Dra på et velværeopphold på Marstrands Havshotell

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Marstrands Havshotell

Dra på øy-ferie ved den svenske vestkysten nord for Göteborg

 • 170 km fra Svinesundbroen
 • 160 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

På Marstrands Havshotell bor dere rett ved strandpromenaden med flere fine badesteder og en nydelige utsikt ut over Carlstens festning øverst på Marstrandsön, bare en times kjøretur fra Göteborg. Hotellet har et deilig spa. Her kan dere senke skuldrene og nyte en fin langhelg i praktfulle omgivelser.  

Hotellet tilbyr  

Marstrands Havshotell ligger helt ytterst ut mot havet. Her ligger forholdene til rette for en deilig miniferie. På hotellets restaurant kan dere nyte en bedre middag, samt tilbringe noen avslappende timer i hotellets eget spa. Her sjekker dere inn mindre enn 60 minutter i bil fra Göteborg. Det er med andre ord kort vei i bil hvis dere har lyst til å oppleve den svenske storbyen.  

Hver morgen trylles det frem en raus og smakfull frokostbuffet i hotellets restaurant, Ottos Kok. Det er de lokale impulsene som dominerer på dette kjøkkenet med mange gode såkalte bohuslänske smaker. Hotellet er svanemerket, og dette er også en naturlig del av kjøkkenets fokus.  

På Marstrands Havshotells eget spa venter tre bassenger med henholdsvis varmt, kaldt og behagelig temperert vanntemperatur. Dere kan også prøve badstuen, dampbadet og saltrommet. Spaet tilbyr også flere behandlinger mot et gebyr. På utsiden av hotellet står det enda en badstue og hele tre boblebad med utsikt over Marstrandsön. I hotellets gangavstand ligger et attraktivt badested, perfekt for en deilig ettermiddagstur rundet av med et bad i det salte havet.  

Hotellet tilbyr gratis parkering og trådløst internet. Hunder er hjertelig velkomne mot et gebyr, og har sågar egen inngang til hotellet.  

Rommene  

Hotellet har 98 moderne innredet rom inspirert av omgivelsene med rustikt ubehandlet tre og en nydelig grå granittstein. Alle rommene har eget bad med dusj eller badekar og er utstyrt med tv, telefon, pengeskap samt et nyttig arbeidshjørne med skrivebord.  

Verdt å se

 • Bohus festning (29.5 km)

  Bohus festning var tidligere norsk, men tilhører i dag svenskene, og ligger nord for Göteborg. I den over 700 år gamle festningen kan dere oppleve nordisk historie om kongeligheter, blodige beleiringer, hekseprosesser og gamle fangehull. Dere kan ta en guidet tur på anlegget, forsøke dere på bueskyting eller møte opp på en historietime hvor den dramatiske fortiden gjenfortelles med spennende detaljer. Dette og mye mer er inkludert i inngangsbilletten. Bohus festning ligger i Kungälv. Festningen er åpent fra påsketider og frem til midten av oktober, men dere kan selvfølgelig besøke plassen hele året. Det er flere barnevennlige hoteller, finn dem hos Risskov Bilferie og nyt en herlig familieferie i Sverige på en ekte kjør-selv ferie.

  Bohus festning
  Bohus festning er en opplevelse for både barn og historie-interesserte.
 • Stenungsund (40.1 km)

  Stenungsund ligger fem mil nord for Göteborg, i nærheten av øyene Orust og Tjörn. Med nærhet til havet byr Stenungsund på mange aktiviteter. Her kan dere nyte havsbad, utforske klipper, smake på lokalfanget fersk fisk og skalldyr, rusle rundt i butikker eller hygge dere med et bedre måltid på en av byens mange restauranter. Stenungsund gjestehavn er et populært utfartssted, her kan dere seile ut på havet eller bare slå dere ned på bryggerestauranten. Legg dagen til Stenunge, en gammel middelalderby, i dag en kulturpark med to gårder fra 1700-tallet, blant annet. Dra på fisketurer og prøv dere på vrak- eller dypvannsfiske. Opplev sel- eller hummersafari. For golfentusiastene kan det være greit å vite at det finnes en golfbane med tilhørende restaurant her i Steinunge.

  Stenungsund
  Nord for Göteborg ligger kystperlen Stenungsund hvor dere kan bestille lokalfanget fersk fisk fra havet
 • Kungälv (27.9 km)

  Kungälv er en liten by med en lang historie som gå tilbake til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongemøtet ble avholdt i 1101, men den gang het byen Kongahälla. På 1600-tallet brant byen ned etter å ha blidt flyttet nærmere festningen.

  Kungälv
  Kungälv
 • Liseberg fornøyelsespark (47.4 km)

  Når svenskene tenker på Göteborg, så tenker de selvsagt også på fornøyelsesparken Liseberg. Det gjør nok vi i Norge også. Dette er nemlig Nordens største fornøyelsespark, og her venter mange opplevelser for hele familien. Om våren, kan dere for eksempel oppleve Vest-Sveriges største hagemesse, «Lisebergs Trädgårdsdagar». Under hele sommeren kjører alle karusellene og berg- og dalbanene, de kjente Liseberg-kaninene er på plass og, selvsagt, finnes det mange arrangementer til stor underholdning for liten og stor. Dere kan spise på en av parkens mange restauranter eller kafeer og utforske spillboder, små, rare butikker og Lisebergs mange hageområder.

  Liseberg fornøyelsespark
  Liseberg er et must når dere legger langhelga til Göteborg, både med og uten barn
 • Göteborg (46.9 km)

  Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

  Göteborg
  Innseilingen til Göteborg, en av Sveriges mest spennende og vakreste byer
Vis flere

Kart

Marstrands Havshotell
Varvskajen 2 442 66 Marstrand