Miniferie på Als med billig hotellopphold på Hotel Nørherredhus

Norsk | NOK

Hotel Nørherredhus

Dra på miniferie på Als og besøk Sørjyllands historiske severdigheter

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Unik beliggenhet nær mange historiske severdigheter
 • Kort avstand til Universe - rabatt på billettene
 • God mat, servert av vennlig personale
439,-
3 dager fra
1.189,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie i Nordborg

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 440,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotel Nørherredhus ligger fint til i Nordborg på det nordlige Als, og tilbyr en suveren base for en hyggelig ferie i Sørjylland. Med kort avstand til både Sønderborg, opplevelsesparken Universe, historiske og kulturelle severdigheter og, ikke minst, den fantastiske sønderjyske naturen, er det stor variasjon i de mange muligheter, som omgir hotellet.

Hotellet tilbyr

Hotellets beliggenhet nær Nordborg Sø gir dere kort avstand til både skog, strand og et stort tilbud av fritidsaktiviteter. Sjøen er opplagt til en hyggelig gå- eller sykkeltur, og den nærmeste badestranden ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Samtidig har dere også gode muligheter til å dra på shopping og sightseeing i Sønderborg, besøke sørjyske slott og dykke ned i danmarkshistorien ved Dybbøl Mølle.

Under oppholdet kan dere slappes av innendørs med bordfotball og hyggeområde, og utendørs er det en lekeplass og et stort gressareal, hvor dere kan kose dere og nyte ferielivet.

Hotellet tilbyr sine overnattende gjester gode rabatter på billetter til Universe, samt Green Fee rabatt på noen av områdets golfbaner, deriblant Nordborg Golfklubb og Sønderborg Golfklubb.

Hver morgen får dere en god start på dagen med en herlig frokost, som serveres i hyggelige rammer. Om kvelden serveres det gode retter i den flotte og lyse restauranten, hvor veggene preges av kunst og kjøkkenet fokuserer på bruken av friske og lokale råvarer.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotel Nørherredhus har 49 nydelige rom, som er innredet i lyse farger og tilbyr behagelige rammer for oppholdet. De komfortable og romslige dobbeltrom har alle eget bad og toalett, skrivebord og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

360 km fra
Hirtshals, Danmark
675 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Universe (Danfoss Universe) (4km)

Universe, også tidligere kjent som Danfoss Universe, kan by på en morsom dag i vitenskapens tegn for hele familien. Opplev blant annet den Blå Kube, hvor dere kan lære om de fire største naturfenomenene, og ikke minst om snøbreer, geysirer, vulkaner og lyn.

Dessuten kan dere også prøve Segwaybanen, Gravemaskinene, Waterworks og mye annet.

Sønderborg (24.5km)

Sønderborg er en liten by i Sør-Jylland og har omkring 28.000 innbyggere. Her finner dere en blanding av kultur, shopping og et hyggelig cafemiljø som er blandet sammen med en trivelig havnefront og et livlig natteliv. Byens store severdighet er Sønderborg Slott som ble bygget i 1170. I dag har slottet et museum og er stedet hvor den årlige Ringridningsfestivalen arrangeres i løpet av sommeren. Byen har en hyggelig gågate med mange forskjellige butikker og caféer, hvor dere kan spise en god lunsj.

Sønderborg Slott (25.4km)

Sønderborg Slott er bedre kjent som Christian 2.s fengsel.

Slottet som er fra 1200-tallet, var en av Danmarks sikreste i middelalderen. I 1550-årene ble det bygget flere bygg i renessansestil. Slottskirken, Dronning Dorotheas kapell, er en av Europas få bevarte fyrstekirker fra reformasjonstiden og har Danmarks eldste interiør i ren renessansestil.

Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som ble veltet av tronen og fengslet på slottet i årene 1532 til 1549. Som fyrstelig fange, ble han behandlet i samsvar med sin høye rang og hadde flere rom på Sønderborg Slott til sin disposisjon. Han hadde også et lite tjenesteskap samt egen kokk som lagde god mat til han. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

Dybbøl Mølle (29.1km)

Møllen var sentrum for begge krigene i Schleswig, hvor møllen ble ødelagt.

