Miniferie i Nord-Tyskland på Meinsbur Boutique Hotel

Norsk | NOK

Meinsbur Boutique Hotel

Sjarmerende hotell med en behagelig atmosfære og god mat, like ved Hamburg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott natur like ved Hamburg
 • God mat og moderne boutique-stil
 • Hyggelig og avslappende atmosfære
642,-
3~4 dager fra
1.359,-

Vår og sommer

Boutiquehotell i Niedersachsen

3 dager
Kun 1.559,- / spar opp til 399,-
SPAR
4 dager
Kun 2.099,- / spar opp til 643,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x Gourmet frokost a la carte
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

høst og vinter

Boutiquehotell i Niedersachsen

3 dager
Kun 1.359,- / spar opp til 326,-
SPAR
4 dager
Kun 1.949,- / spar opp til 423,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x Gourmet frokost a la carte
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Meinsbur Boutique Hotel ligger som plommen i et egg mellom Hamburg og det nydelige nordtyske naturområdet, Lüneburger Heide. Her venter et unikt opphold på et hotell med masser av sjarme og personlighet, og korte avstander til noen av Nord-Tysklands mest populære opplevelser og severdigheter.

Hotellet

Dette sjarmerende boutiquehotellet er å finne i en historisk stråtekt bygning omgitt av en skjønn have i den lille nordtyske landsbyen, Bendesdorf, i Niedersachsen.

Meinsbur Boutique Hotel skiller seg på mange måter fra typiske hoteller med sin helt unike innredning og hyggelige autentiske atmosfære.

Et godt eksempel på hotellets eksklusive stil er frokosten, for her er det ikke bare en buffe i en stor spisesal, men et variert utvalg av gourmetfrokost á la carte, servert i et hyggelig og innbydende miljø.

Om kvelden serveres utsøkte måltider med en god blanding av regionale og internasjonale retter, skapt i det kreative fusjonskjøkkenet i hotellets ’Restaurant Buur’.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 12 nydelige rom, som alle ble renovert i 2019, og innredet i et flott og moderne design med en herlig utsikt enten mot haven eller skogen. Det er både enkeltværelser og dobbeltværelser tilgjengelig, og på dobbeltværelsene er der mulig med en ekstra seng.

Alle rommene har et skjønt naturlig lysinnfall og er innredet med eget bad med badekar eller dusj samt hårtørrer, komfortable senger og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

130 km fra
Kiel, Tyskland
550 km fra
Hirtshals, Danmark
800 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Lüneburger Heide (13.3km)

Lüneburger Heide er et område som er velegnet til gå- og sykkelturer, hvor de flotte naturopplevelsene er en viktig bestanddel. Nyt den friske luften og blomstene. Lüneburger Heide er også populært for rideturer. Området ligger mellom byene Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I nesten hundre år har man forsøkt å bevare områdets naturlige miljø. Lüneburger Heide består av en rekke naturparker og fredede naturområder.

Wildpark Lüneburger Heide (20.6km)

Wildpark Lüneburger Heide er en av Tysklands største zoologiske hager. Her kan dere oppleve over 1200 dyr, representert gjennom 140 forskjellige dyrearter slik som sibiriske tigre, moskusokser, elger, bjørner og gjedder. Parken har et bredt utvalg av forskjellige spisesteder, hvor dere kan kjøpe alt fra enkle retter til bedre matopplevelser. Det er også tillat å ha med sin egen lunsj i dyreparken. Barna vil sette pris på parkens kjempe store lekeplass med trampoliner, hengebroer, mini-radiobiler og gode muligheter for å klatre og balansere.

Dat ole Huus (46.1km)

Dat ole Huus er en av de eldste gårdene i Lüneburger Heide naturreservat, og gir et enestående inntrykk av livet på Heidehof rundt 1850-tallet. Her bodde mennesker og dyr under ett tak og matlagingen foregikk over åpen ild. Besøk også sauefjøset, som ikke lengre er i bruk, men i stedet brukes som utstillingslokaler til skiftende utstillinger om kulturen og landskapet i Lüneburger Heide året rundt.

