Miniferie med velvære på Marholmen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Marholmen

Avkobling og naturopplevelser i øyriket Marholmen i Roslagens skjærgård.

 • 575 km fra Svinesundbroen
 • 575 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Senk skuldrene på Marholmen, en holme i Roslagens skjærgård, kun en time fra Stockholm. Da hotellet ble oppført i 2015 lot arkitektene seg inspirere av landskapet med sine holmer og skjær. Her finner dere ro og harmoni. Hvis dere legger veien om hotellets spa, kan dere nyte dampbad, spabad eller badstu med havutsikt, og se båtene tøffe gjennom skjærgården. Hotellet har også et treningssenter med mange utendørsaktiviteter, hvis dere har lyst til å bevege dere litt.  

Hotellet tilbyr  

Marholmen er omkranset av vakker natur og ligger like ved sjøen. Hotellet har en velutstyrt spaavdeling, Mareld Spa, hvor dere kan koble av fra en ellers hektisk hverdag. Med utsikt ut mot stranda og skjærgården, på Mareld Spa har dere tilgang til boblebad, dampbad og badstue samt et utendørsbasseng. Dere kan også bestille kropps- og ansiktsbehandlinger av hotellets terapeuter. Vennligst noter dere at dere bør bestille behandlinger i god tid i forveien.  

På hotellets restaurant Skärgårdsbro serveres det hjemmelaget mat med dype røtter i lokal matkultur, fremstilt av kortreiste råvarer. Hver morgen dekkes det opp til en raus frokostbuffet i restauranten. Nyt dagens første kaffekopp med skjærgårdsutsikt til lyden av måkeskrik og bølgeskvulp i det fjerne.  

Hotellet tilbyr gratis internett og gratis parkering. Det er også mulig å leie sykkel på hotellet, hvis dere har lyst til å dra på oppdagelsesferd rundt Marholmen.  

Rommene  

Hotellet stod ferdig oppført i 2015 og inneholder 50 moderne hotellrom som inviterer til et avslappende opphold i harmoniske omgivelser. Samtlige rom har enten balkong eller terrasse, så det er bare å åpne døra og kjenne den friske, salte lufta fra sjøen. Rommene har store vinduer som gir inn et behagelig, naturlig lys og er utstyrt med tv og luftkondisjonering. Alle rommene har kort avstand til dagens frokostbuffet og hotellets spa.

Merk at

Restauranten er stengt søndag kveld. Om dere overnattinger på hotellet en søndag vil dere bli servert brunsj mellom kl. 12:00-14:00 i stedenfor middag.

Barn som sover i foreldrenes seng har kun frokost inkludert i oppholdet. Det er mulig å kjøpe en barnemeny på hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Kvisthamrabacken (14.5 km)

  Sentralt i Norrtälje lengst inne i Norrtäljeviken ligger skianlegget Kvisthamrabacken. Her er kan dere spenne på skiene og suse ned en av de fire nedfartene, som har varierende vanskelighetsgrad. Hvis været tillater det, kjøres snøkanonene i gang og Kvisthamrabacken får et herlig dekke av hvit puddersnø. I varmestua selges det kioskvarer, og til grillplassen like ved kan dere ta med medbrakt og stelle til en deilig utelunsj.

  Kvisthamrabacken
 • Norrtälje (15.3 km)

  Her får dere sol og badeliv ispedd fine kulturopplevelser, byen har litt av hvert. Med sine 17 000 innbyggere er Norrtälje den største kommunen i Stockholms län. Stedet har et rikt kulturtilbud samt en rekke badesteder for late dager med sol og hav. Dere kan dra på stranda eller finne dere et svaberg og slikke sol. Eller dere kan legge dagen til kunstgalleriet Norrtälje Konsthall, blant annet.

  Norrtälje
 • Vikingbyen Storholmen (24.3 km)

  Rundt et kvarters kjøretur fra Norrtälje ligger vikingbyen Storholmen. Stedet trekker mange besøkende som vil oppleve vikingenes liv og virke på nært hold. Dere kan, for eksempel, forsøke dere på glassblåsing, smi jernringer eller bake deres eget brød etter gammel oppskrift. På utstillingen fortelles historier om vikingenes hverdag og dere kan studere rekonstruerte gjenstander og modeller etter vikingene. I landsbyen tilbys det guidede turer med historiefortelling, eventyr og salg av gjenstander, kopiert fra vikingtiden. I gangavstand ligger det et gjestgiveri, en pizzeria og en fin, liten strand.

  Vikingbyen Storholmen
 • Wira Bruk (27.7 km)

  Landets første smijernsverksted for fremstilling av våpen heter Wira Bruk. I riktig gamle dager hadde verkstedet enerett på å lage våpen for det svenske kongehuset. I dag er det et levende og vakkert industrimiljø.

  Wira Bruk
 • Tyresta nasjonalpark (107.5 km)

  Bare to mil fra Stockholm sentrum åpner det uberørte landskapet seg i Tyresta nasjonalpark. Her går det turstier på kryss og tvers; noen enklere stier og andre tøffere turer opp i fjellsidene. Uavhengig av lyst og dagsform, her finnes det noe for de fleste turgåere. Hvis dere legger turen hit til en helg, kan dere melde dere på tur med guide som tar dere med rundt i nasjonalparken. Om vinteren kan dere stå på langrenn, det finnes flere preparerte løyper i det vakre snølandskapet.

  Tyresta nasjonalpark
 • Stockholm (82.1 km)

  Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger. Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan. Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården. Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen. Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna. Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

  Stockholm
  Stockholm tar seg flott ut i solskinn.
 • Kornamosse naturreservat (43.4 km)

  Ved Roslagens skogsbygder ligger Kornamosse, en av de mest spennende naturområdene i regionen. I relativt uberørt natur rusler dere rundt i et landskap fullt av orkideer. Like ved vannet, på Roslagen sjøfartsmuseum i Älmsta holdes utstillingen om regionens båtbyggerier og sjøfartstradisjoner.

  Kornamosse naturreservat
 • Vaxholm (0.1 km)

  Besøk Vaxholm, skjærgårdens hovedstad. Vaxholm er kun en times båttur fra Stockholm og er en lille hyggelig skjærgårdsby full av kaféer, restauranter, butikker og strender, for ikke å nevne det vakre landskapet! Her kan dere leie en sykkel og utforske naturen fra sykkelsetet. Byens severdigheter inkluderer mange historiske bygninger, som Bogesund slott og Vaxholm festning, og dere kan også oppleve en vikingtur og lære hvordan folk levde her for 1000 år siden. Det er også et kunstgalleri, guidede turer, kajakk og mye mer.

  Vaxholm
  Opplev det vakre landskapet på Vaxholm
Vis flere

Kart

Marholmen
HB Lyran Konferens Marholmen 1, 761 92 Norrtälje

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~16 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 16~100 år i ekstraseng 20% rabat