Kjør-selv ferie ved stranden på Maritim Strandhotel Travemünde

Norsk | NOK

Maritim Strandhotel Travemünde

Moderne hotell med velvære nær stranden

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Unik beliggenhet ved Østersjøkysten
 • Alle rom har egen balkong og utsikt
 • Skjem deg bort med wellness
1.045,-
3~4 dager fra
1.579,-

Inkl. 3-retters meny/buffé

Spahotell i Travemünde

3 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 690,-
SPAR
4 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 1.045,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 2 x drikke til middagen
 • 2 x 1 flaske vann
 • Tilgang til basseng
Risskov Pakken

Det er lagt opp til en avslappende ferie i Nord-Tyskland på Maritim Strandhotel Travemünde med stranden rett utenfor vinduet, bortskjemming i hotellets store velvære-område og en fantastisk utsikt både fra rommene og restauranten. Dette 4-stjerners hotellet har en helt unik beliggenhet og tilbyr et suverent utgangspunkt for en badeferie, aktiv ferie, et velvære-opphold eller en golfferie i Nord-Tyskland.

Hotellet tilbyr

Maritim Strandhotel Travemünde ligger rett ved kysten i Travemünde, som er en bydel tilhørende den vakre handlebyen Lübeck. Hotellet ligger rett der hvor elven Trave munner ut i Østersjøen, kun noen få skritt fra strandpromenaden, og tilbyr en helt unik utsikt over havet. Derfor er det et helt opplagt valg for en sommerferie eller badeferie i Nord-Tyskland. Hotellet tilbyr dessuten mulighet til å leie strandstoler slik at dere virkelig kan nyte sommeren og strandlivet med litt ekstra luksus.

Dere kan skjemme dere selv bort i hotellets eksklusive velvære-område, ’Maritim Spa & Beauty Care’, på hele 1.100 m² med et stort innendørs svømmebasseng på 8 x 12 meter, finsk badstue, dampbad med skiftende lys, fire behandlingslokaler med topp moderne utstyr av høy kvalitet samt en Sanotherm Softpack Treatment seng, multi-sensoriske bad, boblebad med stjernehimmel og avslapningsområder både inne og ute. Utover dette tilbys det et bredt utvalg av massasje- og skjønnhetsbehandlinger og hotellet har også et treningslokale med utstyr av høy kvalitet. Velvære- og treningsområdet kan benyttes mot et beskjedent daglig gebyr. Utover dette må skjønnhets- og massasjebehandlinger kjøpes.

Utover badeferie og velvære-opphold tilbyr hotellet også et fremragende utgangspunkt for en golfferie i Nord-Tyskland. Kun 6 km. fra hotellet finner dere Maritim Golfpark Ostsee som er en flott 27-hulls golfbane med en flott beliggenhet ved sjøen, Hemmelsdorfer See. Her kan dere nyte godt av klubbens og hotellets gode samarbeid som betyr at dere får 50% rabatt på green fee. Hotellet har dessuten green fee-avtaler med flere andre golfklubber i området - spør i resepsjonen for mer informasjon.

På Maritim Strandhotel Travemünde går dere verken sultne eller tørste til sengs - hotellet har nemlig både en stor lys restaurant, en kafé, en ølstue med sommerterrasse og en hyggelig hotellbar.

Hotellets hovedrestaurant, Ostseerestaurant, tilbyr et bredt utvalg av frokost, lunsj- og middagsretter som kan nytes med en flott utsikt over havet.

Den unike restauranten og kaféen, ’Über den Wolken’, ligger i 35. etasje, 115 meter over havets overflate, og har en helt suveren utsikt. Kaféen tilbyr bl.a. en rekke kaffe- og te-specialiteter samt forskjellige typer brød, kake og is.

Hotellets nydelige ølstue tilbyr øl-spesialiteter og mye annet godt i hyggelige omgivelser. Ølstuen har også en stor sommerterrasse hvor dere kan nyte livet under åpen himmel.

Sist, men ikke minst har hotellet en hyggelig bar, kalt ’Night Sailer’, som byr på cocktails og drinker samt musikalske innslag om kveldene. Under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Maritim Strandhotel Travemünde har 250 rom som alle er innredet i en flott, moderne stil og utstyrt med eget bad, egen balkong, hårføner, make-up speil, telefon, flatskjerm-TV, minibar og safe.

