Miniferie i Aalborg på Milling Hotel Gestus

Norsk | NOK

Milling Hotel Gestus

Koseligt og famlievennligt hotell med en sentral beliggenhet i Aalborg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentralt i hjertet av Aalborg
 • Deilig frokostbuffe, ettermiddagskaffe, kake og snacks
 • Ekte Milling- kvalitet til en sterk pris!
661,-
3~4 dager fra
799,-

Opphold med frokostbuffé

Miniferie i Aalborg

3 dager
Kun 799,- / spar opp til 435,-
SPAR
4 dager
Kun 1.189,- / spar opp til 662,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x Ettermiddagskaffe & kake samt popcorn
 • Sentral beliggenhet
 • Moderne rom
Risskov Pakken

Milling Hotel Gestus finner du på Vesterbro, i hjertet av Aalborg. Dermed er dette en suverent utgangspunkt for storbyopplevelser, shopping og sightseeing i Danmarks fjerde største by.

Hotellet tilbyr

Hotellet er vakkert, og det har fortsatt opprettholdt sin opprinnelige sjarm gjennom flere tiår. Hotellbygningen kan dateres tilbake til 1932, og gjennomgikk en mild renovering i 1989 og fikk sitt siste løft i 2016. 

Hotellet er en del av Milling-kjeden som er et familidrevet virksomhet, siden 1994. Milling-hotellene har raskt fått en stor status i bransjen, og er i dag et kvalitetsstempel, der gjestene kan forvente god tjeneste i en sjarmerende og hjemmekoselig atmosfære.

Ettersom hotellet ligger midt i Aalborg sentrum, med en superb og sentralt beliggenhet på Vesterbro, er det ikke langt fra byens mange spennende severdigheter av både kultur, historie, shopping og sightseeing. Det gir deg tilgang til å utforske den nordlige Jyllandsby og det er ikke langt fra Kildepark, samt du kan besøke for eksempel Aalborg Zoo, ta en titt innom senteret for dansk jazzhistorie, eller se den berømte Utzon-bygningen og nyt byens rike shoppingmiljø og kaféliv. 

Hver morgen serverer hotellet en deilig frokostbuffe, og om ettermiddagen kan du finne gratis kaffe, kake og snacks. 

Under oppholdet har du gratis trådløst internettilgang, og mot en daglig avgift kan du parkere i hotellets parkeringskjeller, eller på den offentlige parkeringsplassen, mot delvis gebyr. 

Rommene

Milling Hotel Gestus har 89 moderne rom, som tilbyr en koselig omgivelse for ditt opphold i Aalborg. Alle rommene har komfortable senger, der du kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, og i dobbeltrommene er det også mulighet å legge til en ekstra seng. Rommene har eget bad og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

70 km fra
Hirtshals, Danmark
340 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Aalborg Historiske Museum (0.3km)

Museet ligger midt i sentrum av Aalborg, rett ved siden av Budolfi kirke. Museet forteller om byens lange og spennende historie, bl.a. under besettelsen men også om utgravingene av det berømte gavlhuset, midt inne i byen. Aalborg og områdets historie fra jernalderen og opptil nåtiden, er en viktig del av utstillingen. Men utstillingen er nok mest kjent for ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks best bevarte stuen fra renessansen. Det er ulike utstillinger året rundt, med fokus på historien og det nordjyske. Det kan være en lærerik opplevelse for hele familien.

Opplev Aalborgs 1200 år gamle historie, fra å være handelsplass i 800-årene, gjennom vikingtiden og middelalderen, til vår tid.

Kunsten - Museum of Modern Art (1.1km)

Bruk sommerferien eller vinterferien på en kjør-selv tur rundt i Danmark. Finn spennende områder med billige og barnevennlige hoteller og dra på en familiieferie fylt med opplevelser. Aalborg har mye å by på og en av byens stoltheter er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseet huser en ganske unik samling av over 400 kunstverker fra både danske og utenlandske kunstnere. Det er fem utstillingsrom, hvor det både er faste og skiftende spesialutstillinger.

Mesteparten av verkene er fra årene 1900 og frem til i dag og har blant annet en rekke COBRA-verker samt Anna og Kresten Krestensens store samling av abstrakt kunst. Det arrangeres forskjellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmfremvisninger, konserter, guidede turer og familieverksteder. ´Kunsten´ har mye å by på og det er garanterte noe for enhver smak og alder.

Bygningen som huser ´Kunsten´ er også helt spesiell. Ikke mindre enn et arkitektonisk mesterverk, som ble til i et samarbeid mellom det finske ekteparet Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël.

´Kunsten´ er en interessant opplevelse, og det er ikke nødvendig å være en stor fan av moderne kunst, fordi det er mange andre spennende ting å se og gjøre på dette meget levende museet. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og få mange fine opplevelser i Aalborg.

