Miniferie med velvære på Marholmen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Marholmen Hotell

Avkobling og naturopplevelser i øyriket Marholmen i Roslagens skjærgård.

  • 575 km fra Svinesundbroen
  • 575 km fra Strømstad, Sverige
  • Restaurant
  • Bar
  • Wellness
  • Innendørs svømmebasseng
  • Boblebad

Om hotellet

Senk skuldrene på Marholmen, en holme i Roslagens skjærgård, kun en time fra Stockholm. Da hotellet ble oppført i 2015 lot arkitektene seg inspirere av landskapet med sine holmer og skjær. Her finner dere ro og harmoni. Hvis dere legger veien om hotellets spa, kan dere nyte dampbad, spabad eller badstu med havutsikt, og se båtene tøffe gjennom skjærgården. Hotellet har også et treningssenter med mange utendørsaktiviteter, hvis dere har lyst til å bevege dere litt.  

Hotellet tilbyr  

Marholmen er omkranset av vakker natur og ligger like ved sjøen. Hotellet har en velutstyrt spaavdeling, Mareld Spa, hvor dere kan koble av fra en ellers hektisk hverdag. Med utsikt ut mot stranda og skjærgården, på Mareld Spa har dere tilgang til boblebad, dampbad og badstue samt et utendørsbasseng. Dere kan også bestille kropps- og ansiktsbehandlinger av hotellets terapeuter. Vennligst noter dere at dere bør bestille behandlinger i god tid i forveien.  

På hotellets restaurant Skärgårdsbro serveres det hjemmelaget mat med dype røtter i lokal matkultur, fremstilt av kortreiste råvarer. Hver morgen dekkes det opp til en raus frokostbuffet i restauranten. Nyt dagens første kaffekopp med skjærgårdsutsikt til lyden av måkeskrik og bølgeskvulp i det fjerne.  

Hotellet tilbyr gratis internett og gratis parkering. Det er også mulig å leie sykkel på hotellet, hvis dere har lyst til å dra på oppdagelsesferd rundt Marholmen.  

Rommene  

Hotellet stod ferdig oppført i 2015 og inneholder 50 moderne hotellrom som inviterer til et avslappende opphold i harmoniske omgivelser. Samtlige rom har enten balkong eller terrasse, så det er bare å åpne døra og kjenne den friske, salte lufta fra sjøen. Rommene har store vinduer som gir inn et behagelig, naturlig lys og er utstyrt med tv og luftkondisjonering. Alle rommene har kort avstand til dagens frokostbuffet og hotellets spa.

Merk at

Restauranten er stengt søndag kveld. Om dere overnattinger på hotellet en søndag vil dere bli servert brunsj mellom kl. 12:00-14:00 i stedenfor middag.

Barn som sover i foreldrenes seng har kun frokost inkludert i oppholdet. Det er mulig å kjøpe en barnemeny på hotellet.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Marholmen
Marholmen 1, 761 92 Norrtälje

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~15.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstraseng 20% rabat