Sommerferie på Nynäsgården

Norsk | NOK

Nynäsgården

Nyt et opphold i det sjarmerende Nynäshamn like sør for Stockholm

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Det organiseres aktiviteter og utflukter
 • Dere kan bestille behandlinger og massasjer
 • Gratis parkering og gratis WiFi
856,-
3~4 dager fra
799,-

Opplev Nynäshamn

Stockholms skjærgård

3 dager
Fra 799,- / spar opp til 538,-
SPAR
4 dager
Fra 1.149,- / spar opp til 857,-
SPAR
* Pris pr. person i mini dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis internett og parkering
Wild Offer

Opplev skjærgårdsperlen Nynäshamn syd for Stockholm. Her er det mange fine steder å se og mange artige aktivitetsmuligheter for voksne og barn, både sommer og vinter. I Nynäshamn og omegn skjer det stadig noe og kulturopplevelsene er mange. Her er venter også skjærgården med sine mange svaberg og lune viker. Nyt den milde sjøbrisen på tur i båt, eller slå dere ned i sola på et glatt svaberg etter at dere har tatt dere en dukkert i sjøen. Bo på det hyggelige Nynäsgården og oppdag byen Nynäshamn, mindre enn seks kilometer syd for Stockholm sentrum.  

Hotellet tilbyr  

Nynäsgården holder til i et staselig lysegult bygg med en deilig veranda og har et historisk sus i veggene. Hotellets restaurant serverer mat basert på lokale råvarer, der det er mulig, og kjøkkenet tar utfordringen med å hente inn internasjonale impulser på strak arm. Restauranten serverer en blanding av hjemmelaget mat og moderne retter. Middagen serveres etter sesongen enten i matsalen, på verandaen eller i lobbyområdet. 

Dere kan henvende dere i resepsjonen når dere vil bestille plass på aktiviteter og utflukter, så besørges det her. Det finnes også en rekke behandlinger tilgjengelig på hotellet; forskjellige massasjer, blant annet. Disse bør bestilles allerede før dere ankommer på hotellet. Hvis det frister med flere velværeopplevelser, kan det være greit å vite at hotellet har badstu. Ellers tilbyr hotellet enkelte aktiviteter som bordtennis, biljard og Segway. Sistnevnte kan benyttes mot et gebyr.  

Parkering er gratis og det er gratis trådløst internett på hotellet.  

Rommene  

De hyggelige og komfortable rommene er alle utstyrt med eget bad og tv. På de mindre dobbeltrommene er sengen 140 centimeter bred, på standard dobbeltrommene er sengen 160 centimeter bred. Det er mulig å få satt inn en ekstraseng på standardrommene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

525 km fra
Svinesundbroen
525 km fra
Strømstad, Sverige

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Nynäshamn (3km)

Nynäshamn by ligger vakkert plassert på skjærgårdshalvøya Södertörn, under seks mil syd for Stockholm sentrum. Byen har et levende sentrum med mange sjarmerende småbutikker som selger alt mulig fra antikviteter til sjokolade og krydderier. Her kan dere også besøke det flotte kunstmuseet, eller spille golf i skjønne omgivelser. Her er også utmerkede forhold for turer til fots eller på sykkel i Nynäshamn og omegn. Aller mest kjent er nok Nynäshamn by for den sjarmerende havna med sine båter og flere fergeavganger til øya og hansabyen Visby, som i dag er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Skjærgårdsturer fra Nynäshamn (3km)

Hvis dere har lagt ferien til området rundt kyst- og skjærgårdsbyen Nynäshamn, er det nærliggende å foreslå en tur på sjøen. «M/S Flora» tar dere med ut i den fantastiske skjærgården. Dere kan enten bli med på båtturen som tar rundt to timer eller dere kan reise på dagstur til den lille, pittoreske byen Trosa. Dette er en typisk svensk sommerby med hyggelige trehusbebyggelse nede ved sjøkanten. Byen ble grunnlagt allerede på 1300-tallet, men store deler av byen ble ødelagt under en bybrann i 1719, da bare kirka sto tilbake. Det gikk ikke lang tid før byen ble reist fra aska igjen og i dag har byen igjen flere gamle, flott vedlikeholde trehus. Etter en rusletur rundt om i byen, etterfulgt av en deilig lunsj, kan dere ta båten tilbake til Nynäshamn.

