Ferie i Bergen på Magic Hotel Solheimsviken

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Magic Hotel Solheimsviken

Prøv å bo på et moderne designerhotell i det sentrale Bergen. Tilbring din neste ferie på et moderne designer hotell i Bergen.

Rommene er alle innredet med designermøbler
Sentral beliggenhet i Bergen
Flott utsikt over Bergen fra takterrassen
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Lekerom for barn
 • Hund

Om hotellet

Magic Hotel Solheimsviken ligger i det populære Damsgårdssundet ved Danmarksplass i det sentrale Bergen. Det moderne designerhotellet har alt det som skal til for å nyte en miniferie eller et helgeopphold i ro og mak. Fra hotellets takterrasse er det også en flott utsikt over Bergen og de omkringliggende fjellene.

Hoteller tilbyr

Bergen byr på mange opplevelser både for de aktive og de som er mindre aktive, og hotellet er derfor et godt utgangspunkt, når Bergen og omegn skal utforskes, som f.eks. VilVite Vitenskapsmuseet, Fiskemarkedet og Fløibanen.

Hotellet har et hyggelig lobbyområde, hvor det er god plass til å slappe av, og restauranten byr på en lettere frokost, som er inkludert i prisen. Det er iMac-datamaskiner tilgjengelig for gratis bruk, og skulle sulten melde seg, så kan det hentes snacks og drikkevarer i lobbyen som holder åpent døgnet rundt. Hotellet har også to barer, og en mindre kafeteria. De yngste har adgang til et innendørs lekerom, så de kan få brukt litt energi. Det er også bagasje-oppbevaring, hvis det skulle være nødvendig, samt gratis WiFi i fellesområdene. Privat parkering er tilgjengelig mot et pristillegg.

Rommene

Magic Hotel Solheimsviken tilbyr 217 rom som alle er innredet med møbler designet av Karim Rashid. Det er også flatskjerm-TV og alle rommene har selvfølgelig eget bad med gulvvarme, dusj og hårføner. Husdyr er også velkomne, men dette skal det i så fall opplyses om i bestillingen.

Merk at

Parkering koster 160 NOK per døgn, betales på hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Bergen (3.4 km)

  Den nest største byen i Norge er kanskje også landets vakreste der den ligger omkranset av de syv fjell. Byen har nesen vendt mot Europa, men den er også en innfallsport til de norske fjordene, noe av det mest norske vi har her i landet. Mange historikere hevder at Bergen var hovedstad rett før Oslo fikk denne æren. Det er nok mange bergensere som helst hadde sett at Stortinget lå i Bergen i dag, det er med andre ordet en sterk og selvstendig by, en tidligere europeisk kulturby, en verdensarvby og et must å besøke dersom dere befinner dere på disse kanter. Dere kan for eksempel ta Fløibanen opp til toppen av Fløyen og oppleve utsikten over fjellene, fjorden og, ikke minst, byen. Eller hva med å rusle ut til Bryggen, en av de mest besøkte turistattraksjonene i Norge, besøke utendørsmarkedet Torget eller slå dere ned på et serveringssted og bare nyte å være til stede. Bergen har et bred utvalg av kulturtilbud med mange festivaler og konserter på byens utesteder gjennom hele året. Bare sjekk kalenderen og se hva dere kan få med dere. Kommer dere hit en langhelg, anbefales det å stikke med på fjordcruise fra Bergen til Mostraumen. Turen tar tre timer. Særlig hvis det er første gang dere opplever Vestlandets storslåtte natur, er dette et absolutt must.

  Bergen
  Bryggen i Bergen (Foto: kristina.jakubikova/Visitnorway.com)
 • Fisketorget i Bergen (2.9 km)

  Dra til Bryggen i Bergen og opplev fisketorget. De velfylte bodene med ferske råvarer er et syn for øyet og en kilde til inspirasjon og ekte matglede, hvis dere elsker mat fra havet. Liv og leven venter dere på Fisketorget som seg hør og bør på et skikkelig marked. Det er verdt et forsøk å prute på prisene, de er nemlig noe høyere enn i butikkene rundt.

