Miniferie i Sverige på Lumber & Karle

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Lumber & Karle

Herlig blanding av landlig idyll og fine aktiviteter

Skjønt hotell i vakre omgivelser t
Kulinariske opplevelser - svenske klassikere med vri
Velvære, trim og bowling på hotellet
 • 190 km fra Svinesundbroen
 • 180 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Boblebad
 • Badstu

Om hotellet

I vakre omgivelser ønsker Lumber & Karle velkommen i naturskjønne Västra Götaland, 30 km sør for Sveriges største innsjø, Vänern. På Lumber & Karle har døgnet mange timer og dagene fylles med aktiviteter på hotellets eget spa, treningsrom og spontane turneringer på hotellets egen bowlingbanen. Dra på utflukter til byene rundt, eller bli på landet og lev fine feriedager på den vakre svenske landsbygda. Rund av med god mat og godt drikke på hotellets egen restaurant om kveldene.

Hotellet tilbyr

Se mot Västra Götaland og finn den lille landsbyen Kvänum på kartet. Her ligger det vakre hotellet Lumber & Karle i landlige omgivelser nær småbutikker i en trivelig landsby med hyggelige gater og en og annen uteservering å slå seg ned på.

Hotellets gjester kan benytte seg av hotellets lille, men eksklusive spa med badstue, boblebad og massasje. Merk at massasje bør bestilles tre dager i forveien. Det er også fri tilgang til hotellets treningsrom med tredemølle, trimsykkel og romaskin i tillegg til flere vekter.

Hotellets egen bowlingbane består av åtte baner med shuffleboard, og kan leies til en timepris.

Hotellets kompetente kjøkken serverer svenske klassikere med moderne vri både til frokost og middag. Start dagen med en god frokost i hotellets flotte restaurant. Den serveres på hverdager mellom klokken 06:30 og klokken 09:30, og i helgene mellom klokken 07:00 og klokken 10:00. Merk at restauranten holder stengt for middagsservering på søndager.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Lumber & Karle har 45 pene rom med eget bad. Alle rommene er utstyrt med komfortable senger, sittegruppe, minibar og kabel-tv. Hotellet har enkeltrom og dobbeltrom, med plass til to ekstra oppredninger.

Merk at

Merk at restauranten holder stengt på søndager. Hvis dere går glipp av en middag med overnatting på en søndag, blir dere kompensert med tilbud om lunsj på lørdag eller tirsdag i samme uke.

Oppholdet er med sluttrengjøring, noe som innebærer at det ikke blir gjort rent, redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vennligst vær oppmerksom på at massasjebehandlinger må bestilles minst tre dager i forveien.

Vis flere

Verdt å se

 • Skaraborg (12.5 km)

  I Skaraborg, Sveriges ”skafferi”, har dere muligheten til å gå på oppdagelse blant Hjos lokale produsenter, delikatesseforretninger og gårdbutikker. Her finnes alt fra ostemeierier og marmelade- og honningprodusenter til de som lager aspargespoteter, is og kjøttprodukter.

  Skaraborg
  I Skaraborg, Sveriges ”skafferi”
 • Skara (21.6 km)

  Småbyen Skara med sine 11 000 innbyggere er en av Sveriges eldste byer og regnes for en av aller vakreste her i den nordlige delen av landskapet Västergötland, mellom Vänern og Vätter. Det er det god stemning blant vakre bygninger i Skara. Flere av Sveriges mest kjente arkitekter fra 1800- og 1900-tallet har vært med å forme denne byen med: Vattentornet av Ernst Torulf, ombyggingen av en av svenskenes største domkirker av Ivar Tengbom og jernbanestasjonen av Ragar Östberg.

  Skara
  Den lille byen Skara er en av Sveriges eldste, og det er god stemning i de gamle bygatene
 • Västergötlands Museum (25.1 km)

  Hvis dere tar turen til Skara er det verdt å få med seg et besøk til Västergötlands Museum. Her kan dere lære mer om folk og liv i området gjennom historien. Like ved museet ligger ellers et friluftsmuseum ved navn Forbyn. Det består av rundt 30 bygninger som ble flyttet hit fra andre steder i Västergötland og tegner et bilde av hvordan det gamle bondesamfunnet fungerte.

  Västergötlands Museum
  Skaff dere et innblikk i det gamle bondesamfunnet med et besøk til Västergötlands Museum
 • Skara Sommarland (29.5 km)

  Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane. Skara Sommarland har mange vannrutsjebaner og flere bassengområder. Fornøyelsesparken har alt fra rolige til fartsfylte attraksjoner og rutsjebaner. Parken har også lekeplasser og sommeraktiviteter egnet for barn i alle aldre.

  Skara Sommarland
  Fartsfylte gleder på Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane
 • Hornborgasjön (43.8 km)

  For alle fugletittere er Hornborgasjön et must å besøke. På søylene ute i vannet, der fuglene holder, til blir dere guidet gjennom områdets natur, geologi og historie. Dette er et av Europas viktigste trekkfuglområder, og dere kan skue utover det hele fra den flotte utsiktsplassen i kalkstein. Når våren kommer rundt april er sjansen stor for at dere ser dansende traner ved Hornborgasjön.

  Hornborgasjön
  Når våren kommer i april danser tranene ved Hornborgasjön
 • Skövde (48.0 km)

  Skövde ligger mellom Vänern og Vättern og byr på et bredt utvalg av opplevelser for alle besøkende uansett alder og interesser. Oppe på fjellet Billingen møtes dere med et hav av utallige aktiviteter med alt fra hyggelige gåturer gjennom skogen til skiløyper. 

  Skövde
  Midt mellom Vänern og Vättern ligger Skövde, en levende by omringet av flott natur
 • Läckö slott (49.0 km)

  Like ved Vänern, Sveriges største innsjø, står det flotte Läckö slott og tar imot gjester hele året. Den eldste delen av slottet ble oppført allerede i 1298, det var en biskop som sørget for det. Litt senere, på 1600-tallet ble slottet ombygd og fremsto slik det gjør i dag. Slottet brukes nå til utstillinger og operaforestillinger. Det har også en utmerket restaurant.

  Läckö slott
  Bestill bord i restauranten på ærverdige Läckö slott ved Vänern
 • Hunneberg og Kungajaktmuseet (55.7 km)

  Finn en billig familieferie til Sverige hos Risskov Bilferie og besøk Hunneberg og Kungajaktmuseet. Lei en kano og padle lydløst over Hunneberg sjø og fordyp dere i det naturskjønne området. Fra Kungajaktmuseet er det mulig å ta en tur på den nærliggende sjøen i Eldmörjan. Sammen med en utdannet naturguide er det mulig å dra på en vandretur og oppleve beverens liv i Hunneberg. Turen starter på Kungajakt museum Älgens Berg og tar ca. 3 timer inklusiv kaffe og forhåndsbestilling. Et spennende opplevelsessenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg! Her er en historie om fjellenes fascinerende verden - om dyr, natur, kultur, kongelig jakt, informasjon om økoturisme, souvenirbutikk og aktiviteter. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelse i Sverige med hele familien.

  Hunneberg og Kungajaktmuseet
  Utleie av kano, beversafari og Kungajaktmuseet Älgens Berg.
Vis flere

Kart

Lumber & Karle
Götaplatsen 1, 535 30 Kvänum

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~11.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 40% rabat