Billig kjør-selv ferie til Montra Hotel Hanstholm

Norsk | NOK

Montra Hotel Hanstholm

Hanstholm ligger i flotte naturlige omgivelser ved Nordsjøen og Thy Nasjonalpark.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Vakker natur nær Klitmøller og Thy nasjonalpark
 • Et steinkast fra Nordsjøen
 • Innendørs oppvarmet svømmebasseng
4.315,-
3~8 dager fra
929,-

Inkl. 2-retters meny

Speisialpris til Hanstholm

3 dager
Fra 929,- / spar opp til 1.233,-
SPAR
4 dager
Fra 1.399,- / spar opp til 1.822,-
SPAR
5 dager
Fra 1.839,- / spar opp til 2.440,-
SPAR
6 dager
Fra 2.259,- / spar opp til 3.079,-
SPAR
7 dager
Fra 2.699,- / spar opp til 3.697,-
SPAR
8 dager
Fra 3.139,- / spar opp til 4.316,-
SPAR
* Pris pr. person i superior rom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x 1 kopp Barista-kaffe etter middagen
 • Gratis oppdatering til Superior rom
 • Gratis parkering og WiFi
Wild Offer

Inkl. halvpensjon

Kun 500 m fra havet

3 dager
Fra 1.059,- / spar opp til 902,-
SPAR
4 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 1.383,-
SPAR
5 dager
Fra 2.039,- / spar opp til 1.883,-
SPAR
6 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 2.434,-
SPAR
7 dager
Fra 2.949,- / spar opp til 2.934,-
SPAR
8 dager
Fra 3.379,- / spar opp til 3.485,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Montra Hotel Hanstholm ligger i det fjerne hjørnet av Thy. Hotellet inviterer deg til den perfekte miniferie I nydelige beliggenhet er i et beskyttet skogsområde, med kort gangavstand til sjøen. Bo i skønne omgivelser ved Vesterhavet, nord for Hanstholm og opplev National Park Thy og den vilde naturen, og beundre friluftslivet i det naturskjønne området

Hotellet tilbyr

Montra Hotel Hanstholm tilbyr en allsidig base for både familieferier og aktive ferier ved Nordsjøen. Hotellet har et stort utvalg av muligheter og aktiviteter for alle aldersgrupper. Det er kort avstand til Thys vakre og ville natur som gir deg det perfekte utgangspunktet for flotte turer og sykkelturer i Vestjylland.

Under oppholdet kan du nyte en dukkert i hotellets vakre innendørs svømmebasseng som er oppvarmet til 27 °. Bassengets dybde går fra 70 cm ned til 2 m og kan brukes fritt under oppholdet.

Du har også muligheten til å bruke den hotellets deilige velværerom, som inkluderer badstue, solarium, massasje og en rekke skjønnhetsbehandlinger. I tillegg har du fri tilgang til fasilitetene i Fitness Hanstholm, som ligger 10 min fra hotellet.

Hotellet har sin egen minigolfbane, petanque og et biljardbord, hvor man kan utfordre hverandre til et koselig spill. Hotellets egen utendørs minigolf og petanque kan benyttes mot en ekstra avgift. En utendørs lekeplass med klatretårn, lysbilde og en stor sandkasse finest også, hvor barna kan nyte og boltre seg.

Montra Hotel Hanstholm tilbyr en kjent restaurant hvor du kan nyte den vakreste utsikten over det beskyttede naturreservatet, som vender seg mot Hanstholm fyrtårn.

Rommene

Hotellet har 76 rom som er fordelt over 55 dobbelt- og 21 enkeltrom. Av disse er 7 nyere og mindre rom, som er i et anneks bak hotellet. Alle rommene er utstyrt med TV, radio, telefon, internettilgang og eget bad. De overlegne rommene er nylig modern tog stiligt renovert. Oppgradering til disse vakre rommene er anbefalt.

I de fleste rom kan man gjøre om sovesofaen til opptil 2 senger, og rom med balkong eller terrasse kan bestilles. Du kan ikke velge balkong om du vil ta med hund / katt, siden du dermed vil bli tildelt et rom i første etasje.