Barfusspark Egestorf (26.1km)

Finn barnevennlige hoteller nær Barfusspark Egestorf, litt sør for Hamburg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik opplevelse. Her kan dere oppleve naturen på en annerledes måte og ha føttenes velvære i fokus. Den ca. 14 hektar store natur-opplevelsesparken byr på 2,7 km med stier som har 60 forskjellige hindringer laget av naturmaterialer. Det perfekte stedet for en gøyal gåtur i skogen. I parken er det også en liten kiosk, hvor dere kan kjøpe forfriskninger. Det er derfor lagt opp til en aktiv ferie i den skjønne parken. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte familieferie.

HafenCity Hamburg (29km)

Opplev den fantastiske stemningen i bydelen HafenCity i Hamburg. Dette er en sann arkitektonisk- og kulturell fornøyelse, en unik symbiose av tradisjon og modernitet. Spennende severdigheter som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og varehusdistriktet Speicherstadt, som er oppført på steder UNESCOs verdensarvliste, trekker tusenvis av turister fra hele verden hvert år.

Elbphilharmonie (31.1km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspirert av havnens varehus kombinert med moderne glass-arkitektur. I bygningen avholdes forskjellige konserter og arrangementer i løpet av året og det finnes også flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige utsiktsplattform i 37 meters høyde og herfra har dere en fantastisk 360 graders utsikt over Hamburg by og havn. 

Hamburg (29.8km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Hamburg Rathaus (30.4km)

Den imponerende rådhusbygningen ble bygget i neo-renessansestil i 1897 og er åpen for offentligheten. Her kan dere både se utstillinger og bli med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplassen brukes ofte til markeder og konserter.

AlsterTour (30.9km)

Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og ta hele familien med på en kjør-selv sommerferie til Hamburg. Dra på sightseeing på Alster-elven og se byens mange spennende fasetter fra en unik vinkel. Dersom dere ønsker en mer romantisk tur, så tilbys en spesiell ”Twilight Tour” hvor dere kan oppleve solnedgangen mellom Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tennes rundt om i byen. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

St. Michaelis Kirke i Hamburg (31.3km)

Ta en tur opp til Hamburgs landemerke, barokkirken St. Michaelis, og se byen fra en helt annen vinkel. Kirken ble bygget mellom 1648 og 1661, og dersom bena holder, så er det 452 trappetrinn opp til kirketårnet, hvorfra det er en helt utrolig utsikt over Hamburg. Ta eventuelt heisen opp og gå ned, for trappene går nemlig forbi de flotte kirkeklokkene og den indre mekanikken av tårnklokken som er ganske spennende å se nærmere på.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Egon Hotel Hamburg City

Opplev havnebyen Hamburg

Hamburg

Sentralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • nær kollektiv transport

317,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Billig hotel sentralt i Hamburg

Les mer

Ringhotel Sellhorn

Opplev naturskjønne Lüneburger Heide

Lüneburger Heide

Wellness ved Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x ettermiddagskaffe
 • Tilgang til velvære-avdeling

762,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Velvære og opplevelser for alle

Les mer

BW Hotel Böttcherhof

Moderne hotell nær Hamburg sentrum

Hamburg

Miniferie i Hamburg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Tilgang til velvære-avdeling

513,-
Fra kun
1.259,-

Vis kort

Miniferie i Hamburg

Les mer

ACHAT Hotel Buchholz

Inkl. halvpensjon

Lüneburger Heide

26 km fra Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

408,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

God komfort nær Hamburg

Les mer

JUFA Hotel Hamburg HafenCity

Opphold med frokostbuffet

Hamburg

Moderne 3.5-stjerners hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Nær kollektivtransport
 • Gratis internett

182,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

3.5-stjerners barnevennlig hotell i Hamburg

Les mer