Miniferie på Norefjell Ski & Spa

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Norefjell Ski & Spa

Kåret til Norges beste spa-hotell 4 år på rad!

Kåret til Norges beste spa-hotell 4 år på rad!
Kun 1,5 timer fra Oslo
Nyt et førsteklasses velværeopphold
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Utendørs svømmebasseng
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Norefjell Ski & Spa har to år blitt kåret til Norges ledende spa-hotell og her tilbys det rekreasjon og skjønne spa-opplevelser i vakre omgivelser. Hotellet ligger fint til i de norske fjellene og her tilbys det også friluftsaktiviteter både om sommeren og vinteren. Spahotellet ligger kun halvannen times kjøretur fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet tilbyr

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motivene går igjen i hele hotellets innredning. Hotellet fikk utmerkelsen «Norway’s leading Spa & Resort» i 2015, 2016, 2017 og 2018 av World Travel Awards og har også fått «Country winner: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards» i 2017. I 2019 har de igjen blitt vunnet «Norway’s leading Resort» og ble nominert for «Norway’s leading Spa Resort».

Fra hotellets restaurant Bøseter har dere hotellets beste utsikt. Kjøkkenet fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som både gir dere en kulinarisk opplevelse og ny energi til neste dag. I restauranten Bøseter serveres det hver morgen en god og sunn frokost med et stort utvalg av økologiske produkter. Her finner dere varm mat, brød, pålegg og ost, frisk frukt og grønnsaker. Her kan dere også avslutte dagen med en middag omgitt av store vinduer og massevis av naturlig lys, som skaper gode rammer for et lekkert måltid.

Lobbybaren er det perfekte møtestedet før middagen eller når dere ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen utenfor med en kaffe eller en iskald øl.

I vintersesongen er det afterski i helgene i hotellets bar, Bar52. Hotellet har også en pizzeria nede i Bar52 med inngang fra gårdsplassen. Her kan dere nyte klassisk italiensk pizza og andre gode retter. Her får dere også lov til å gå inn med skistøvler på. Hvis dere ønsker å ta maten med dere til rommet kan dere be om take away.

Det er gratis trådløst internett på hotellet.

Bøseter Bad & Trening

Bøseter Bad & Trening ligger i hotellets tredje etasje og består av et bassengområde samt et treningslokale. I treningslokalet finner dere utstyr til både styrke- og kondisjonstrening. Det finnes også en klatrevegg i treningslokalet, som er på hele 16 meter og har forskjellige vanskelighetsgrader.

Spa inngang koster ekstra

Norefjell Ski & Spa er kjent for sin anerkjente Spa avdeling, som ikke er inkludert i pakken og kan kjøpes direkte i resepsjonen på hotellet.

Spa-avdelingen har en rekke spa-fasiliteter som fotbad, forskjellige bad og boblebad. Her finner dere også en utendørs spa med varmt boblebad, hvor dere kan nyte et godt glass med utsikt utover fjellene.

Spa-avdelingen har et bredt utvalg av behandlinger, som kan tilpasses deres behov. Prøv behandlinger med norske oljer, synk ned i et varmt bad med fjellplanter eller la dere svøpe i einebær, gran eller furu. Dere kan også bli massert med sten eller svøpes i nordisk torv.

Rommene

Hotellet har 244 rom. De fleste av dem er hyggelige dobbeltrom (ofte med to enkeltsenger), med skrivebord og lenestol. Badene er lekkert innredet med dusj og håndvask av naturstein. Strykejern og strykebrett finner dere også på de fleste rom. Mange rom har utsikt over fjellene.

Du kan oppgradere til en suite med plass til fire personer. Suitene er innredet med et familiekjøkken, bad og to separate soverom. Det ene rommet inneholder enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger og et frittstående badekar, den andre rommet har køyeseng som er beregnet for barn.

Merk at

1 x 3 retters meny/buffet servers ved ankomstdagen.
Tilgang til spa-avdelingen kan kjøpes i resepsjonen.

Middag for barn koster kr. 160,- 3-12 år og kr. 265,- for alle over 12 år.
Opphold for barn i sprinkelseng inkluderer ikke mat. Alle andre barnerabatter inneholder avtalt pensjon.

Middag bestemmes av kjøkkenet. Det er hotellets valg om det serveres meny eller buffé.

Hund i suite koster NOK 500.- per opphold og betales direkte til hotellet. Hund er alltid på forespørsel og må bekreftes av hotellet.

Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og Diners Club.

Hotellets booking-avdeling holder ikke åpent over helgen, så der kan forventes lenger tid for å få bekreftet deres booking om det bestilles online eller via telefon opp mot en helg.

