Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Om oss

Frihet til å oppleve

En bilferie gir deg friheten til å tilrettelegge reisen din akkurat slik du selv ønsker, enten destinasjonen er naturskjønne omgivelser, storbyens interessante liv eller kyststrekningers maritime sjarm.

Hos Risskov Bilferie har vi mye erfaring innen kjør selv-ferier, og fordi vi kjøper stort hos våre samarbeidspartnere, kan vi tilby deg leiligheter og interessante hotellpakker, enten de kommer med kvart-, halv- eller helpensjon til gode priser.

I vårt brede utvalg av reiser, finnes det kjør selv-ferier, som passer til alle behov, og vi har hotellpakker til velvære-opphold, romantiske helgeturer, miniferier, familieferier samt gourmet- og sommerferier til spennende europeiske reisemål.

Slik bestiller du

Bilferier kan bestilles på vår hjemmeside www.risskov.no eller per telefon på 30 82 90 00, hvor våre dyktige reisekonsulenter sitter klare til å motta bestillinger. Vi svarer også på spørsmål eller kommentarer, samt gir råd og veiledning på telefon 30 82 90 00.

Ved bestilling av en reise, sender vi deg en faktura samt betalingsmuligheter på e-post. Det er raskt og praktisk. Det er også mulig å få reisebeskrivelse og faktura tilsendt i posten mot et gebyr (30,-), og kun hvis bestillingen foretas mer enn 10 dager før avreise.

Få de beste tilbudene og nyhetene først

Vi jobber kontinuerlig med å tilbyde deg nye, interessante reisemål, og vi har ofte fordelaktige tilbud på helgeopphold helt ned til 399,- for to netter inkl. frokost. Hvis du ønsker å motta hotellnyheter og spesialtilbud direkte til innboksen din, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev. Da vil du være blandt de første som får vite om gode tilbud.

Om Risskov Bilferie

Hos Risskov Bilferie er vårt mål å ha glade og fornøyde kunder, som kommer tilbake. Derfor prioriterer vi service og kvalitet samt et godt samarbeid med våre leverandører. Dette bidrar i høy grad til vår virksomhets suksess.

Historien om Risskov Bilferie begynte i 1992 med et reisebyrå i Risskov. Fem år senere flyttet Risskov Reiser til Randers i forbindelse med overtakelse av et reisebyrå i byen. I 2005 kjøpte Risskov Reiser reisebyrået Travel Partner, som var kjent som ekspertene på USA/Canada. Risskov Bilferie ble stiftet i 2007 og i 2008 ble alle aktiviteter samlet under et nytt felles navn og en felles logo. Risskov Travel Partner ble kåret til Gazelle-bedrift av Dagbladet Børsen i 2006, 2007 og 2008, fordi bedriften presterte en markant vekst og god økonomi. Risskov Travel Partner A/S er i dag blant de større reisebyråene i Danmark og selger reiser til det meste av verden. Les mere på www.risskov.com. Risskov Bilferie flyttet fra kontoret i Randers i 2010 og har siden fungert som en selvstendig bedrift.

Risskov Bilferie har gått med overskudd fra starten av, og vi har et sterkt økonomisk fundament. På få år har Risskov Bilferie blitt en av Danmarks største leverandører av kjør selv-ferier. Risskov Bilferie selger nå reiser i fem land: Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Sveits. Vi har derfor valgt å ha våre hovedkontor i sentrum av Europa, i Sveits, hvorfra våre 50 profesjonelle medarbeidere selger bilferier til mange europeiske reisemål.

Våre medarbeidere i alle våre avdelinger står alltid klare til å svare på spørsmål og ta imot bestillinger.

Mål

Risskov Bilferie vil primært selge kjør selv-ferier til reisemål i Europa. Våre kunder skal oppleve høy kvalitet til markedets beste priser. Samarbeidspartnerne skal oppleve at vi effektivt kan fylle ledig kapasitet. Kjør selv-feriene tilbys ofte med spesialtilbud og via internett.

Visjon

Risskov Bilferie vil gjennom utvikling, snarrådighet, god forretningssans og effektivitet, være den mest attraktive reisebedriften for kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere.

Styret

Adm. Direktør Hans J.L. Fredsted

Tel .: 70 22 77 17
Faks: 88 16 15 86
info@risskov-bilferie.dk
Risskov Autoferien AG
Hinterbergstrasse 17
6330 Cham / ZG
Switzerland

Bank-opplysninger

Bankkonto: 1503.37.22114
Swift/BIC: DNBANOKK
Husk å oppgi bestillingsnummeret ditt ved bankoverføring.

Firmaregister

CH-170.3.035.097-7 in Zug
Aktiengesellschaft: SHAB Nr. 222 vom
15.11.2010, S. 18, ld 5894924
Tax no CHE-116.187.347