Billig miniferie nær Randers på Motel X

Norsk | NOK

Motel X

Enkelt og komfortabelt budsjetthotell med mat hos Memphis Mansion

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opphold til super pris med mange attraksjoner like ved
 • 2-retters middag inkludert på Memphis Mansion
 • Nær Djurs Sommerland og Randers Regnskog
1.548,-
3~6 dager fra
869,-

Inkl. 1 x 2-retters meny

Koselig budgethotell

3 dager
Fra 869,- / spar opp til 602,-
SPAR
4 dager
Fra 1.119,- / spar opp til 904,-
SPAR
5 dager
Fra 1.359,- / spar opp til 1.216,-
SPAR
6 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 1.548,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Motel X er et koselig budsjetthotell fra 2010, som ligger litt utenfor sentrum av Randers, og her blir dere tilbudt en enkel, men fin base for et opphold til en virkelig god pris. Velg mellom to hotellpakker med god mat inkludert, og dra av gårde på en billig kjøretur til Øst-Jylland.

Hotellet tilbyr

Hotellets beliggenhet rett sør for Randers gir dere et hav av muligheter, enten dere liker shopping, kultur, eller natur, og de fine rommene kan bestilles med plass til opptil fem personer, ideelt for en fantastisk familieferie. Utforsk Århus eller besøk Djurs Sommerland eller Randers Regnskog, og hvis dere skulle ønske å overraske barna med en tur til Legoland, er det også innenfor en overkommelig kjøreavstand. Hotellet tilbyr rabatt på billetter til Djurs Sommerland - spør i resepsjonen for mer informasjon.

Det er også ganske åpenbart å besøke Memphis Mansion, som er Danmarks eneste Elvis-museum. Fra utsiden ser det ut som en tro kopi av kongen av rock and roll sin berømte villa i Memphis, Tennessee, og inne er det både et museum dedikert til livet til Elvis, samt en koselig amerikansk kafé kalt Highway 51, hvor hotellpakken inkluderer middag.

Hver dag serverer hotellet en deilig frokost, som inkluderer et utvalg av forskjellige produkter som nybakt brød, ost, pålegg, syltetøy, fersk frukt, kaffe, te, juice og melk. Middagen serveres på Memphis Mansion som nevnt.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellrommene er rene og pene, og tilbyr en enkel, men behagelig setting for oppholdet ditt. Dere kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom som passer til tre eller fire personer, samt familierom med plass til opptil fem personer.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Lyst dobbeltrom med privat dusj og toalett, sengetøy, håndklær, komfortable senger med allergivennlige dundyner og 32" flatskjerm-TV.
» Se flere romspesifikke bilder

3-personers dobbeltrom

1 / 2
Lyst dobbeltrom, egnet for tre personer, med privat dusj og toalett, sengetøy, håndklær, komfortable senger med allergivennlige dyner, køyeseng og 32" flatskjerm-TV.
» Se flere romspesifikke bilder

5-pers. familierom

1 / 3
Lyst familierom for fem personer, med privat dusj og toalett, sengetøy, håndklær, komfortable senger med allergivennlige dyner, køyesenger og 32" flatskjerm-TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Alle de lyse rommene er utstyrt med privat dusj og toalett, sengetøy og håndklær, Wifi og 32-tommers TV. Sengene har allergivennlige dyner.
» Se flere romspesifikke bilder

4-personers dobbeltrom

1 / 2
Lyst dobbeltrom, egnet for fire personer, med privat dusj og toalett, sengetøy, håndklær, komfortable senger med allergivennlige dyner, køyesenger og 32" flatskjerm-TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

150 km fra
Hirtshals, Danmark
420 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Randers Regnskog (6.9km)

Besøk en helt annen verden. Slik føles det nemlig når turen går til Randers Regnskog. Den varme og fuktige luften blandes med lyden fra skummende fossefall og de mange dyrelydene som gir gjenklang i den tropiske regnskogen i Randers. I de grønne omgivelsene venter det massevis av spennende opplevelser. Se små og veldig flittige bladskjærermaur, mens de sager bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarene, som er med på å gjøre tropeeventyret til en helt spesiell opplevelse. Besøk de store kontinentene Afrika, Sør-Amerika og Asia eller besøk slangetempelet. Her er det mange spennende opplevelser som venter.

Memphis Mansion (3.7km)

Memphis Mansion en opplagt destinasjon på en billig bilferie i Danmark. Benytt også muligheten til å spise lunsj på Graceland, som utenpå er en kopi av Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inne i huset er verdens eneste museum utenfor USA om Elvis, hans musikk og hans liv.

Gammel Estrup (18.2km)

Besøk herregårdsmuseet Gl. Estrup, som ligger i utkanten av Auning i vakre omgivelser. Dette er Danmarks best bevarte herregård fra renesansetiden. Gl. Estrup stammer helt tilbake til 1300,- tallet og var igjennom mer enn 600 år eid av en av Danmarks rikeste slekter på 1600 og 1700 tallet. Idag er herregården et museum, som viser hvordan livet så ut på den tiden.