Tyresta nasjonalpark (44.2km)

Bare to mil fra Stockholm sentrum åpner det uberørte landskapet seg i Tyresta nasjonalpark. Her går det turstier på kryss og tvers; noen enklere stier og andre tøffere turer opp i fjellsidene. Uavhengig av lyst og dagsform, her finnes det noe for de fleste turgåere. Hvis dere legger turen hit til en helg, kan dere melde dere på tur med guide som tar dere med rundt i nasjonalparken. Om vinteren kan dere stå på langrenn, det finnes flere preparerte løyper i det vakre snølandskapet.

Stockholm (56.8km)

Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger.

Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan.

Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården.

Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna.

Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

Djurgården (62km)

På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund. Stikk også gjerne innom ABBA-museet og dra på vandring i den svenske popgruppens univers. Syng gjerne med på de velkjente låtene underveis.

Hvis dere vil lære mer om det svenske folkets historie burde dere stikke innom Vasamuseet. Her får dere høre om menneskene som levde i tiden rundt 1628 da regalskipet «Vasa» sank og med det bevarte gjenstander fra den svenske storhetstiden for ettertiden. Like ved Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Dette er et populært utfartsmål for barn, men også for voksne som har vokst opp med Lindgrens bøker.

Også på Djurgården ligger kunstmuseet Waldemarsudde med en storslått hovedbygning oppført av en svensk prins på 1900-tallet og et fantastisk parkanlegg. Gå heller ikke glipp av Thielska Galleriet med utstillinger av verdenskjente kunstnere.

Drottningholm slott (68.3km)

En dagstur til Drottningholm slott anbefales. Slottet er oppført på UNESCOs verdensarvlisten, og er det best bevarte kongelige slottet i Sverige. Slottet representerer europeiske kongelige arkitektur fra 1600-tallet. Sammen med Drottningholms Slottsteater, den eksotiske paviljongen «Kina slott» og den praktfulle slottsparken er det mye å se og oppleve.

Östra Södermanlands jernbane (84.2km)

Gjennom hele sommeren kjører et gammelt damplokomotiv mellom Mariefred og Taxinge i Södermanland. Den smalsporede museumsjernbanen har passasjervogner; her kan dere sette dere godt til rette å oppleve hvordan det var å reise i riktig gamle dager. Turen kan eventuelt kombineres med en rekke dampskipturer.

Mariefred by med Gripsholm slott (84.8km)

Et annet sted dere burde oppleve er den vakre byen Mariefred. Den ligger tett inntil innsjøen Mälaren. Her kan dere rusle rundt i den gamle bydelen, gå ut på den historiske båtbrygga og dra til Gripsholm slott. Det tilhørte selveste kong Gustav Vasa på 1500-tallet, men ble oppført allerede i 1370. På slottet kan dere vandre gjennom de kongelige salene og beskue svenskenes nasjonale portrettsamling. En tur rundt i slottsparken anbefales også. Her kan dere møte rådyr på veien.

Ellers kan dere stikke innom Grafikens House i Gripsholm Kungsladugård. Det er Sveriges første, og foreløpig eneste, museum som utelukkende viser grafikk.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Good Morning+ Hägersten

Inkl. dagens rett

Mälardalen

Besøk Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

308,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Opplev Stockholm og skjærgården

Les mer

Quality Hotel Park Södertälje

Inkl. dagens rett

Södermanland

Nær Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

572,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Moderne hotell nær Stockholm

Les mer

Hotel Tegnérlunden

Tredje natt gratis

Södermanland

Sentralt i Stockholm

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • Døgnåpen resepsjon
 • I sentrum

1.046,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Dra på billig bilferie til Sverige

Les mer

Best Western Capital Hotel

Opphold med frokostbuffé

Södermanland

Besøk Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

119,-
Kun
849,-

Vis kort

Billig base for storbyferie i Stockholm

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.