Billig kjør-selv ferie til Montra Odder Parkhotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Montra Odder Parkhotel

Nyt en skjønn miniferie på et herlig hotell i den sjarmerende handelsbyen Odder

 • 500 km fra Svinesundbroen
 • 210 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Det 4-stjernes Montra Odder Parkhotel byr velkommen til varme omgivelser med en ekslusiv og atmosfærefylt innredning og en kort beliggenhet fra både skog og strand. 

Hotellet tilbyr

På Montra Odder Parkhotell er målet personlig og individuell service med høy kvalitet. Hotellet har dyktige medarbeidere som legger vekt på profesjonalitet. I hotellets restaurant serveres dansk mat, med en touch av Sør-Europa. Alt er hjemmelaget av gode, ferke råvarer. 

Hotellet samarbeider med Den Gamle By, Tivoli Friheden, Djurs Sommerland og ARoS Kunstmuseum, så du får rabatt på inngangsbillettene om du kjøper disse på hotellet. Parkering er gratis.

Rommene

Hotellet har 78 store og velutstyrte rom med marmorbad, TV med flere gratis filmkanaler, telefon og gratis internett.

Merk at

Over sommeren er restauranten lukket søndag, mandag og tirsdag fra 20.06.19-18.08.19.

Hotellets restaurant er stengt søndag etter frokost og det serveres ikke middag denne dagen.

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot gebyr.

Det er mulighet for en ekstra seng til enten en voksen eller to barn under 15 år.

Vis flere

Verdt å se

 • Moesgaard Museum (14.3 km)

  Moesgaard Museum er et museum for arkeologi og etnografi på herregården Moesgaard i Aarhus. Museet flyttet i 2014 inn i nybygg som fylles med nye utstillinger. Museets presenterer en rekke enestående funn fra Danmarks oldtid, bl.a. verdens best bevarte moselik fra jernalderen, våbenofringene fra Illerup Ådal og spor etter jernalderens maktkamper og krigskunst. En samling lokale runestener hører også til samlingene. Museets arkeologiske samlinger er hovedsakelig danske, mens de etnografiske samlingene er verdensomfattende. Museet samarbeider med Institut for Forhistorisk og Middelalderarkeologi samt Etnografi og Sosialanthropologi Aarhus Universitet. Museet åpnet for publikum på Moesgård i 1970. I 1997 fikk museet sitt nåværende navn.

  Moesgaard Museum
  Moesgaard Museum nær Aarhus
 • Skanderborg (18.3 km)

  Skanderborg ligger i Søhøjlandet, et område med mange innsjøer og et meget kupert område mellom Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Tørring og Thyregod. Søhøjlandet er kjent for sin natur med innsjøer, skog og Himmelbjerget. Her er det flott å gå turer, sykle og ta båtturer. Besøk også Søbadet, hvor det er fint å bade. Området ved Skanderborg kan dessuten tilby spennende opplevelser innen kunst, kultur, gastronomi og shopping. Skanderborg slottskirke er også verdt et besøk.

  Skanderborg
  Skanderborg har massevis å by på, og bør oppleves når dere er på ferie i nærheten
 • Den Gamle By (22.3 km)

  Dra på en forrykende tidsreise midt i Aarhus og besøk Den Gamle By, hvor man kan besøke foreldres og besteforeldres historie. Den Gamle By gir et levende bilde av livet, slik det var i de gamle danske byene helt tilbake på 1500-tallet. Det finnes kun en Den Gamle By, og museet har vært besøkt av over 3 millioner mennesker i løpet av de siste 10 årene. Den Gamle By huser mer enn 75 historiske bygninger, utstillinger, boliger, butikker og verksteder i et stort levende museum. Prøv også en tur i gyngene eller i karrusellen.

  Den Gamle By
  En tur i Den Gamle By i Aarhus er alltid en opplevelse, både til fots og med hestevogn.
 • Tivoli Friheden (19.9 km)

  Den vakre fornøyelsesparken ligger i utkanten av Århus, og tilbyr det de aller fleste barnefamilier sikler etter. Rett og slett gøyale opplevelser for store og små. Fornøyelsesparken ligger i gåavstand fra Århus sentrum. Det er flere rutsjebaner, 40 fornøyelser, forskjellige boder og en lekeplass. Prøv Cobraen, som er den villeste rutsjebanen i parken, med en hastighet på hele 70 km i timen. Om du ikke ønsker adrenalin og fart, kan du besøke Bille By, som er en liten bydel, tilpasset for små barn, der de bla. kan prøve Bisværmen. Barn fra 5 til 8 år, har mulighet til å ta sitt eget førerkort og deretter kjøre rundt i små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser. 

