Bilferie til Niebieski Art Hotel & Spa

Norsk | NOK

Niebieski Art Hotel & Spa

Opplev den 700 år gamle saltminen med Risskov Bilferie

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Herlig restaurant med fokus på økologiske produkter
 • Velværeavdeling med badstue, dampbad og massasje
 • Gratis WiFi og 32" LCD TV
1.385,-
3~6 dager fra
1.429,-

Eksklusivt 5 stjernes hotell

Kultur i Krakov

3 dager
Fra 1.429,- / spar opp til 323,-
SPAR
4 dager
Fra 1.959,- / spar opp til 379,-
SPAR
6 dager
Fra 2.819,- / spar opp til 1.385,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann på rommet
Risskov Pakken

Bo i en av Sentral-Europas mest attraktive byer, Krakow, som tilbyr spennende kulturattraksjoner. Besøk Nasjonalmuseet med en kunstsamling som inkluderer verker av blant annet Leonardo da Vinci og Rembrandt, eller gjør et røverkjøp på Europas største marked i sentrum av Krakow.

Hotellet tilbyr

På det 5-stjernershotellet Niebieski Art Hotel & Spa blir du ønsket velkommen av det vennlige og hjelpsomme personalet. I restauranten Vanilla Sky serverer de kulinariske måltider med fokus på økologiske produkter. Maten er inspirert av middelhavskjøkkenet med en piff av polsk krydder – en kombinasjon som du ikke vil oppleve noe annet sted. Til maten kan du velge vin fra det store vinkartet. Brødet ved måltidet er tradisjonelt polsk brød som er bakt i hotellets eget bakeri. Du kan bli servert på terrassen, hvor det er en fantastisk utsikt over elva Vistula. I restauranten holdes det pianokonserter hver søndag kl. 14–16.

Hotellets eksklusive spa-område ligger midt i hotellet, og her kan du slappe av i fred og ro. Her tilbyr de forskjellige boblebad, badstue og dampbad. Til spa-behandlingene bruker de moderne kosmetikk, kombinert med effekten av farger og dufter. Det er også mulig å bestille massasje og ansiktsbehandlinger. Avslutt behandlingene med en kopp fersk urtete. Behandlingene bestilles gjennom hotellet og betales på stedet.

Rommene

Dobbeltrommene på hotellet er 25 kvadratmeter og lyst innredet. Alle rommene har dusj/bad, toalett, minibar, safe, 32ʺ LCD-TV, telefon og internett. Rommene er allergivennlige.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 7
Dobbeltrom med eget bad med hårføner. Rommet er utstyrt med en flatskjerms-TV med satellittkanaler, vannkoker, minibar, skrivebord, sitteområde, air condition og gratis WiFi. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

950 km fra
Kiel, Tyskland
1375 km fra
Hirtshals, Danmark
1475 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Krakow (6.3km)

Polens nest største by, og engang en kongelig hovedstad, har et stort tilbud av kulturelle severdigheter og kan vise til en interessant historie som man kan oppleve dersom man går rundt. Det er noe mystisk over byen i og med at en hellig stein, den såkalte “chakra”, ligger begravet under Wawel-bakken. Chakraer består av syv energikilder, som er plassert rundt omkring i ulike verdensdeler, og en av dem sies å være begravet i Krakow. Besøk også det berømte Wawel-slottet, som ligger på toppen av Wawel-bakken, med en nydelig og meget malerisk utsikt over byen.

Fra hotellet er der ca. 4 km inn til Rynek Główny, som er Europas største middelalder markedsplass på hele 40.000 kvadratmeter. Hver time spiller en trompetist en hyllest fra en av Maria-kirkens tårn. Den jødiske bydelen, som er en del av Kazimierz-distriktet, er også verd et besøk. Her ligger blant annet en gamle synagoge som nå huser et Jødisk museum. Det var her Schindlers liste ble laget, regisserte av Steven Spielberg, med Liam Neeson, Ralph Fiennes, Ben Kingsley. Filmen fikk hele syv Oscar. Jødene har siden det 13. århundret spillet en viktig rolle i den økonomiske utviklingen av byen, men dessverre ble alt endret etter den 2. Verdenskrig. Kazimierz-området som var en jødisk ghetto, ble flyttet til Podgorze på den andre siden av elven som renner igjennom Krakow.