Dybbøl Mølle symboliserer dansks motstand og utholdenhet. Inne møllen er det utstillinger som forteller historien om krigene mellom Danmark og Tyskland.

Historiecenter Dybbøl Banke (29.6km)

Føl kruttrøyken i nesen og drønnet fra de kanonene: Her kan man lære om kampene mellom de danske og tyske soldatene under slaget ved Dybbøl i 1864.

Lær om livet ved fronten og kom nært innpå menneskene som deltok i kampene og bli en del av de dramatiske begivenhetene som utspilte seg under de skjebnesvangre kampene ved Dybbøl også kjent som den 2. Schleswigske Krigen. Her venter en meget spennende og lærerik opplevelse.

Cathrinesminde Teglverk (36.3km)

Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglverkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Stedet ligger naturskjønt til nede langs med Flensburgfjorden. Området er preget a driften med møller og utskipningssteder fra flere århundrer med teglverksdrift. Les mer her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (20.8km)

Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten.

Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

Gråsten (22.2km)

Den hyggelige sønderjyske byen Gråsten har ca. 4000 innbyggere og ligger ved fjorden i Flensburg. Byen ble bygget rundt Gråsten slott som er stedets trekkplaster. Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Slottet blir i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens.

Den sjarmerende byen ligger idyllisk til i den sønderjyske naturen og her er det gode muligheter for en sykkel- eller gåtur i det grønne landskapet. I byen finnes flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheter.

Benniksgaard Golf Course (42.5km)

Dra på en golfferie i Sønderjylland med Risskov Bilrejse. Bestill en miniferie og ta med golfkøllene på turen til Benniksgaard Golf Course, som er et ideelt sted å utfordre hverandre, mens dere nyter den flotte utsikten over Flensburgfjorden. Planlegg en kort miniferie og gjør den til en aktiv ferie med litt golf og en vakker utsikt.

Julemarked i Flensburg (51.3km)

Fra julemarkedets mange boder lyser det hyggelig hele veien fra Südermarkt gjennom gågaten og ned til Nordermarkt. En stor opplevelse på julemarkedet i Flensburg er «verdens minste bardisk» og skjenking av den tradisjonelle og berømte Tallin-punsjen i mange varianter.

Rundt 60 vakkert dekorerte boder lokker med en stort utvalg av kunsthåndverk, lokale spesialiteter og julevarer i en skjønn forening av tyske og danske tradisjoner. Hvis dette ikke er nok til å få julestemning, gjør julemusikk i gatene og byens tradisjonelle julepyramide sitt for at julen ringes inn, også i år.

Flensburg byr også på gode kulinariske opplevelser. Havnens ølbryggerier og mange kaféer og restauranter gir et hyggelig tilhold for gode smaks- og drikkeopplevelser i byen.

En tur til Flensburg er ofte synonymt med grensehandel og årets julekonfekt fra Flensburg er en ettersøkt vare. Flensburg sentrum har også mange fine butikker, både klesbutikker og spesialbutikker – med flotte varer til tyske priser.

Hvis dere bestiller overnatting med et av Risskov Bilferies hoteller, inkluderes en flaske rødvin, uten ekstra vederlag, til alle voksne personer i bestillingen. Det kan hentes hos hos Fleggaard.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Landgasthof Tarp

Kjempepakke til Nordtyskland

Østersjøkysten

Gasthaus i Tarp

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 1 fl. vin pr. rom ved avreise
 • 1 spillerunde på bowlingen

230,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Det mest solgte hotellet vårt i Tyskland

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~14.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i ekstra seng 33% rabatt

Strandhotel Glücksburg

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Elegant strandhotell

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Frokost el. middag i Beach Bistro

625,-
Kun
2.429,-

Vis kort

Rett ved Flensborg Fjord

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~6.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 7~14.99 år i ekstra seng 525.97402597403kr per natt
 • Barn 15~99.99 år i ekstra seng 596.1038961039kr per natt
 • Barn 0~6.99 år i ekstra seng gratis

Comwell Middelfart

Inkl. halvpensjon

Fyn

Vintertilbud 2022

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

496,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Ligger med utsikt over Lillebæltsbroen

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra seng 350.64935064935kr per natt