Dra på en billig kjør-selv ferie til Østergaards Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Østergaards Hotel

Med sentral beliggenhet i Herning, ønsker Østergaards Hotel deg velkommen

Miniferie i Midt-Jylland
Med sentral beliggenhet i Herning
Mange spennende aktiviteter i hele regionen
 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Treningsrom
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Sentralt i Midt-Jylland ligger tekstilbyen Herning. Herning ligger meget sentralt i forhold til spennende aktiviteter i hele regionen. Østergaards Hotell ligger rett ved Herning Golfklubb, og har en hyggelig atmosfære og rolige omgivelser.

Hotellet tilbyr

Østergaards Hotell har en bra beliggenhet i Herning, like ovenfor byens populære shoppingsenter. Personalet er alltid klare med å gi råd og veiledning om aktiviteter, severdigheter og opplevelser i Midt-Jylland. Hotellet har a la carte-restaurant, hvor man kan spise maten i hyggelige omgivelser. I hotellets bar kan man slappe av med et glass vin eller spille biljard, og i lobbyens sofagruppe er det også mulig å slappe av. For de små er det et lekerom, og om man ønsker å trene, så har hotellet treningsapparater til disposisjon for sine gjester. Vil man spille golf, kan man henvende seg i resepsjonen for kjøp av greenfee med rabatt på følgende baner, Herning Golfklubb, Ikast Golfklubb og Trehøje Golfklubb. Hotellet har gratis parkering.

Rommene

 Hotellet har 80 komfortable rom med eget bad og toalett, TV, radio og internett. Noen rom er renovert og har et mer moderne preg.

Merk at

Om det ønskes barnemeny må dette opplyses om ved bestilling. (barn under 12 år)

Ankommer dere etter kl. 21.00, må hotellet varsles.

På enkelte søndager kan restauranten være stengt om kvelden. Da vil dere få danske smørrebrød i stedet for meny/buffé.

Kaffe, kake og velkomstdrink blir servert på ankomstdagen.

Oppholdet er med sluttrengøring, som betyr at det ikke blir redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen, mot avgift.

Inneholder deres pakke meny/buffé, bestemmer hotellet, om det serveres meny eller buffé. Serveres en meny, vil denne inneholde retter valgt av hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • HEART - Herning Museum of Contemporary Art (3.2 km)

  En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere. ´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

  HEART - Herning Museum of Contemporary Art
  Herning Museum of Contemporary Art.
 • Baboon City (4.2 km)

  Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

  Baboon City
  Ha det gøy i Baboon City.
 • Danmarks Fotomuseum (2.5 km)

  Museet ble i sin tid, nærmere bestemt 1983, grunnlagt av Sigfred Løvstad etter at han hadde samlet på fotografiapparater siden 1959. Nationalmuseet har også deponeret det meste av deres historiske samling av kameraer og fotoutstyr til fotomuseet. Danmarks Fotomuseum har også fokus på sammenhengen mellom forskjellige teknikker og deres verdi som bruksgjenstander og selvfølgelig med spesielt fokus på den fotografiske teknikken og hvordan den har utviklet seg med tiden. Dette er en spennende opplevelse blandet med en mange fotografier og bilder, så dra på oppdagelsesreise i den spennende fotoverdenen på Danmarks Fotomuseum i Herning.

  Danmarks Fotomuseum
  Dra på opplevelsestur på Danmarks Fotomuseum.
 • Frisenborg skulpturpark (12.5 km)

  Finn en billig kjør-selv-ferie hos Risskov Bilferie og besøk Ikast og Frisenborg skulpturpark. Her finner dere en stor samling av betydningsfulle, moderne danske skulpturer. Utover å nyte de mange spennende skulpturene skapt av danske kunstnere, kan dere nyte roen i de grønne områdene og barna kan slippe fantasien løs. Planlegg en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra på oppdagelse i Ikast og omegn.

  Frisenborg skulpturpark
  Frisenborg Skulpturpark består av en rekke skulpturer fra forskjellige danske kunstnere.
 • Jyllands Park Zoo (16.2 km)

  Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieutflukt til Jyllands Park Zoo
 • Henning Larsens kunstpavillon (25.4 km)

  Vest-Jyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet av Henning Larsens tegnestue. Her viser de frem spennende kunstutstillinger og det er også mulig å besøke deres fine kafé med en vakker sjøutsikt.

  Henning Larsens kunstpavillon
  Vestjyllands Kunstpavillon har en fin kafé med en vakker sjøutsikt.
 • AQUA Akvarium & Dyrepark (39.1 km)

  Møt dyrene som lever i naturlige omgivelser i AQUA. Se oteren jage i sjøen og møt de frekke vaskebjørnene som elsker å både slåss og leke. Det er også storker, huggormer, små søte villsvineunger som alltid holder på med å undersøke omgivelsene. Barn vil garantert nyte den store lekeområdet med fokus på vann, hvor man kan ha vannkrig i mange timer. Skyt de andre med vannkanoner og prøv forskjellige vanneksperimenter eller hva med en tur gjennom vanntårnet dersom dere har nerver til det! Det er også et stort innendørs akvarium med gjedder og den rekordstore kjempemallen som kan sluke en hel and. Eller hva med et besøk på bunnen av sjøen, uten å få våte føtter? Opplev også padder og krypdyr samt forskjellige insekter. Hva med mørkeakvariet? Det har vi lovet å holde hemmelig, for det skal være en overraskelse. Avslutt besøket i caféområdet, hvor de serverer økologiske og meget gode retter for voksne- og barn.

  AQUA Akvarium & Dyrepark
  Møt de mange fascinerende dyrene i AQUA Akvarium & Dyrepark.
 • Hjejlen (47.7 km)

  Bli med på en nydelig båttur på innsjøene ved Silkeborg med båten Hjejlen; verdens eldste kullfyrte hjuldamper. Dette flotte dampskipet kunne i 2011 feire sitt 150-års jubileum. Opplev den flotte jyske naturen fra sjøsiden. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billig helgeopphold - å dra på ferie i Danmark behøver aldri å være kjedelig!

  Hjejlen
  På miniferie i Silkeborg bør dere sejle med Hjejlen, verdens eldste kullfyrte hjuldamper.
 • Himmelbjerget (49.4 km)

  Besøk Himmelbjerget og opplev den praktfulle naturen. Himmelbjerget er 147 meter høyt og har siden 1800-tallet tiltrukket seg tusenvis av turister. Siden 1861 har det vært mulig, å ta båten Hjejlen dit, noe som fortsatt er mulig. Nyt den fantastiske utsikten fra et av områdets mange utsiktspunkter.

  Himmelbjerget
  Dra på en billig miniferie og bestig Himmelbjerget, som er 147 meter høyt.
 • Legoland (59.3 km)

  Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gjemmer på mange overraskelser og gøyale attraksjoner.
Vis flere

Kart

Østergaards Hotel
Silkeborgvej 94 7400 Herning

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat