Herregårdsferie på Munkedals Herrgård

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Munkedals Herrgård

Dra på romantisk miniferie på Munkedals Herrgård i Sverige

Vakker og frodig natur
Elegant herregårdsferie
Nær vestkysten
  • 90 km fra Svinesundbroen
  • 70 km fra Strømstad, Sverige
  • Restaurant
  • Bar
  • Badstu
  • Gratis parkering
  • Gratis internett

Om hotellet

Nyt et autentisk herregårdsliv på nydelige Munkedals Herrgård fra 1823. Kjøkkenet serverer nydelig mat av høyeste kvalitet, og menyen er inspirert av nærheten til skogen og havet. Dere bor omgitt av nydelig natur, hvor dere kan vandre og sykle på de mange stier som finnes. Like i nærheten kan dere også fiske, padle i kano og kajakk eller klatre. Herregården ligger like ved en rekke golfbaner og er derfor en perfekt base for en golfferie.

Hotellet

Hotellet åpnet i 1823, og ligger i rolige og naturskjønne omgivelser. Her kan dere unnslippe hverdagens stress og virkelig slappe av. På balkongen i første etasje kan dere nyte en kopp kaffe og den flotte utsikten over skogen.

Maten er i fokus på herregården, og hotellet ønsker å gi alle gjestene en kulinarisk opplevelse utover det vanlige. Kjøkkenet lager mat av lokale produkter og avhengig av sesongen. Nærheten til skogen og havet har inspirert menyen som inneholder en mengde vilt og skaldyr. Elg-, hjort- og elgkjøttboller er fra jakt i nærområdet. Slapp av i den flotte herregårdsrestauranten og nyt den gode maten.

Rommene

Herregården har 11 stilfulle rom med utsikt over det flotte landskapet. Det er også et anneks, på herregården med 12 senger. Begge bygningene tilbyr både enkelt- og dobbeltrom. Alle rommene har forskjellige navn og er inspirert av historien rundt herregården. De er innredet etter ulike personer som har vært viktige for gårdens historie. Alle rommene har en spennende historie å fortelle. Rommene er rustikke og gir dere en ekte herregårdsopplevelse.

Verdt å se

Vis flere

Kart

Munkedals Herrgård
Sörbygdsvägen 1 455 33 Munkedal

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 40% rabat