Dra på et velværeopphold på Marstrands Havshotell

Norsk | NOK

Marstrands Havshotell

Dra på øy-ferie ved den svenske vestkysten nord for Göteborg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Spa med tre basseng med varmt, kaldt og lunkent vann
 • Kun en time fra Gøteborg
 • Svanemerket hotell
1.433,-
3~4 dager fra
1.589,-

Velvære-hotell ved Sveriges vestkyst

Velvære ved havet

3 dager
Fra 1.589,- / spar opp til 1.055,-
SPAR
4 dager
Fra 2.279,- / spar opp til 1.434,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x Adgang til Spa
 • Gratis internett
Risskov Pakken

På Marstrands Havshotell bor dere rett ved strandpromenaden med flere fine badesteder og en nydelige utsikt ut over Carlstens festning øverst på Marstrandsön, bare en times kjøretur fra Göteborg. Hotellet har et deilig spa. Her kan dere senke skuldrene og nyte en fin langhelg i praktfulle omgivelser.  

Hotellet tilbyr  

Marstrands Havshotell ligger helt ytterst ut mot havet. Her ligger forholdene til rette for en deilig miniferie. På hotellets restaurant kan dere nyte en bedre middag, samt tilbringe noen avslappende timer i hotellets eget spa. Her sjekker dere inn mindre enn 60 minutter i bil fra Göteborg. Det er med andre ord kort vei i bil hvis dere har lyst til å oppleve den svenske storbyen.  

Hver morgen trylles det frem en raus og smakfull frokostbuffet i hotellets restaurant, Ottos Kok. Det er de lokale impulsene som dominerer på dette kjøkkenet med mange gode såkalte bohuslänske smaker. Hotellet er svanemerket, og dette er også en naturlig del av kjøkkenets fokus.  

På Marstrands Havshotells eget spa venter tre bassenger med henholdsvis varmt, kaldt og behagelig temperert vanntemperatur. Dere kan også prøve badstuen, dampbadet og saltrommet. Spaet tilbyr også flere behandlinger mot et gebyr. På utsiden av hotellet står det enda en badstue og hele tre boblebad med utsikt over Marstrandsön. I hotellets gangavstand ligger et attraktivt badested, perfekt for en deilig ettermiddagstur rundet av med et bad i det salte havet.  

Hotellet tilbyr trådløst internet. Hunder er hjertelig velkomne mot et gebyr, og har sågar egen inngang til hotellet.  

Rommene  

Hotellet har 144 moderne innredet rom inspirert av omgivelsene med rustikt ubehandlet tre og en nydelig grå granittstein. Alle rommene har eget bad med dusj eller badekar og er utstyrt med tv, telefon, pengeskap samt et nyttig arbeidshjørne med skrivebord.  

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

160 km fra
Strømstad, Sverige
170 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Marstrand (0.5km)

Fantastiske Marstrand er en idyllisk småby ute i skjærgården. Byen hviler på to øyer. Det går ferje mellom de to bydelene. Her står framfor alt seiling i fokus, men det finnes også et rikt tilbud av restauranter, butikker, kulturhistorie og fantastiske omgivelser. Om sommeren myldrer det av besøkende på ferie, mens det er et rolig og fredfullt utfluktsmål resten av året.

Pater Noster fyrtårn (61.6km)

På en tur til Marstrand i Sverige er det også mulig å ta en båttur for å besøke det gamle Pater Noster fyret, som ligger i sjøen bare 5,5 km utenfor Marstrand. Fyret ble tent for første gang i 1868, men det ble stengt igjen i 1977. Etter en grundig renovering vises fyret i dag som nytt og det er åpent for besøkende. Båtturen til fyret tar deg gjennom det vakre landskapet.

Marstrand Vandreturer (0.5km)

Marstrand er en fantastisk ferieopplevelse, spesielt om sommeren. Det er mange stier som går i kryss og tvers over øya. Promenaden rundt øya er ca. 5 km lang. Dra med hele familien på en spennende opplevelse og kom nærmere den vakre naturen og nyt den fantastiske utsikten over skjærgården. Du kan finne kart over øya, samt gode råd, på den lokale turistinformasjonen i Marstrand.

Båttur med Elin af Marstrand (0.3km)

Om  sommeren kan du dra på en fin båttur med Elin af Marstrand og oppleve vakre Marstrand fra vannet. Området tilbyr også flere interessante severdigheter, du kan besøke disse med vanntaxi eller via båtturer.

