Dra på en hyggelig wellness-ferie og bo på Maritim Hotel Bad Wildungen

Norsk | NOK

Maritim Hotel Bad Wildungen

Wellness og natur syd for Harzen i Europas største kurområde

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernes wellness-hotel i Europas største kurområde
 • Nydelig wellness-avdeling med spabehandlinger
 • Fantastiske naturomgivelser syd for Harzen
333,-
3~6 dager fra
1.699,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Wellness i Tyskland

3 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 333,-
SPAR
4 dager
Fra 2.559,- / spar opp til 168,-
SPAR
5 dager
Fra 3.399,- / spar opp til 185,-
SPAR
6 dager
Fra 4.249,- / spar opp til 208,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • Badekåpe på rommet
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

I maleriske omgivelser ønskes dere velkommen til et nydelig hotell beliggende syd for Harzen i Europas største kurområde! Skjem dere bort med en miniferie eller et wellness-opphold bestående av ren nytelse og velvære på 4-stjernes Maritim Hotell Bad Wildungen.

Hotellet

Bad Wildungen ligger nord i bundeslandet Hessen, ikke langt fra Kassel, og er en nydelig kurby. Det er i en historisk gammel badehotell-bygning og er omgitt av grønne områder, som inviterer til avslappede gåturer.

Den historiske gamle bydelen med sine sjarmerende bindingsverkshus ligger i gåavstand fra hotellet. Skulle dere ha lyst til å ta bussen, så ligger stoppestedet rett foran hotellet.

Dette 4-stjernes wellness-hotellet har et stort innendørs basseng med liggestoler og en hyggelig hage med strandkurver. Bassenget er 1,30 meter dypt og har en behagelig temperatur på 28°C. Dere kan også besøke den finske badstuen og det romerske dampbadet, samt trene i fitnesslokalet. Dessuten kan dere skjemme dere bort i hotellets eksklusive wellness-område ’Maritim Spa & Beauty Care’, som byr på en rekke forskjellige spa,- massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Som noe unikt, så tilbyr hotellet også et rehabiliteringssenter med dyrlege og fysioterapi for hunder. Barn, som er med på ferien, kan hygge seg i lekerommet ’Die gute Kinderstube’.

Dere får en flott start på dagen med en rikholdig frokostbuffe, som kan spises i hotellets restaurant ’Maritim’, som også byr på lunsj- og middagsretter senere. I Café-Restaurant ”Classic”, som har en herlig sommerterrasse, kan dere nyte en ettermiddagskaffe, kake og is. Rund av dagen av med et besøk i hotellets cocktailbar, ’Fontana’, som har en hyggelig terrasse.

Restaurant ’Maritim’ er åpen kl. 7.00 - 10.30, kl. 12.00 - 14.00. Middag serveres mellom kl. 18.00 og 21.00. Café-Restaurant ”Classic” er åpen mellom kl. 10.00 og 21.30. Cocktailbaren ’Fontana’ er åpen tirsdag - torsdag kl. 20.00 - 01.00 samt fredag og lørdag kl. 18.00 - 01.00.

Det er både P-kjeller og utendørs parkeringsplasser til disposisjon. Dere har muligheten til å leie sykler og under oppholdet har dere tilgang til gratis internett.

Rommene

Maritim Hotell Bad Wildungen har 240 nydelige rom. Hotellets Classic-rom er på 18m² og ligger på hotellets nederste etasjer, med utsikt til skogen.

Alle rommene er innredet med eget bad, komfortable møbler, minibar, safe, telefon og TV med både tyske og internasjonale kanaler. Mange av rommene er dessuten utstyrt med en liten balkong.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

450 km fra
Kiel, Tyskland
875 km fra
Hirtshals, Danmark
1125 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Bad Wildungen (1.4km)

Bad Wildungen ligger blant vakre naturområder i det nordlige Hessen og er et av Tysklands viktigste spa-steder. Utover massevis av forskjellige velvære- og spa-tilbud, har Bad Wildungen et vakkert bylandskap med idylliske bindingsverkshus og praktfull Jugendstil, som virkelig kulminerer i byens sjarmerende Altstadt. Byen huser Europas største spa-park og det arrangeres forskjellige arrangementer her. Opplev det imponerende Friedrichstein Slott og nyt de friske kildene som sies å ha helbredende egenskaper.

Nasjonalpark Kellerwald-Edersee (11.4km)

I utkanten av den historiske spa-byen, Bad Wildungen, ligger den mer enn 5.000 hektar store Nasjonalpark Kellerwald-Edersee, som er en av flere beskyttede tyske bøkeskoger, som har vunnet en plass på UNESCOs verdensarvsliste. Parkens ekstraordinære biodiversitet var en av grunnene til at nettopp denne skogen, i 2011, ble lagt til den ettertraktede listen. Området er perfekt for både gå- og sykkelturer, og det arrangeres flere guidede turer i løpet av året.

WildtierPark Edersee (15.1km)

Denne hyggelige dyreparken ligger ved Edersee, i forbindelse med Nasjonalpark Kellerwald-Edersee og huser en rekke ville dyr fra regionen, slik som rovfugler, ulv, hjort og bison. Innhegningene er såpass store at dyrene nærmest går fullstendig fritt rundt, noe som gir et mye mer ekte bilde av livet til disse dyrene, enn det man f.eks. får se i en dyrehage. I løpet av dagen er det planlagte foringer av dyrene, hvor dere kan følge med. 

Freizeitanlage Heloponte (1.2km)

Dette familievennlige badelandet ligger nær sentrum av den historiske spa-byen, Bad Wildungen, og byr på moro for folk i alle aldre. Her er det svømmebasseng for mer seriøse svømmere, oppvarmede basseng til å ha det moro i, en 80 meter lang rutsjebane som gjør at barna ikke vil hjem, varmtvannsbasseng med massasje samt barnebasseng til de minste. 

Bilstein bei Bad Wildungen (1.9km)

Bilstein bei Bad Wildungen er et vakkert, beskyttet naturreservat, ideelt til turer i flotte omgivelser, både til fots og på sykkel. Det overordnede formålet med dette naturskjønne området er bevarelsen av det opprinnelige landskapet samt beskyttelsen av de sjeldne og truede dyreartene og plantene i området.

Kassel (44.1km)

Kassel ligger i grønne omgivelser, mellom Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrveien (Deutsche Märchenstraße), som strekker seg over mer enn 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau-brødrene Grimms fødeby med minnesmerke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedveien på Den Tyske Eventyrveien, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefangerbyen, Hofgeismar - Torneroses slott Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Bymusikantene. Langs veien ligger stedene og landskapene hvor deres eventyr foregår etter hverandre som perler på en snor, som gjør dette til en fabelaktig reisevei.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Link

Opplev middelalderbyen Sontra

Hessen

Gratis bruk av bowling (2021)

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til bowling (ved avtale)
 • Gratis parkering

118,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Hyggeligt midttysk familiehotell

Les mer

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer: 17.30-21.00

Harzen

Kjempepakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x middagsbuffé
 • Gratis drikke fra kl: 17.30 - 21.00
 • Adgang til Wellness Pano Beach

548,-
Fra kun
1.619,-

Vis kort

Opplev den 800 år gammel bykjernen

Les mer

Sunotel Kreuzeck

All inclusive opphold

Harzen

Miniferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 2 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis drikkevarer (10:00 - 21:00)

229,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Grønn oase midt i Harz

Les mer