforbindelser. Herfra er det et hopp og et lakk til alle spennende muligheter i pulserende, men tilbakelente Berlin.

Hotellet tilbyr

Guldsmeden Hotels er en dansk kjede med hoteller både i Danmark og i utlandet. Med visjoner for moderne og bærekraftige hotellopplevelser ønsker folkene bak Lulu Guldsmeden å spre ekte danske hygge. Hotellkjeden åpnet dørene i Berlin i 2017, og tilbyr et ganske så unikt utgangspunkt for en fantastisk storbyferie i den flotte hovedstaden.

Hotellet ligger i en vakkert renovert bygning fra 1850-tallet, og er innredet av eierne selv med pene og bærekraftige møbler produsert på Bali. Hotellkjedens kjernefilosofi er å gi et bærekraftig og økologisk overnattingstilbud. Dette gjenspeiles overalt på hotellet, og ikke minst i restauranten Sesong med sine kortreiste menyer som skifter etter sesong. Restauranten holder åpent for både lunsj og middag (unntatt søndag og mandag), og kjøkkenet serverer også en herlig frokostbuffé før dagene våkner i Berlin.

Berlin er så absolutt en av Europas fremste kulturbyer, og uansett om det er shopping eller sightseeing på plakaten, så finnes det i Berlin. Få en smak av DDR-tiden og dra til Berlinmuren, Vakttårnet og Checkpoint Charlie, for eksempel. Eller se det siste nye innen utstillinger og konserter. Ta med hele familien til Berlin Zoo eller dra på rolig elvepadling på Spree. Glem ei heller å oppleve byens berømte handlegate, Kurfürstendamm.

Parkering er tilgjengelig i nærheten av hotellet mot en daglig avgift, og kostnadsfri trådløst internett er tilgjengelig under oppholdet.

Rommene

Lulu Guldsmeden Berlin har 81 smarte rom, individuelt innredet i varme farger med komfortable møbler produsert på Bali. Et såkalt standard dobbeltrom rommer en komfortabel 140 x 200 cm seng og TV, i tillegg til et privat bad med hårføner og badekar eller dusj samt eksklusive, økologiske toalettsaker. Hotellet har også såkalte Sky Room med luftkondisjonering og skråtak i fjerde og øverste etasje. Fordeling av rommene kan garanteres hjemmefra, men foretas av hotellet selv.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

350 km fra
Kiel, Tyskland
775 km fra
Hirtshals, Danmark
875 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Brandenburger Tor (1.8km)

Brandenburger Tor er den mest imponerende og den siste bevarte byporten i Berlin. Det var opprinnelig 18 byporter langs den gamle tollmuren, som var i drift fra det 18. århundret og frem til midten av det 19. århundret. Carl Gotthard Langhans bygde den 26 meter høye porten i 1789-91 etter gresk forbilde. På toppen av Brandenburger Tor står en 6 meter høy statue av en stridsvogn og i porthusene kan dere se to store statuer, hvor i den ene står guden Mars med sverdet og i den andre Minerva med lansen. Porten ligger i enden av de to bulevardene, Unter den Linden og Straße des 17. Juni.

Checkpoint Charlie (2.4km)

Da Berlin var delt mellom øst og vest fra 1945 til 1990 var Checkpoint Charlie en av de mest kjente grenseovergangene. Følelsen av den kalde krigem merkes tydelig ved Checkpont Charlie. Selv om navnet lyder fint, så betyder Checkpont Charlie faktisk bare kontrollpunkt "C". Her kan man lære mer om en rekke spektakulære fluktforsøk fra den østlige til den vestlige delen av byen, som dessverre kostet mange mennesker livet. Checkpoint Charlie ble lagt ned den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands gjenforening.

Ved grenseovergangen er det et spennende museum med en omfattende samling bilder, fotoer, avisutklipp, film og andre ting, som dokumenterer og forteller om Berlinmuren og alle fluktforsøkene over muren. Dette er både spennende og skremmende.

Deutsches Technikmuseum Berlin (1.4km)

Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet på litt eldre barn og voksne. Ikke desto mindre, så er det en usedvanlig reise i teknikkens verden, som innebærer dampmaskiner, damplokomotiver, fly, computere og en mange andre teknologiformer. Det er en god blanding av eldre og nyere teknologier, med mange ting ting som kan testes. Det er en over 26.000 kvadratmeter utstilling, så der er mer enn nok å oppleve dersom dere er interessert i å finne ut av hvordan ting virker.