Musikkens hus (1.8km)

Aalborgs havnefront har gjennomgått en stor utvikling de siste årene. Her finner dere bla Musikkens Hus, som har blitt Nordjyllands musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis dere ønsker å vite mer om Musikkens hus, så kan dere lese mer her: http://www.musikkenshus.dk/

Aalborg Zoo (2.1km)

Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

Utzon Center (1.6km)

Bygningen er tegnet av Jørn Utzon, som er blitt verdenskjent for Operahuset i Sydney. Utzon senteret har forskjellige utstillinger. 

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum (2.8km)

På Forsvars- og Garnisonsmuseet kan dere få vite mer om Danmarks historie. Her har dere mulighet til å stige om bord i fly, tanks, biler og motorsykler, som ble brukt av de danske styrkene. Utstillingene befinner seg både uten- og innendørs, så dere kan glede dere til en morsom og lærerik dag både for voksne og barn i all slags vær.

Lindholm Høje Museet (4.8km)

Lindholm Høje Museet er et historisk museum i Nørresundby, ved gravplassen Lindholm Høje. Museet beskriver gravplassen og gravene fra jernalderen og vikingtiden og inndeholder arkeologiske funn fra området.

Nibe (20.8km)

Finn en billig ferie til Nibe hos Risskov Bilferie. Ta hele familien med på sommerferie i Danmark og besøk de mange spennende byene rundt omkring i landet. Det er mange små byer som er verdt et besøk, hvis turen går til Aalborg og omegn. Nibe er én av dem. Nibe var i sin tid en fiskelandsby som levde av å fange sild. Byens velstand ble målt i forhold til hvor mye sild man klarte å selge. I dag er Nibe spesielt kjent for sin musikkfestival, med musikk av ulike slag, men mest pop og rock. Det arrangeres over 100 konserter i løpet av Nibe-festivalen fordelt på fem sener. Ta en tur inn i byen og nyt den avslappende atmosfæren. Finn en sommerferie eller høstferie til Aalborg og omegn og dra avgårde i eget tempo.

Hjallerup Mekaniske Museum (21.6km)

Opplev helt unike eksemplarer av biler, motorsykler og traktorer – alle fremdeles kjøreklare og i flott stand. Heriblant kan man bl.a. oppleve prototypen på en av Danmarks første el-biler, noen av Danmarks eldste og fortsatt fungerende traktorer, solbilen som krysset Australia på 90-tallet og mye mer. Du kan også se stasjonære motorer, som ble brukt på store gårder og i produksjonsvirksomheter.

Dessuten kan du se ca. 250 gamle radio- og fjernsynsapparater helt tilbake fra 1940-tallet.

Museet er samlet på 2.000 m2 i Hjallerup og inkluderer også kafeteria og møtelokaler, og er dessuten handikappvennlig.

De holder åpent fra midten av mai til september og er derfor et opplagt utfluktsmål for en billig familieferie eller sommerferie i Danmark!

EKKO (21.6km)

Dra på bilferie i Danmark og besøk verket, EKKO av Thilo Frank. Her kan dere oppleve et helt spesielt kunstverk laget av 199 trestammer. Trestammene danner innvendig en romslig struktur, som virker å være i konstant rotasjon så lenge betrakteren beveger seg. Står man stille derimot, stilner bevegelsen og rommets skjeve form utfordrer ens balanse.

For å finne frem til kunstverket EKKO er det greit å parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå bort til kunstverket.

Det er gratis adgang til kunstverket hele døgnet. Risskov Bilferie har et stort utvalg miniferier og helgeopphold for hele familien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Hjallerup Kro

Inkl. halvpensjon

Nordjylland

Kro på Nordjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med snaps
 • 1 x temabuffet
 • 1 x kveldskaffe m. søtt
 • 1 velkomstdrink

102,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Priskupp

Les mer

Hotel Søparken

Koselig nordjysk handelsby

Nordjylland

Superpris til Aabybro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe og kake
 • 2 x velkomstdrink

385,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Fantastisk pakke!

Les mer

Phønix Hotel Brønderslev

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Nordjylland

Opplev Nord-Jylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x kveldskaffe m. søtt
 • 1 x velkomstdrink

Fra kun
489,-

Vis kort

2x3-retters middag inkl.

Les mer

Rold StorKro

God mat og vakre omgivelser

Nordjylland

Kroferie i Rold Skov

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x krondyrragout (dag 1)
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis internett og parkering

356,-
Kun
1.579,-

Vis kort

Kroferie i Rold Skog

Les mer

Cabinn Aalborg

Opphold med frokostbuffé

Nordjylland

Miniferie i Aalborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

210,-
Kun
959,-

Vis kort

Meget sentral beliggenhet i Aalborg

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.