Det er ingen havutsikt fra hotellet siden den ligger i et bevaringsområde men, med bare 5 mins. gange gjennom skogen er man ved sjøen.

Romtyper *

Superior rom

1 / 1
Superior-rommene er ca. 22 m2 store og er smakfullt innredet med en stor dobbeltseng, skrivebord / arbeidsplass, lenestol og salongbord, vannkoker (kaffe / te) og TV. Badene har toalett, dusj og hårføner. Rommet har balkong eller terrasse med frisk nordsjøluft.

Dobbeltrom

1 / 1
Standardrommene er ca. 21 m2 store og er innredet med 2 enkeltsenger, skrivebord / arbeidsområde, lenestol og salongbord, vannkoker (kaffe / te), TV og fransk balkong med utsikt over gårdsplassen eller skogsområdet med frisk nordsjøluft. Badene har toalett, dusj og hårføner.

Junior Suite

1 / 4
Juniorsuitene er ca. 25 - 45 m2 store. De har stor dobbeltseng, skrivebord / arbeidsområde, lenestol og salongbord, vannkoker (kaffe / te), TV og balkong eller terrasse med frisk nordsjøluft. Badene har toalett, dusj og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

140 km fra
Hirtshals, Danmark
420 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Museumscenter Hanstholm (1.2km)

Dra på historisk bilferie i Danmark med Risskov Bilferie. Opplev den spennende Danmarkshistorien som gjemmer seg rundt omkring. Museumscenter er en av mulighetene på en kjør-selv ferie i Danmark. Det spennende krigsmuseet, er nok noe av det nærmeste de besøkende kan komme på 2. verdenskrigs historie. Museumcenter Hanstholm var en del av Atlantvolden og var en del av tyskernes kanskje sterkeste festning i Nord-Europa under 2. verdenskrig. ´Hanstholmfæstningen´ var en veldig stor bunker, som huset rundt 90 tyske soldater samt en 38 cm kanon. Finn ut hvordan de tyske soldatene levde i bunkeren og besøk også de andre spennende utstillingene og lær mer om det tyske slagskip ´Bismarck´ og de fryktinngytende 38 cm store kanonene, som var spesialbygget til det store slagskipet. Ta en tur på ´ammunisjonstoget´ og besøk også den moderne utstillingsbygningen´Dokumentasjonssenteret´, hvor det blant annet vises en interessant utstilling om arbeidet som foregikk i bunkeren samt om våpnene som ble brukt.

Museet ligger plassert i noe av den vakreste naturen i Danmark, helt ut til kanten av Vesterhavet og i Nationalpark Thy. Finn billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Nationalpark Thy (27.5km)

Nationalpark Thy kalles "Danmarks siste villmark". Nasjonalparken strekker seg fra fyret i Hanstholm og 12 km. langs vestkysten til Agger Tange. Nasjonalparken tilbyr noen enestående naturomgivelser, som er karakterisert av åpne vidder, uberørthet, stillhet og sjeldne naturtyper. Dessuten kan dere oppleve kyst, klipper samt Danmarks største naturreservat, Hanstholm Viltreservat. Kort sagt finnes det naturopplevelser for enhver smak her.

Thisted (21.5km)

I Thisted er det en intim stemning i de små gatene, med en herlig kombinasjon av koselige gamle bygninger krydret med nåtidens fristelser i form av hyggelige kaféer og gode restauranter samt flere spennende butikker. I enden av gågaten ligger Thisted Havn, hvor det alltid er et livlig miljø og hvor det er gode innkjøpsmuligheter.

Bulbjerg (37km)

Finn et billig helgeopphold for hele familien i Nordjylland med barnevennlige hoteller og dra på en fantastisk utflukt til Danmarks eneste fuglefjell! Bulbjerg ligger ved kysten mellom Jammerbukten og Vigsø Bukt, og byr på en helt formidabel utsikt. Her yngler den elegante måkefuglen, Riden, i store kolonier, som gir fornemmelser om de færøyske fuglefjellene. Under den tyske okkupasjonen av Danmark fra 1940-45 var Bulbjerg et stort festningsanlegg som førte Atlanterhavskrigene fra Spania til Norge. På toppen av kalkfjellet kan dere besøke en av kanonstillingene, som er innredet med en plakat-utstilling om områdets natur og historie. Finn et hotell med barnerabatt og nyt en kjør-selv ferie i det nordlige Danmark.

