Kjør-selv ferie til Moselhotel Burg-Cafe Alken

Norsk | NOK

Moselhotel Burg-Cafe Alken

Familiedrevet hotell med naturskjønn beliggenhet i Alken

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Romantisk beliggenhet ved Mosel-elven
 • Prøv de fantastiske hjemmelagde kakene
 • Nyt en herlig ferie mellom vinrankene
158,-
4~6 dager fra
1.969,-

Inkl. 2-retters meny

Ved Mosel-floden

4 dager
Kun 1.969,- / God pris !
SPAR
5 dager
Kun 2.599,- / God pris !
SPAR
6 dager
Kun 3.139,- / spar opp til 158,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost
 • 3 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Moselhotel Burg-Cafe Alken har en suveren beliggenhet på Mosel-elvens bredde, i den lille sjarmerende landsbyen, Alken. Her er dere omgitt av vakre vinranker, og kan se frem til en herlig kjør-selv ferie med vakker natur, god mat og massevis av hyggelige stunder.

Hotellet tilbyr

Dette familiedrevne hotellet har en romantisk beliggenhet, rett ved Mosel-elven i Tysklands eldste vinregion, Rheinland-Pfalz. Her bor dere midt i mellom byene Koblenz og Cochem, som begge byr på mange forskjellige opplevelser, enten dere liker shopping, kultur eller historie. 

Hotellet ble renoveret i 2020, og fra terrassen har dere en god utsikt både til vinranker og det lokale slottet, Burg Thurant. På den andre siden av elven finner dere også Burg Eltz, som er et meget populært besøksmål i regionen. Området er dessuten svært sykkelvennlig, og egner seg også perfekt til gåturer. Derfor har dere her en alle tiders base for en ferie, hvor dere enkelt kan kombinere naturopplevelser med shopping og sightseeing.

Under oppholdet kan dere bl.a. besøke den rustikke vinkjelleren, eller stikke innom hotellets eget konditori, som byr på fantastiske kaker.

Dere får den perfekte starten på dagen med hotellets varierte frokostbord, og om kvelden kan dere nyte et utvalg av lekre retter i restauranten.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.


Rommene

Moselhotel Burg-Cafe Alken har 79 hyggelige og komfortable rom, og dere kan velge mellom standard, superior og komfort-dobbeltrom. Samtlige rom har eget bad og toalett, og er utstyrt med behagelige senger, skrivebord, telefon og satelitt-TV.


Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

625 km fra
Kiel, Tyskland
1050 km fra
Hirtshals, Danmark
1300 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Dieblich (8.4km)

Dieblich er et vakkert og innbydende vinområde, som ligger ved Mosel. Her blir dere møtt av de grønne, kuperte områdene ved Mosel-elven, hvor vinmarkene strekker seg og hvor dere kan besøke hyggelige byer med gode restauranter og mange flotte vingårder. Naturen og vinen er i høysetet på deres ferie til Dieblich.

Det er gode muligheter for å spasere rundt i området og kikke på byens mest interessante bygninger. Dere kan begynne med å kikke nærmere på den gamle brønnen, som står midt på byens gamle markedsplass. Rådhuset og den gamle skolebygningen er også verdt et besøk, mens byen også byr på en fin kirke og Heesenburg.

Gå også tur på den berømte "Moselhöhenweg", som er en tursti som strekker seg over begge sider av Mosel-elven fra Trier til Koblenz. Underveis på turen nyter man den vakre naturen og de mange interessante severdighetene. Ruten er også interessant å følge så mye som mulig i bil og ta turen helt til Trier.

Burg Eltz (15.1km)

Besøk slottet Eltz, som er et av de vakreste slottene i Tyskland. Det ligger i Elz dalen, som deler Maifeld og Vordereifel. Spesielt interessant er skattekammeret i kjelleren som viser mer enn 500 utstillingsgjenstander fra det 12.- til det 19. århundre.

Koblenz (22km)

Besøk den vakre byen Koblenz. Koblenz, en av Tysklands vakreste og eldste byer, ligger på det stedet hvor Rhinen og Mosel renner sammen, det verdenskjente Deutsches Eck. Fire fjell, vingårder og skog utgjør de enestående kulissene omkring byen, og vidunderlige kirkene, slottene, tidligere adelsgårdene og herskapelige borgerhusene vitner om byens 2.000 år lange historie.

Moselrundfahrt (45.5km)

Ta på uforglemmelig eventyr med skipstur i den idylliske naturen rundt Mosel-elven! La det ene fantastiske landskapet erstatte det andre med vakre landsbyer, historiske slott og panoramanatur så langt øyet kan se. Det tilbys turer i regionene Bernkastel-Kues, Trier og Cochem. Det er også mulig å kombinere en båttur til Treis-Karden med en gåtur til vakre Burg Eltz.

Wild- und Freizeitpark Klotten (27.2km)

Wild- und Freizeitpark Klotten/Cochem ved Mosel tilbyr moro og avslapning for hele familien. Parken er 300.000 m2 stor. Parkens omfatter en rekke forskjellige dyre- og fuglearter som er integrert i store innhegninger i naturen. En fornøyelsespark med mange gøyale attraksjoner runder av dagen.

Gå- og sykkelturer i Moselland (48.2km)

Stift bekjentskap med noen av Mosellandets vakreste elvelandskap, gjerne til fots eller på sykkel. Området har utallige stier av varierende vanskelighetsgrad og lengde. Det er også mange spennende guidede turer i området. På turistkontoret Alf an der Mosel, kan dere få mer informasjon om de mange mulighetene i Mosellandet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til superpris

Rhindalen

5.natt er gratis

Wild Offer - 6 dager inkl.
 • 5 x overnattinger
 • 5 x frokostbuffé
 • 5 x 4-retters meny/middag
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 x velkomstdrink

328,-
Fra kun
2.599,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Les mer

Landhotel Baumwipfel

Inkl. halvpensjon

Hessen

Koselig hotell midt i naturen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

196,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Nyrenovert hotell midt i naturen

Les mer

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpensjon

Rhindalen

Opplev Koblenz

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

182,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Utsikt over Rhin- og Lahn-dalene

Les mer