Opplev Sørlandets vakre kystlinje.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sørlandet

Rabattkoden er nå aktiv

Sørlandet

Sør Norge er karakterisert som den vakre kystlinjen med flere varierte kystbyer, som sprer seg utover skjærgården. Den fantastiske naturen preger også innlandet, hvor dere kan finne Norske fjell, fjorder og skogsmark. Sør Norge er den perfekte kombinasjonen av naturferie og avslapning langs kysten.

Sørlandet tilbyr aktiviteter og severdigheter for hele familien. Vandring her, er en fantastisk opplevelse uansett om dere velger fjellområdene i Setesdal, Åmli, Sirdal, Åsedal eller om man nyter en spasertur ved kysten. For den aktive naturelskeren kan man også reise på sykkeltur, kanotur eller fisketur. Kysten mot Skagerak innbyr til dypt-havsfiskeri blant alle øyene og fjordene.

Besøk Norges femte største by Kristiansand, hvor man kan spasere i gjennom gamlebyen, oppleve en hyggelig båttur til Lillesand eller besøke den tidligere marinebasen på Odderøya. Snyt ikke de unge for en tur i Dyreparken i Kristiansand. For de små er det et stort vannland kombinert med den hyggelige dyreparken er en stor opplevelse for hele familien.

Besøk også den imponerende Hardangervidda nasjonalpark eller besøk en av Norges tradisjonelle stavkirker, som er et imponerende syn. Sør Norge er også fylt med hyggelige byer. Besøk Norges eldste by, Tønsberg med forsvarsverket fra det 13. Århundre, Henrik Ibsen hjemby Grimstad med de vakre gågatene nede ved vannet, eller Arendal med den gamle bydelen Tyholmen.