Djurs Sommerland (32.7km)

Opplev Skandinavias største fornøyelsespark, Djurs Sommerland. Her er det opplevelser for både store og små. Det er også et grønt område hvor dere kan slappe av og nyte lunsjen. Det er også et stort badeland, som barna kan kose seg i. Når dere har betalt for inngang er det gratis å prøve alle fornøyelsene.

Århus (34km)

Finn en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse rundt om i Danmark.  Århus sentrum er om sommeren utrolig livlig, og dere vil oppleve en positiv stemningen i byen. Området tilbyr et velde av opplevelser. Besøk blant annet Tivoli Friheden, Aros Kunst Museum og områdets vakre slott og herregård. Dere kan også dra på en tur i Den Gamle By - en attraksjon, som tar besøkende med på en unik reise flere hundre år tilbake i tid. Mulighetene er mange for en begivenhetsrik dag. Dere kan f.eks. oppleve en dag fylt med shopping i byens utallige butikker og nyte en forfriskning under et kafébesøk. Finn en sommerferie, vinterferie eller høstferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i Århus med hele familien.

Naturhistorisk Museum Aarhus (32.5km)

Det er fire store permanente utstillinger i museet. I tillegg er det skiftende spesialutstillinger, fylt med opplevelser og spennende reiser om naturens verden. Opplev dyrene på nært hold, fra f.eks den afrikanske savannen, eller opplev en tidsreise igjennom den danske naturen, fra istiden og frem til i dag. Besøk utstillingen ´AnimaliA´, som gir et inntrykk av dyrenes overlevelse, og som gir et annerledes syn på evolusjonen. Gå ikke glipp av ´Den Globale Baghave´, som er en interessant utstilling om det biologiske mangfoldet. Det Naturhistoriske Museumet i Aarhus, er landets 2. største, og har over 5.000 forskellige dyr. Få en spennende introduksjon til vitenskapens resultater i den naturhistoriske forskningen, og bli med på den spennende reisen om naturens gang.

Den Gamle By (33.7km)

Dra på en forrykende tidsreise midt i Aarhus og besøk Den Gamle By, hvor man kan besøke foreldres og besteforeldres historie. Den Gamle By gir et levende bilde av livet, slik det var i de gamle danske byene helt tilbake på 1500-tallet. Det finnes kun en Den Gamle By, og museet har vært besøkt av over 3 millioner mennesker i løpet av de siste 10 årene. Den Gamle By huser mer enn 75 historiske bygninger, utstillinger, boliger, butikker og verksteder i et stort levende museum. Prøv også en tur i gyngene eller i karrusellen.

Tivoli Friheden (35.9km)

Den vakre fornøyelsesparken ligger i utkanten av Århus, og tilbyr det de aller fleste barnefamilier sikler etter. Rett og slett gøyale opplevelser for store og små. Fornøyelsesparken ligger i gåavstand fra Århus sentrum. Det er flere rutsjebaner, 40 fornøyelser, forskjellige boder og en lekeplass. Prøv Cobraen, som er den villeste rutsjebanen i parken, med en hastighet på hele 70 km i timen. Om du ikke ønsker adrenalin og fart, kan du besøke Bille By, som er en liten bydel, tilpasset for små barn, der de bla. kan prøve Bisværmen. Barn fra 5 til 8 år, har mulighet til å ta sitt eget førerkort og deretter kjøre rundt i små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uansett alder, garantert en morsom dag, med massevis av opplevelser. 

Vikingsenteret Fyrkat (35.2km)

Dra på en bilferie i Danmark og opplev landets spennende historie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra avgårde på opplevelse til Fyrkat, som ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik.

Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste. Planlegg den perfekte kjør-selv ferien med familien og lær mer om spennende danmarkshistorie på turen.

Kalø Slottsruin (34.3km)

Kalø Slottsruin er restene av et kongelig slott, beliggende i Kalø vik ved Djurslands sørkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Nyt gåturen på ca. en halv kilometer ut til Kalø Slottsruin, som er ligger i Midtjylland.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Årslev Kro

Luksusopplevelse på Årslev Kro

Østjylland

Livsglede pakke

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x Kaffe/te og petite four etter middagen
 • Velkomstpakke med bobler og chips
 • Gratis internett og parkering

460,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Billig kroopphold

Les mer

Montra Hotel Sabro Kro

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Miniferie nær Aarhus

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett og parkering

1.188,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

4-stjerners komfort

Les mer

Postgaarden Mariager

Inkl. halvpensjon

Nordjylland

Ferie ved Mariager Fjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe m. søtt
 • Gratis parkering

623,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Unik historisk atmosfære

Les mer

Nilles Kro

Inkl. 1 x wienerschnitzel

Østjylland

Ankomst på søndag

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x wienerschnitzel
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

167,-
Kun
699,-

Vis kort

Dra på kroferie med familien

Les mer