Vis flere

Verdt å se

 • Noresund (12.7 km)

  I Buskerud ligger det et lite tettsted som heter Noresund. Her bor det intet mer enn rundt 400 mennesker, men likevel er bygda viden kjent utenfor fylket. Det har nok stor sammenheng med at det ligger kun 10 minutter med bil fra Norefjell skisenter. Hit søker hyttefolket fra Oslo Vest når de reiser til sitt nærmeste høyfjellsområde. Ellers finnes det tre kirkebygg i Noresund, et dampdrevet veterantog som kjører gjennom bygda hver helg om sommeren, flere gårder og masse vakker natur. Noresund ligger ved Krøderfjorden og her er det mange fine, langgrunne badeplasser. Her ligger også Norefjell Golfklubb, en 18-hulls skogsbane like ved fjorden. Det er veiforbindelse til Norefjell over fjorden.

  Noresund
  Det bor bare 400 mennesker i Norefjell, men navnet er viden kjent for sin tilknytning til populære Norefjell skisenter
 • Norefjell skisenter (3.7 km)

  Norefjell Skisenter holder åpent hver dag. Åpningstider: 09:30 - 16:20. Kveldskjøring: Olaheisen (K): Onsdag og Fredag 17:30 - 20:00. Nedre Bøseterheis (L) (med terrengpark): Torsdag og Fredag 17:30 - 20:00. Norefjell Skisenter har 14 heiser, 28 nedfarter og nord Europas største fallhøyde. Dette fantastiske anlegget har bakker som passer for alle. Senteret har to terrengparker og god offpiste.

  Norefjell skisenter
  Like ved Oslo ligger vintersportsstedet Norefjell skisenter. Mange Oslofolk reiser hit i helgene
 • Norefjell golfbane (11.4 km)

  Banen ligger vakkert til ved Noresund mellom Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åpen for alle og karakteriseres av uformell atmosfære, frisk fjelluft og stillhet. Norefjell Golfklubb er et fullverdig anlegg med 18 hulls skogsbane, øvingsfelt med driving range og putting green, og klubbhus. Banen er ideell for korte ferier eller weekendbesøk og har dagsgreenfee. Betaler du for 18 hull kan du spille så mye du vil den dagen

  Norefjell golfbane
  Bare 30 minutter fra Oslo ligger det flotte anlegget Norefjell golfbane med dagspass
 • Bjørneparken (52.2 km)

  I Bjørneparken på Flå kan dere bli bedre kjent med de store norske rovdyrene; bjørn, ulv, gaupe og jerv. Her finnes også gårdsdyr som dere kan klappe, flotte lekeplasser og en rekke spennende aktiviteter. Om sommeren har parken sitt eget teater med forskjellige forestillinger. I Krokodilleland kan dere se krokodiller, skilpadder og slanger på nært hold. Tør dere holde en slange? I Krokodilleland får dere sjansen til å finne ut av det. Det anbefales å legge turen innom parken om dere kommer kjørende via Hallingdal. Ellers tar det ca 1,5 time å kjøre fra Dagali til Flå. Parken holder åpent vår, sommer og høst.

  Bjørneparken
  I Bjørneparken kan dere se de store rovdyrene og klappe de søte gårdsdyrene. Et fint sted for en ferie.
 • Restaurantbåten «MS Dronning Tyra» (57.5 km)

  Fra 1. Mai til 30. September kan dere besøke restaurantbåten «MS Dronning Tyra» i Hønefoss. Båten går opp og ned Storelva og legger til i sentrum ved Glatved Brygge.

  Restaurantbåten «MS Dronning Tyra»
  «MS Dronning Tyra» har lagt til kai. (Foto: Tom Bjørnstad)
 • Veien Kulturminnepark (55.4 km)

  Dra tilbake til fortiden; Ringerrike har vært et samlingspunkt for folk helt siden rundt 900 år f.Kr. Like nord for Hønefoss i Ringerike ligger et av de største gravfeltene på Østlandet fra eldre jernalder. På museet her kan dere se gjenstander funnet i gravfeltet på Veien. Når dere har sett dere litt rundt kan dere stikke innom butikken eller slå dere ned i kafeen her. Om sommeren serveres det enkle lunsjretter og kaker.

  Veien Kulturminnepark
  Langhuset på Veien Kulturminneplass i Ringerike kommune er en rekonstruksjon av et gammelt høvdinghus som lå på samme sted for rundt 2000 år siden.
 • Riddergården (63.4 km)

  Riddergården er en stor gammel bondegård fra 1700-tallet og ligger like nedenfor Hønefossen i Hønefoss. Gården kjennetegnes av at den har flere enkeltstående bygninger plassert rundt et naturlig gårdstun og danner et bymessig strøk, en såkalt bygård. Det var familien Ridder fra den øvre middelklassen som bodde her for rundt 200 år siden sammen med sine mange arbeidsfolk. Om sommeren er det guidede turer med omvisning på Riddergården og rundt juletider arrangeres det et julemarked her.

  Riddergården
  Riddergården er en såkalt løkkegård fra 1700-tallet. Her med det hvite hovedhuset (Foto: Tom Bjørnstad)
Vis flere

Kart

Norefjell Ski & Spa
Bøeseter 3543 Noresund