Miniferie på Nordica Hotel Berlin Heide med Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Nordica Hotel Berlin Heide

Fin miniferie i Nord- Tyskland med vakre byer ved Vadehavet

4- stjerners hotell med velvære
Utendørs oppvarmet basseng
Sjarmerende byer og opplevelser ved Vadehavet
 • 875 km fra Svinesundbroen
 • 450 km fra Hirtshals
 • 80 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Nyt en avslappendes ferie ved Nordica Hotel Berlin Heide er et 4- stjerners hotel, som ligger i den sjarmerende byen Heide. Der kan du skjemmer deg bort med avslappende massasjer og skjønnhetsbehandlinger, samt betatt av den pittoreske naturen i Vadehavet.


Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners Nordica Hotel Berlin Heide er et pent hotel som ligger bare noen kilometer fra sentrum av markedsbyen, Heide. Det ligger midt i det vakre Dithmarschen, som ikke er langt fra kysten til Nordsjøen og Vadehavet ved Schleswig-Holstein.

Hver dag mellom 11:00 og 15:00, 17:30 til 22:30, tilbyr hotellets restaurant, Meridian, en koselig atmosfære for gjestene, der de serverer et utvalg av deilige middelhavsspesialiteter. Om kvelden kan du sitte i vinterhagen og nyte et glass rødvin med utsikt over landskapet, eller slappe av med en aromatisk oljemassasje. Nordica Hotel Berlin- teamet står til din disposisjon 24 timer i døgnet.


Rommene

Komforten er 4-stjerners, der alle rommene er stilfullt innredet, støyfrie og med utsikt over landskapet. De har også eget bad, TV, internettilgang og klimaanlegg.

Merk at

Vær oppmerksom på at hotellet er under renovering og støy oppstår. Renoveringen vil pågå fram til sommeren 2020.

Velværeområdet er under renovering til slutten av 2019.

Leie av badekåper koster 5 EUR.

Badetøy er ikke tillatt i dampbadet og badstuen.

Velværeområdet har følgende åpningstider:
Man- Fre. kl. 17: 00 - 22: 00 og; Lør- Søn fra 10:00 til 22:00.

Vis flere

Verdt å se

 • Dithmarscher Wasserwelt (1.6 km)

  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien. Her er det bl.a. et 50 meter langt innendørsbasseng, utendørsbasseng, vannsklier, samt biosauna, finsk sauna og 32 graders basseng.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien.
 • Meldorf (17.0 km)

  Besøk Meldorf som kan skilte med en mengde kulturelle opplevelser, hvor bl.a. rosenhaven eller klosterkvarteret er verd å titte nærmere på. Besøk Ditmarscher Landesmuseum, hvor dere kan få et innblikk i den historiske utviklingen i området. Gå også en tur ned til Miele, som renner igjennom byen. Gå en tur langs elven og nyt atmosfæren blant de flotte båtene.

  Meldorf
  Rusleturer i Meldorf på årets ferie til Tyskland
 • Büsum (21.5 km)

  Büsum er en meget populær by og mange turister kommer hit hvert år. Det er ikke mange som vet at byen for 400 år siden lå på en øy – midt i Vadehavet. Først mot slutten av 1500-tallet ble Büsum landfast som følge av naturlig landvinning. Fra den idylliske havnen er det kun noen få meter til Grünstrand med dens mange strandkurver og hvilesoner. Det rød/hvit-stripete fyrtårnet er spa-byen Büsums varemerke. Spa-byen er også kjent for reker, gåturer ved Vadehavet og en gresskledd strand. Den romantiske havnen er full av liv og her kan dere nyte stemningen.

  Büsum
  Det er ikke mange som vet at spabyen Büsum lå på en øy – midt i Vadehavet – for 400 år siden
 • Helgoland (22.6 km)

  Fra Büsum kan dere seile til Helgoland. Helgoland har gjennom tidene hatt en omskiftelig tilværelse. Kolonisert i det 8. århundre av friserne og siden underlagt bl.a. Danmark og hertugdømmet Schleswig. De to øyene som utgjør Helgoland ble tysk i 1890 da engelskmennene byttet den mot Zanzibar. Dens strategiske beliggenhet medførte allerede under 1. verdenskrig til en sterk befestning av øya. Frem til 2. verdenskrig gjorde Hitler den om til en mektig ubåtsbase. Under 2. verdenskrig ble den derfor også hardt rammet og etter krigen brukte engelskmennene den som treningsmål for bombeflyvere, inntil de den 18. april 1947 forsøkte å sprenge den i luften. 6800 tonn med sprengstoff klarte derimot ikke å utslette øya. I 1952 ble den atter en gang bebodd og gjenoppbygget, og i dag er den et av Tysklands mest populære reisemål og tollfrie område.

  Helgoland
  De to øyene som utgjør Helgoland ligger i Nordsjøen utenfor vestkysten av Schleswig-Holstein
 • Friedrichstadt (26.4 km)

  Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

  Friedrichstadt
  Friedrichstadt
 • Eider-Sperrwerk (24.0 km)

  I utkanten av Tønning i sydvestlige Schlesvig ligger Ejderdemningen som er litt av et syn. Da den ble innviet i 1973, var formålet at beskytte utsatte landområder mot stormfloder. Dette var som følge av noen voldsomme oversvømmelser etter en stormflod i 1962. Samtidig skulle demningen også være med på å regulere vannstanden i Ejderen.

  Eider-Sperrwerk
  Med sin lengde på 4,8 km. er Ejderdemningen Tysklands største kystsikring.
 • Tönning (24.5 km)

  Opp igjennom historien har Tönning by gang på gang vist sin oppfinnsomhet og dyktighet. Med Multimar Wattforum har de igjen skapt noe unikt i Schleswig-Holstein, en god kombinasjon av natur, viten og underholdning. Den eksperimentelle utstillingen illustrerer det levende livet i Vadehavet og omgivelsene. Dette er et trekkplaster med besøkende fra hele Tyskland.

  Tönning
  Bak den rolige fasaden til lille Tönning by venter opplevelser på innovative Multimar Wattforum, som trekker folk fra hele landet
 • Multimar Wattforum (24.8 km)

  Multimar Wattforum er det offisielle informasjonssenteret for det UNESCO-listede slesvig-holsteinske vadehavsområde. På en interaktiv måte lærer kan dere lære alt om naturen og dyrelivet i dette unike landskapet.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Husum (47.9 km)

  Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

  Husum
  Husum
 • St. Peter-Ording (40.4 km)

  Gå på oppdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nord Frisland, hvor det bl.a. finnes hele 12 kilometer med fantastisk sandstrand, flotte skogsområder og store klipper. Området har vært bebodd siden vikingetiden og er et meget populært utfluktsmål.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolutt must.
Vis flere

Kart

Nordica Hotel Berlin Heide
Österstrasse 18 25746 Heide

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~10.99 år i ekstraseng 40% rabat
Barn 11~99.99 år i ekstraseng 0% rabat