Hotellets Classic-rom er 28 m² store og ligger mellom 4. og 7. etasje og har enten utsikt over elvemunningen eller Lübeck Bukt.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

80 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
700 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Travemünde (2.5km)

Rundt 20 km. fra Lübeck sentrum, og ca. 45 minutters kjøretur fra hotellet, ligger Travemünde – en tidligere fiskeby, som ligger ut mot Østersjøen. Stedet er fantastisk vakkert og Østersjøens store skip passerer tett på. Rett ved Østersjøens utløp ligger Tysklands eldste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås at det opprinnelige fyrtårnet ble bygget på 1300-tallet, men i 1534 ble det angrepet og ødelagt av danske tropper. Det er siden blitt renovert, og tilbyr i dag en praktfull utsikt fra 31 meters høyde.

Niendorf (5.8km)

Timmendorfer Strand og Niendorf’s omegn er et paradis for de som liker å være ute i naturen. Uansett om det er på hesteryggen, på sykkel eller til fots - de lysende rapsmarkene om våren og de gylne hveteåkrene inviterer dere til å utforske naturen. På ett av utfluktsskipene kan dere oppleve havet under huden, og man kan finne sin helt egen måte å utforske naturen på. Dere kan også oppleve mye i den idylliske Niendorferhavnen. Her finnes alt det maritime som hører til en ferie ved havet: Fiskere, som kommer i land med fersk fisk tidlig om morgenen og senere selger den som lekker røykt fisk i sine små boder og utflukter med Den hvite flåte hvor Lübecker-bukten viser seg fra en helt ny side.

Leuchtturm Timmendorfer Strand (7.9km)

Timmendorfer Strand Fyr står på øyen Poel’s vestligste kyst og markerer inngangen til Wismar-bugten. Fyret er øyens kjennetegn og tilbyr en ganske eksepsjonell utsikt fra hele 21 meters høyde. 

Timmendorfer Strand (8.7km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

Herrenhaus Stockelsdorf (21.8km)

Dette er en fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere har vært en skole. I dag brukes herregården til kulturelle arrangementer slik som f.eks. konserter og utstillinger, mens det også er en restaurant på stedet. En del av det store grønne område rundt herregården er i dag et nydelig parkområde, hvor dere kan gå en tur.

Hansapark (24km)

Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet.

Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

Lübeck (26.2km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Eutin (33.3km)

Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

Neustadt in Holstein (28.7km)

Byen Neustadt in Holstein er en hyggelig, liten havneby ved Østersjøkysten. Byen huser masse historie, og det er mange severdigheter å bite seg fast i, for ikke å nevne den vakre kirken, Stadtkirche Neustadt, de mange små butikkene og det pulserende kafélivet, og samtidig også et godt utvalg herlige restauranter, som serverer alt det gode fra havet.

Besøg også zeiTTor, som er et moderne og interaktivt museum, med blant annet utgravninger fra det arkeologiske området "Marienbad", og som fremviser Neustads historie fra middelalderens byliv og håndverk frem til det 21. århundre, men også litt inn i fremtiden. Godt egnet for hele familien.

Tigerpark Dassow (14.9km)

Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Golden Tulip Lübecker Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev hansastaden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna

389,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Super pakke i populære Lübeck

Les mer

Holiday Inn Lübeck

Moderne hotell med en liten wellnessavdeling

Schleswig-Holsteins

Historiske Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

264,-
Fra kun
1.839,-

Vis kort

Velvære i Lübeck

Les mer

H+ Hotel Lübeck

Mulighet for gratis oppdatering.

Østersjøkysten

I hjerted av Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 glass vin
 • 1 flaske vann på rommet
 • gratis upgrade etter tilgjengelighet

335,-
Fra kun
1.389,-

Vis kort

Historiske omgivelser i Lübeck sentrum

Les mer

Holsteiner Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Ferie i Timmendorfer Strand

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

197,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

4-stjerners ferie i Timmendorfer Strand

Les mer

ATLANTIC Grand Hotel

Inkl. 1 x 3-retters meny

Østersjøkysten

5 stjerner på Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis drikkevarer fra minibar
 • 1 flaske prosecco
 • 1 flaske vann på rommet

114,-
Fra kun
2.399,-

Vis kort

Velvære ved Østersjøens strender

Les mer