  Tivoli Friheden
  I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser.
 • Marselisborg Slott (18.5 km)

  Marselisborg Slott er et slott i Danmark som ligger på Kongevejen 100 i Århus i tilknytning til Mindeparken. Slottet ble bygget i 1899-1902 av arkitekt Hack Kampmann. Det var folkets bryllupsgave til den senere kong Christian X og dronning Alexandrine, som brukte det som sommerresidens. Slottets beliggenhet er velvalgt til formålet: Brukene har en fin utsikt over hav og skog, men bygningen er tilstrekkelig fjern og utilnærmelig for omgivelsene. Den utstråler reservasjon og distanse, og hovedtrappen understreker virkelig dette. Finn den perfekte kjør-selv turen med Risskov Bilferie og besøk Marselisborg Slott.

  Marselisborg Slott
  Det vakre Marselisborg Slott har en kongelig vri.
 • ARoS Aarhus Kunstmuseum (21.5 km)

  Kunstmuseet ligger i Århus sentrum og er blant de største Nord-Europeiske kunstmuseer med hele 10 etasjer fylt med inntrykk, farger og former. På toppen av ARoS kan dere oppleve Olaufur Eliassons, Your rainbow panorama, hvor dere kan oppleve byen gjennom regnbuens mange farger. Alt fra arkitekturen til kunsten er helt spesielt og i internasjonal klasse. Museets egen samling består av over 9.000 verk fra 1770 og frem til i dag samt spesialutstillinger med verdenskunstnere, som museet årlig arrangerer.

  ARoS Aarhus Kunstmuseum
  ARoS Kunstmuseum i Aarhus trekker mange besøkende i ferien.
 • Århus (21.6 km)

  Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

  Århus
  Århus er kjent for sin sjarm og for å være 'smilets by'.
 • Horsens (26.9 km)

  Byen Horsens ble etablert i middelalderen, og er en sjarmerende gammel handelsby. Gå på oppdagelse i noen av museene og galleriene i og omkring Horsens. Her finner dere bl.a. landets beste Michael Kvium-samling ved Horsens Kunstmuseum. Ved Horsens fjord er det en flott natur. Det beste stedet å bade er ved øyen Endelave. Det nåværende gatene i sentrum av Horsens ble laget i middelalderen og denne sjarmerende gamle byen byr på et hav av aktivitetstilbud og kulturelle opplevelser året rundt. Horsens er som sådan et opplagt feriemål for enten vinterferie, sommerferie, eller miniferie hvor som helst - eller bare et billig helgeopphold med shopping og opplevelser!

  Horsens
  Dra på en billig sommerferie i Horsens, som byr på et hav av aktivitetstilbud og kulturelle opplevelser.
 • Himmelbjerget (38.1 km)

  Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

  Himmelbjerget
  Dra på en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter høyt.
 • Memphis Mansion (61.5 km)

  Memphis Mansion en opplagt destinasjon på en billig bilferie i Danmark. Benytt også muligheten til å spise lunsj på Graceland, som utenpå er en kopi av Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inne i huset er verdens eneste museum utenfor USA om Elvis, hans musikk og hans liv.

  Memphis Mansion
  Besøk Memphis Mansion i Danmark.
 • Jul i Den Gamle By (22.5 km)


  Ta barna med på julemarkedet i Den Gamle By, som er et av Danmarks mest unike julemarkeder. Flere hundre års historie er lys levende, og husene utsmykkes med historisk julepynt. I flere av husene er det aktiviteter som kakebaking, juleutstilling, nisseloft og mye annet. Om dere er glad i jul og ønsker å opprettholde danske juletradisjoner, så er et besøk i Den Gamle By i julemåneden noe for dere.

  Jul i Den Gamle By
  Opplev en kjør-selv ferie til julemarkedet i Den Gamle By
Vis flere

Kart

Montra Odder Parkhotel
Torvald Køhlsvej 25 8300 Odder

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat