Miniferie på Montra Hotel Sabro Kro nært Århus

Norsk | NOK

Montra Hotel Sabro Kro

Reis på en kroferie i nærheten av Århus og besøk attraksjonene i området.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhet nær Århus
 • Utsøkt mat i restauranten
 • Koselig hotell med 4-stjerners komfort
4.464,-
3~8 dager fra
1.059,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie nær Aarhus

3 dager
Fra 1.059,- / spar opp til 1.188,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 1.791,-
Nedsatt
5 dager
Fra 1.999,- / spar opp til 2.495,-
Nedsatt
6 dager
Fra 2.489,- / spar opp til 3.128,-
Nedsatt
7 dager
Fra 2.919,- / spar opp til 3.821,-
Nedsatt
8 dager
Fra 3.399,- / spar opp til 4.465,-
Nedsatt
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett og parkering
Wild Offer

Montra Hotel Sabro Kro har en god og rolig beliggenhet i den lille øst- Jyllandsbyen Sabro, som er bare 15 km unna fra selveste Århus. Det er den perfekt basen for en hyggelig ferie, en romantisk ferie eller en familieferie i et vakkert og stilig 4-stjerners hotel, hvor det har blitt lagt vekt på kos, komfort og personlig service.

Hotellet tilbyr

Hotellet er elegant innredet og preget modernt nostalgi som bidrar til den koselige atmosfæren. Den korte avstanden til Århus gir deg utgangspunkt og muligheter til å kombinere ditt opphold med byferie i smilens by. Opplev ferien i Århus med alt fra shopping til sightseeing av ARoS, Den Gamle By, Tivoli Friheden og Moesgård Museum.

Hotellet har eget treningsstudio hvor du kan få opp pulsen din under oppholdet, samtidig som du kan også nyte velværerommet med en fin massasje, som bestilles og betales lokalt på hotellet.

Hotellet arrangerer i løpet av året en rekke intime konserter med fremtredende navn som Sanne Solomonsen, Tørfisk og andre kjendiser. Det er mulighet til å oppleve disse og andre flotte artister ganske nært, og i løpet av året har de et spennende program med en rekke andre kunstnere som kan oppleves direkte på hotellet. Hotellet arrangerer av og til foredrag.

I hotellets restaurant finnes unike smakopplevelser med utsøkte retter i elegante omgivelser. Restauranten er kjent for sine høye standarder og maten er alltid forberedt med lokale råvarer. Den koselige atmosfæren gjør restauranten til det perfekte spisestedet for en romantisk middag.

Under oppholdet har du gratis tilgang til trådløst internet og parkering.

Rommene

Hotellet har et deilig 4-stjerners komfortnivå. Rommene har eget bad, utstyrt med sofa eller lenestol, skrivebord, TV med satellitt- og filmkanaler, komfortable enkeltsenger, fransk balkong, telefon, kaffe- og tekoker. 

Romtyper *

Standard dobbeltrom

1 / 3
Standardrommene har 2 enkeltsenger og er vakkert innredet med "mini" walk-in garderobe. I tillegg har rommene en sofa med mulighet for ekstra sengeplasser. Alle rommene har egen dusj og toalett, TV, skrivebord, vannkoker for kaffe og te, strykejern og fransk balkong. Noen rom tillater hund mot betaling.
» Se flere romspesifikke bilder

Junior Suite

1 / 2
Juniorsuitene har en stor dobbeltseng og er fint innredet med garderobe. Alle rommene har sofa inkl. salongbord, TV, skrivebord, Nespresso kaffemaskin og te samt strykejern. Juniorsuitene har også en stor balkong eller privat terrasse med stoler og bord. Badene har toalett, dusj, boblebad og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Executive dobbeltrom

1 / 2
Executive-dobbeltrommene har 2 enkeltsenger og er vakkert innredet med en "mini" walk-in garderobe. I tillegg har rommene en sofa med mulighet for ekstra sengeplasser. Alle rommene har TV, skrivebord, Nespresso kaffemaskin og te, samt strykejern og fransk balkong. Badene har toalett, dusj, badekar og hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

190 km fra
Hirtshals, Danmark
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Århus (14km)

Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

ARoS Aarhus Kunstmuseum (13.7km)

Kunstmuseet ligger i Århus sentrum og er blant de største Nord-Europeiske kunstmuseer med hele 10 etasjer fylt med inntrykk, farger og former. På toppen av ARoS kan dere oppleve Olaufur Eliassons, Your rainbow panorama, hvor dere kan oppleve byen gjennom regnbuens mange farger. Alt fra arkitekturen til kunsten er helt spesielt og i internasjonal klasse. Museets egen samling består av over 9.000 verk fra 1770 og frem til i dag samt spesialutstillinger med verdenskunstnere, som museet årlig arrangerer.