Mors (46.7km)

Dra på familieferie i Danmark med Risskov Bilferie og opplev de mange spennende stedene som gjemmer seg rundt omkring. Nykøbing Mors er en av de mange skjønne danske byene som bør avlegges et besøk. Mors, også kjent som Limfjordens perle, er en øy som forbindes over Thy via Vilsundbroen og fra Salling over Sallingsundbroen. Den 151 km lange kystlinjen har likt Fur også de karakteristiske skrentene med forskjellige historiske lag og både forsteinede dyr og planter. Mors kan også tilby en enestående natur og det vakre Dueholm Kloster samt Moler Museet og Dansk Støberimuseum, som også fortjener et besøk. Finn et billig hotell hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Mors.

Vikingborgen Aggersborg (56.2km)

Vikingborgen Aggersborg er den største ringborgen i Danmark.

Den ble bygget av Harald Blåtand i år 980. Borgen ble brukt til å overvåke seillaster mellom Danmark og Norge. Vikingborgen lå i datidens handelssentrum, hvor handelsskipet mellom Han Herred og Vesthimmerland transporterte varer.

Jesperhus (55.1km)

Ta hele familien med på ferie og besøk ferieparken på Mors, hvor Jungeldyret Hugo bor.

I Jesperhus Blomsterpark går dyrene fritt, slik at dere kan komme tett på dem.

Les mer om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk/

Jyllands Akvariet (64.4km)

Ta barna med på en familieferie og kjør-selv på sommerferie, høstferie eller vinterferie med Risskov Bilferie. Ta krabben, før den tar deg! Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en hai på hodet eller stryke en rokke på ryggen? I rørebassengene i Jyllands Akvariet kan du prøve alle tre. Du kan også dra på revsafari, guidet havnetur eller selsafari med båt eller traktorbuss.

Fårup Sommerland (86.2km)

Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna.

Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

Aalborg (95.6km)

Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum.

I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

Vejlerne Naturcenter (28.8km)

Finn en billig ferie til Vejlernes Naturcenter hos Rissov Bilferie og dra på et naturbesøk til Nord-Europas største ynglereservat for utrolig mange fuglearter. Besøk Vejlernes Naturcenter midt på hovedveien A11, hvor dere får et fint overblikk over området og dets mangfoldige fugleliv. Det er også satt opp fugletårn og -skjul flere steder i Vejlerne med kikkerter til de besøkende. Finn et billig helgeopphold til Vejlernes Naturcenter og se de mange vakre fuglene. Finn en aktiv ferie fylt med natur og dyreliv hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Løgstør Parkhotel

Inklusiv halvpensjon

Limfjorden

Miniferie i Løgstør

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x ettermiddagskaffe m. noe søtt
 • Gratis internett og parkering

947,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Dra på en miniferie til Løgstør, nær Limfjorden

Les mer

Hotel Limfjorden

Inkl. 3-retters meny

Limfjorden

Ferie ved Limfjorden

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost med morgenbiter
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 3 x velkomstdrink
 • 3 x dessertvin

734,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Kort vei til Jesperhus Feriepark

Les mer

Løgstør Badehotel Du Nord

Herlige dager ved Limfjorden

Limfjorden

Opplev Løgstør

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x ettermiddagskaffe m. noe søtt
 • 2 x Tilgang til wellness-avdelingen på Løgstør Parkhotel
 • 2 x Gratis internett og parkering

722,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Bo på sjarmerende historisk hotell

Les mer

Rønnes Hotel

Inkl. halvpensjon

Vesterhavet

Minipris ved Slettestranden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x ettermiddagskaffe m. noe søtt
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

559,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Avslappende ferie med velsmakende mat.

Les mer

Hotel Nørre Vinkel

Inkl. 3 og 2-retters meny

Vesterhavet

Miniferie i Lemvik

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 2-retters sesong meny
 • Gratis internett og parkering

1.003,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Skjønn natur i Vestjylland

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.