  Fisketorget i Bergen
  De velfylte bodene på Brygga i Bergen har mange ferske råvarer som er et syn for øyet
 • Bryggen (3.3 km)

  Bryggen er en av Bergens og Norges mest populære turistattraksjoner. Bryggen ble bygget etter den store brannen i år 1702 og inngår i UNESCOs verdensarvliste. De aller første bygningene i Bergen lå ved Bryggen, som har vært et pulserende og viktig område i byen gjennom mange århundrer. Bryggen har blitt herjet av mange branner, spesielt brannen i 1702. Den omgjorde hele byen til aske. Området ble bygget over grunnen som har vært der siden 1200-tallet, noe som innebærer at Bryggen i prinsippet har stått uforandret de siste århundrene. Bryggen er nå en del av vår felles kulturarv og finnes på UNESCOs verdensarvliste. Verdensarven består av den gamle Hansahavnen og bygningene, og er et av de mest kjente byområdene fra middelalderen i hele Norge.

  Bryggen
  Bryggen i Bergen er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er en av Norges desidert største turistattraksjoner
 • Fjordcruise, Bergen - Mostraumen (3.8 km)

  Opplev en 3 timers båttur i Osterfjord med den idylliske Mostraumen. Her passerer skipet dype fjorder, fantastiske fjell, mektige fosser og kraftige bekker hele året rundt. Cruiset begynner fra Zachariasbryggen inn til det velkjente fiskemarkedet i Bergen. På vei ut fra Bergen får dere en fin utsikt over den berømte Bryggen, Gamlebyen i Bergen og resten av Bergens havneområde. Turen fortsetter under Nordhordalandsbroen opp den 27 kilometer lange Osterfjorden i Hordaland. Lengst inne i den dype fjorden finnes Modalen, som er den nest minste kommunen i Norge med ca. 380 innbyggere. Her blir fjorden smalere mellom de bratte fjellene, men skipet tar dere nok sikkert gjennom de sterke strømmene på den grunne og smale Mostraumen-strekningen. Videre drar skipet innom et fossefall for å hente iskaldt fjellvann innen turen fortsetter til Modalen. Deretter går turen tilbake til Bergen gjennom det storslåtte landskapet.

  Fjordcruise, Bergen - Mostraumen
  Fjorden smalner mellom bratte fjell gjennom den grunne Mostraumen
 • Troldhaugen, hjemmet til Edvard Grieg (6.9 km)

  Hvem var det budeia Gjendine Slålien inspirerte med sine vakre lokketoner? Ingen andre enn den store, norske komponisten Edvard Grieg, så klart. I den vakre villaen på Troldhaugen holdt komponisten Edvard Grieg til i de siste 22 somrene av sitt liv. Her kan dere vandre i stuene og oppleve Griegs Steinway-flygel fra 1892. I tillegg til villaen står også Komponisthytten nede ved vannet. Det var her han fikk ro til å lage nye mesterverk. Siden Griegs tid er det på eiendommen oppført et museumsbygg og konsertsalen Troldsalen.

  Troldhaugen, hjemmet til Edvard Grieg
  Kom hjem til den store kunstneren Edvard Grieg på Troldhaugen, der han tilbrakte de siste 22 somrene av sitt liv
 • Mariakirken (7.1 km)

  Mariakirken er Bergens eldste soknekirke, og byens eldste bevarte bygning. Kirken stammer helt tilbake til 1180,- tallet, og var under lange tider bedre kjent under navnet Tyskekirken. Det er plass til 250 gjester, og kirken ble renovert mellom 2010 og 2015.

  Mariakirken
  Mariakirken i Bergen
Vis flere

Kart

Magic Hotel Solheimsviken
Solheimsviken Bøhmergaten 42, 5057 Bergen