Krakow huser omkring 770.000 innbyggere. Byen er kjent for sin gastronomi og kunst. Særlig i områdene rundt Kazimerz og Plac Targowy eller på det sentrale torget, er det enkelt å finne interessante gjenstander laget i rav samt treskjæringer og utstoppede drager. Butikkene stenger tidlig på lørdager, og i Polen er søndagen en helligdag i ordets rette forstand.

Krakow har også kjente årlige arrangementer, slik som Krakow Film Festival, Den Internationale Musik og Film Festivalen, den Jødiske Kulturfestivalen samt Krakow Jazz Festival.

Wawel slott (4.7km)

Besøk det berømte Wawel slott, som ligger på toppen av bakken i Wawel med en fantastisk utsikt over byen. Her får dere en dag full av historiske opplevelser. Ut over slottet er det også en borg, og Krakow katedral er også verdt et besøk. Katedralen har blant annet vært et begravelsessted for polske herskere igjennom året 1733.

Slottet har også kunstutstillinger og gå ikke glipp av borgens gårdshage med sin flotte arkitektur.

Kraków Zoo (7.2km)

Finn en familieferie til Krakow og besøk Krakow Zoo som ble grunnlagt i 1929. Finn barnevennlige hoteller i området og kjør-selv til Krakow Zoo, som er hjemsted for over 1500 dyr av rundt 260 arter.

Hagen er 17 hektar stor og noen av de spennende dyrene inkluderer flokker av pygme-flodhester og przewalski-hester, somaliske villesler, Pere Davids hjorter, søramerikansk tapir, hvit kamel, søramerikanske sjøløver, og flere arter av ville katter. Finn et billig hotellopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en opplevelsesrik kjør-selv ferie.

Saltminen Wieliczka (16.6km)

Like utenfor Krakow, ligger Wieliczka saltmine, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dette er en spennende opplevelse for hele familien. På stedet kan man blant annet oppleve tre meget flotte underjordiske kapeller

Katowice (79.4km)

Katowice er en koselig liten by som ligger 85 km fra Doubletree by Hilton Krakow. Kanskje førsteinntrykket minner mer om en fabrikkby, men her er det mye å se. En av de flotteste bygningene er den kjempestore arenaen som mest ligner på en flyvende tallerken, og derfor det litt spesielle navnet “Spodek”. Selve toppen av ufoen, eller kuppelen, veier over 300 tonn og er et imponerende arkitektonisk byggverk. I bydelen Nikiszowiec ligger det gamle arbeiderkvarteret fra det 18. og det 19. århundret. Det var her at mange av arbeiderne ved den lokale minen, Nikisz, bodde. Bydelen ble bygget etter samme struktur som arkitektene Georg og Emil Zimmerman la til grunn i Berlin. Området er delt opp i 9 blokker med tre etasjers bygninger i røde murstein. Det er her at lokale retter slik som “wusztzupy” og “zymloki”, som er en suppe med brødstykker og griseblod kan prøves. På den andre siden av byen, ligger Piotrowice hvor man finner et interessant bok museum med bøker i en helt spesiell størrelse. “Muzeum Najmniejszych Ksiazek Swiata Zygmunta Szkocnego” har verdens minste bøker. 87 av de 165 miniatyrbøkene er laget av kunstneren og bokbinderen Zygmunt Azkocny. De små bøkene har blant annet blitt gitt i gave til den hollandske dronning Beatrix, Ronald Reagan, Michail Gorbatjov og Pave Johannes Paul II samt Wislawa Szymborska, som var en polsk dikter og Nobelprisvinner. Spoiler alert er verdens minste bok, bare 0,8 x 1 mm og inneholder det latinske alfabetet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Cityhotel Stockerau

Natur og kultur i Østerrike

Wien

Nord for Wien

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis lån av sykler (2 timer)

376,-
Kun
1.689,-

Vis kort

Vakker by rett utenfor Wien

Les mer

Blue Swan

Bo i hotellets 3-stjerners anneks

Det sørlige Polen

Vakre Krakow

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann på rommet

180,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Opplev en miniferie i storbyen Krakow

Les mer

Hotel City Inn

Gangavstand til severdigheter

Budapest

Sentralt i Budapest

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • I sentrum

1.051,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Budapest – en juvel i Europa

Les mer

Hotel Unio

Opphold med frokostbuffé

Budapest

God pris til Budapest

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • I sentrum

594,-
Fra kun
389,-

Vis kort

Kultur og historie i Budapest

Les mer