Den Gamle By (12.7km)

Dra på en forrykende tidsreise midt i Aarhus og besøk Den Gamle By, hvor man kan besøke foreldres og besteforeldres historie. Den Gamle By gir et levende bilde av livet, slik det var i de gamle danske byene helt tilbake på 1500-tallet. Det finnes kun en Den Gamle By, og museet har vært besøkt av over 3 millioner mennesker i løpet av de siste 10 årene. Den Gamle By huser mer enn 75 historiske bygninger, utstillinger, boliger, butikker og verksteder i et stort levende museum. Prøv også en tur i gyngene eller i karrusellen.

Århus Botaniske Hage (13.2km)

Dra på bilferie i Danmark og besøk Botanisk Hage i Aarhus med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller i nærheten og besøk den spennende hagen, som ligger nord for gamlebyen og strekker seg over 21 hektar. Det er vel verdt å besøke de tropiske veksthusene  som inneholder planter fra fire ulike klimasoner. Når det er på tide med lunsj eller en matbit, kan dere besøke kaféen i det tropiske huset. Så husk å besøke dette botaniske paradiset mitt i Århus! Finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på en kjør-selv opplevelse til det spennende planteriket, som også inneholder kjøttetende planter.

Årslev (11.9km)

Årslev har vært betegnet som en landsby i mange år, men har senere utviklet seg til den vestlig bydelen til Århus. Bebyggelsen, er fra det 4. eller 5. århundre og ble i 1203 kalt Arsløf. Årslev er i dag nesten sammensmeltet med bydelen Brabrand. Kunstmaleren Jens Hansen-Aarslev levde det meste av sitt liv i Årslev, hvor han har fått en liten vei oppkalt etter seg.

Naturhistorisk Museum Aarhus (13.9km)

Det er fire store permanente utstillinger i museet. I tillegg er det skiftende spesialutstillinger, fylt med opplevelser og spennende reiser om naturens verden. Opplev dyrene på nært hold, fra f.eks den afrikanske savannen, eller opplev en tidsreise igjennom den danske naturen, fra istiden og frem til i dag. Besøk utstillingen ´AnimaliA´, som gir et inntrykk av dyrenes overlevelse, og som gir et annerledes syn på evolusjonen. Gå ikke glipp av ´Den Globale Baghave´, som er en interessant utstilling om det biologiske mangfoldet. Det Naturhistoriske Museumet i Aarhus, er landets 2. største, og har over 5.000 forskellige dyr. Få en spennende introduksjon til vitenskapens resultater i den naturhistoriske forskningen, og bli med på den spennende reisen om naturens gang.

Moesgaard Museum (22.5km)

Moesgaard Museum er et museum for arkeologi og etnografi på herregården Moesgaard i Aarhus. Museet flyttet i 2014 inn i nybygg som fylles med nye utstillinger. Museets presenterer en rekke enestående funn fra Danmarks oldtid, bl.a. verdens best bevarte moselik fra jernalderen, våbenofringene fra Illerup Ådal og spor etter jernalderens maktkamper og krigskunst. En samling lokale runestener hører også til samlingene. Museets arkeologiske samlinger er hovedsakelig danske, mens de etnografiske samlingene er verdensomfattende. Museet samarbeider med Institut for Forhistorisk og Middelalderarkeologi samt Etnografi og Sosialanthropologi Aarhus Universitet. Museet åpnet for publikum på Moesgård i 1970. I 1997 fikk museet sitt nåværende navn.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Årslev Kro

Kun 10 km fra Århus

Østjylland

Kroferie nært Århus

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

357,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Billig kroopphold

Les mer

Zleep Hotel Aarhus

Inklusive middag på Jensens Bøfhus

Østjylland

Miniferie i Aarhus

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-course menu at Jensens Bøfhus
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Kun
1.418,-

Vis kort

Dra på ferie i Smilets By, Aarhus

Les mer

Radisson Blu Scandinavia Aarhus

Inkl. halvpensjon

Østjylland

i hjertet af Smilets By

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Gratis parkering
 • 2 x Gratis internett

1.042,-
Fra kun
1.579,-

Vis kort

Topp kvalitet i hjertet av Aarhus

Les mer

Nilles Kro

Inkl. 1 x wienerschnitzel

Østjylland

Ankomst på søndag

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x wienerschnitzel
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

167,-
Kun
699,-

Vis kort

Dra på kroferie med familien

Les mer

Cabinn Aarhus

Opphold med frokostbuffé

Østjylland

Minie ferie i Smilets By

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • I sentrum

246,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Billig miniferie i Smilets By, Aarhus

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.