Carlstens festning (1.3km)

Under en kjøretur på den svenske vestkysten kan du besøke fine Carlstens festning som ligger på Marstrand høyeste punkt. Det var kong Carl X Gustav, som i sin tid bestemte seg for å bygge festningen. I høysesongen arrangeres guidede turer rundt den over 300 år gamle konstruksjon, men du kan også gå rundt på egenhånd. Her kan du se tilbake i historien og lære mer om festningens  historie. Det er også ridderspill hvor du kan oppleve marsjere soldater, trommeslagere og våpen.

Kungälv (28.1km)

Kungälv er en liten by med en lang historie som gå tilbake til 900-tallet. Ifølge historikeren Snorre Sturlasson var dette stedet hvor trekongemøtet ble avholdt i 1101, men den gang het byen Kongahälla. På 1600-tallet brant byen ned etter å ha blidt flyttet nærmere festningen.

Bohus festning (29.4km)

Bohus festning var tidligere norsk, men tilhører i dag svenskene, og ligger nord for Göteborg. I den over 700 år gamle festningen kan dere oppleve nordisk historie om kongeligheter, blodige beleiringer, hekseprosesser og gamle fangehull. Dere kan ta en guidet tur på anlegget, forsøke dere på bueskyting eller møte opp på en historietime hvor den dramatiske fortiden gjenfortelles med spennende detaljer. Dette og mye mer er inkludert i inngangsbilletten.

Bohus festning ligger i Kungälv. Festningen er åpent fra påsketider og frem til midten av oktober, men dere kan selvfølgelig besøke plassen hele året. Det er flere barnevennlige hoteller, finn dem hos Risskov Bilferie og nyt en herlig familieferie i Sverige på en ekte kjør-selv ferie.

Stenungsund (41.3km)

Stenungsund ligger fem mil nord for Göteborg, i nærheten av øyene Orust og Tjörn. Med nærhet til havet byr Stenungsund på mange aktiviteter. Her kan dere nyte havsbad, utforske klipper, smake på lokalfanget fersk fisk og skalldyr, rusle rundt i butikker eller hygge dere med et bedre måltid på en av byens mange restauranter. Stenungsund gjestehavn er et populært utfartssted, her kan dere seile ut på havet eller bare slå dere ned på bryggerestauranten.

Legg dagen til Stenunge, en gammel middelalderby, i dag en kulturpark med to gårder fra 1700-tallet, blant annet. Dra på fisketurer og prøv dere på vrak- eller dypvannsfiske. Opplev sel- eller hummersafari. For golfentusiastene kan det være greit å vite at det finnes en golfbane med tilhørende restaurant her i Steinunge.

Liseberg fornøyelsespark (47.9km)

Når svenskene tenker på Göteborg, så tenker de selvsagt også på fornøyelsesparken Liseberg. Det gjør nok vi i Norge også. Dette er nemlig Nordens største fornøyelsespark, og her venter mange opplevelser for hele familien. Om våren, kan dere for eksempel oppleve Vest-Sveriges største hagemesse, «Lisebergs Trädgårdsdagar». Under hele sommeren kjører alle karusellene og berg- og dalbanene, de kjente Liseberg-kaninene er på plass og, selvsagt, finnes det mange arrangementer til stor underholdning for liten og stor. Dere kan spise på en av parkens mange restauranter eller kafeer og utforske spillboder, små, rare butikker og Lisebergs mange hageområder.

Göteborg (46.8km)

Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Quality Hotel 11

Miniferie nært sentrum

Gøteborg

4-stjerners opphold

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

253,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Utsikt over vannet i Göteborg

Les mer

Center Hotel

Bo sentralt i livlige Gøteborg

Gøteborg

I hjertet av Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

276,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Dra på shopping og Liseberg

Les mer

Hav & Logi

Populære vestkysten

Vestkysten

Leilighet for opptil 7 pers

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sluttrengjøring
 • Sengetøy

2.743,-
Kun
2.969,-

Vis kort

Kystperle kun 2,5 time fra Oslo

Les mer

Hotell & restaurang Solliden

Inkl. halvpensjon

Vestkysten

Miniferie nær Göteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

529,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Fred og kos ved sjøen

Les mer

Treetop Spa Hangout & Hotel

Inkl. halvpensjon

Vestre Götaland

Spahotell nær Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis internett og parkering
 • 2 x 2 timers adgang til wellness

530,-
Kun
939,-

Vis kort

Slapp av med boblebad og sauna

Les mer