Hallingdal har mye flott å by på

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hallingdal

Rabattkoden er nå aktiv

Hallingdal

Enten du er på reise Oslo - Bergen eller bare ønsker å utforske en av Norges vakreste daler mer, Hallingdal har mye flott å by på.
Reiser du med Risskov Bilferie kan du legge inn første stopp ved Noresund, og unne deg en tur med M/S Kryllingen på innsjøen Krøderen på sommerstid.

Noresund og Norefjell området byr vinterstid på slalåm- og telemarkskjøring for alle nivåer, for nybegynnerne og mer erfarne skikjørerne.

Høye fjell, ville fosser og dype fjorder er blant de flotteste opplevelsene i Norge. En av de flotteste fjellveiene er Fanitullveien. Den starter i Hemsedal, en av Skandinavias største alpintområder, og går gjennom typisk norsk høyfjellsterreng, opp til 1300 m.o.h. Oppe på fjellet dukker flotte åpne platåer, høye fjell og klare innsjøer til syne i Holdeskaret og videre forbi Flævassdammen. Med utsikt over Dyrebotten, Hestebotten, Fagerdalen, Lauvdalsbrea og Reineskarvet får du se Norges høyfjell fra sin beste side. På det høyeste punktet anbefaler vi at du forlater bilen og klatrer Lauvdalsbrea (ganske lett 2,5 timers tur, litt bratt ved toppen). Utsikten fra toppen er ubeskrivelig.

Gol og Geilo er også et godt utgangspunkt hvis du ønsker besøke Hardangervidda. Kanskje vil du sykle Rallarvegen som går over Hardangervidda langs Bergensbanen fra Haugastøl via Finse, Hallingskeid, Myrdal og ned til Flåm eller Voss. Veien er et imponerende arbeidsstykke og i seg selv en severdighet. Den går gjennom et fantastisk høyfjellsområde fra 1000 m.o.h. opp til 1300 meters høyde og ned til havets nivå. Du kan velge forskjellige turer med sykkelstrekninger fra 27-82 km.