Kjør-selv ferie i Tyskland på Morada Hotel Gothaer Hof

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Morada Hotel Gothaer Hof

God blanding av flott natur, velvære, kunst og kultur i Midt-Tyskland

God beliggenhet i Thüringer Wald
Stemningsfulle stunder og deilig velvære
Fantastiske naturopplevelser og spennende byer
  • 1.175 km fra Svinesundbroen
  • 900 km fra Hirtshals
  • 480 km fra Kiel, Tyskland
  • Resepsjonen er åpen 24/7
  • Restaurant
  • Bar
  • Innendørs svømmebasseng
  • Badstu

Om hotellet

Morada Hotel Gothaer Hof har en fremragende beliggenhet i den nordlige delen av Thüringer Wald, i det sentrale Tyskland. Området er et sant paradis for vandrere og naturelskere, samt kunst- og kulturinteresserte og tilbyr et formidabelt utgangspunkt for miniferier, velværeopphold og aktive ferier i Midt-Tyskland. Utforsk Thüringer Wald med en spennende togtur, besøk interessante byer som Erfurt og Weimar, eller len dere tilbake og la dere skjemme bort i hotellets hyggelige velværeavdeling.

Hotellet tilbyr

Dette hotellet ligger omgitt av vakker natur i den tyske fristaten, Thüringen. Her kommer dere til å bo i den nordlige utkanten av Thüringer Wald, med kort avstand inn til sentrum av den historiske, men moderne, midt-tyske byen, Gotha. Fra Gotha er det 25 km. til Erfurt og og ca. dobbelt så langt til kulturbyen, Weimar. Begge kan også nåes innen en times kjøretur.

Det omkringliggende området byr på massevis av gode muligheter for vandrere og naturelskere samt kunst- og kulturinteresserte. Én ting som helt klart kan anbefales, er den gamle jernbanen, Thüringerwaldbahn. Gå på toget nær hotellet, og opplev de fantastiske naturomgivelsene på én av Tysklands vakreste togruter.

På hotellet kan dere slappe av i den nydelige velværeavdelingen hvor dere finner innendørs svømmebasseng, badstue og solarium. De fleste velværetilbud kan dere benytte gratis, mens enkelte er forbundet med et gebyr.

Få en god start på dagen med en herlig frokostbuffet, og få masse energi til dagens opplevelser. Ved frokost og om kvelden kan dere nyte et lille utvalg av á la carte-retter i den hyggelige restauranten og spisestuen. Hotellet har også en bar hvor dere kan nyte en drink, og en sommerterrasse, som er perfekt til kos og avslapning når været er godt. Visse dager huser hotellet dessuten noen hyggelige musikk-kvelder.

Det er gratis parkeringsplasser ved hotellet og under oppholdet har dere gratis adgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har i alt 102 nydelige rom som alle er lyst innredet og tilbyr behagelige rammer for oppholdet deres. Alle rom har eget bad og toalett og er utstyrt med hårføner, flatskjerm-TV med satellitt, skrivebord og telefon. Noen rom er dessuten utstyrt med balkong. Det er heis på hotellet, så dere har praktisk adgang til rommene høyere oppe i bygningen. Hotellet har to handikap-vennlige rom.

Merk at

Middagen inkluderer et glass vin, øl eller vann per person.

Hver onsdag og fredag kveld underholder hotellet gjester med musikk.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Morada Hotel Gothaer Hof
Weimarer Straße 18 99867 Gotha

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~5.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 20% rabat