Berlinmuren (4.8km)

Den var opprinnelig ca. 43 km lang og 3,6 meter høy og delte Vest- og Øst Tyskland fra 1961 og frem til 1989, da Berlin igjen ble gjenforent. I dag er det ikke mye igjen av Berlinmuren, men det er markeringer rundt omkring, hvor muren har stått. Det er fortsatt ca. 1,5 km igjen av muren, også kalt ´East Side Gallery´ og som ligger ved Muehlenstrasse, men det beste stedet å oppleve muren er ved minnesmerket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111. Ta U-bahnen til ´Nordbahnhof Station´.

Siegessäule (2.5km)

Opplev Siegessäule med seiersgudinnen som står i den store rundkjøringen i Berlin Mitte. Søylen har siden 1873 stått der som symbol på krigen mellom Danmark, Østerrike og Preussen i 1864 (Slaget ved Dybbøl), da Danmark tapte Schlesvig, Lauenburg og Holstein. Under 2. verdenskrig ble søylen delvis ødelagt og den dag i dag kan man se skuddhullene i foten til monumentets.

Riksdagen (3km)

Riksdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, og ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under den kalde krigen, lå bygningen i Vest-Berlin og Berlin muren gikk like bak Riksdagen, som på det tidspunktet stod der øde og forlatt. Bombardementer under 2. verdenskrig la bygningen i ruiner, men i 1990 ble bygningen gjenoppbygd og fikk en storslått glasskuppel. Gå ikke glipp av en tur opp i kuppelen, hvorfra dere kan kikke ned i parlamentssalen samt få en helt fantastisk utsikt utover Berlin.

Zoologischer Garten Berlin (3km)

Berlin Zoo er Tysklands eldste zoologiske hage og ble opprinnelig anlagt i 1844. I dag har parken over 13 000 dyr og 1400 arter fordelt over et stort areal i bydelen Charlottenburg, vest for sentrum av Berlin.

AquaDom & Sealife Berlin (4.2km)

AquaDom & Sealife Berlin er et kjempe stort akvarium med 35 tanker fylt med haier, sjøstjerner, blekkspruter og mange fiskearter. AquaDom er verdens største sylindertank og inneholder over en million liter vann med korallrev og hundredevis av fisk. Sylinderen virker som en heis og frakter de besøkende opp igjennom en menge fisk, som svømmer rett ved siden av. Dette er en spennende opplevelse både for voksne og barn.

Schloss Charlottenburg (5.8km)

Vest for sentrum av Berlin i bydelen Charlottenburg ligger det imponerende Charlottenburg slott, som ble bygget på slutten av det 17. århundret. Det ble senere kraftig utvidet i det 18. århundret. Slottet er oppkalt etter Sophie Charlotte, Friedrich I’s dronning og ble bygget som parets sommerresidens. Umiddelbart bak slottet er det anlagt en overdådig barokkhage som etter ødeleggelsene under den 2. Verdenskrig, ble rekonstruert midt på 1900-tallet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

abba Berlin Hotel

Besøk museet The Story of Berlin

Berlin

Kulturelle Berlin

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnatting m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x ettermiddagskaffe/te
 • Tilgang til fitness og jacuzzi

212,-
Fra kun
2.749,-

Vis kort

Opplev Berlin med en miniferie

Les mer

Hotel Berlin Mitte by Campanile

Opphold med frokostbuffé

Berlin

Bo i sentrum av Berlin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

191,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Flott, sentralt beliggende hotell

Les mer

Hotel Berlin Berlin

Opphold med frokostbuffé

Berlin

Oppdag Berlin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Kaffe og te på rommet
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

427,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Storbyferie i Berlin

Les mer

BW Plus Plaza Hotel Berlin

Bo midt på Kurfürstendamm

Berlin

Sentralt i Berlin

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • Sentralt i Berlin
 • Beliggenhet på Kurfürstendamm

324,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Spennende designhotell

Les mer

Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip

Opphold med frokostbuffé

Berlin

Moderne 4-stjerners hotell i Berlin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

179,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Moderne 4-stjerners hotell i Berlin

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.