Opplev en familieferie og et hotellopphold i Østerrikes hovedstad, Wien.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Wien

Rabattkoden er nå aktiv

Wien

Opplev Østerrikes hovedstad, Wien som ligger i hjertet av Europa. Byen er sjarmerende og byr på mange spennende historier fra det gamle imperiet som står i kontrast til den dynamiske metropolen som byen er i dag. På ferie i byen er det også mulig å oppleve musikk og annen kunst i verdensklasse.

Ta deg tid til å besøke noen av byens topp restauranter, eller ta en tur gjennom Wiens sentrum og kikk nærmere på de eksklusive shoppinggatene Kärntnerstrasse, Graben og Kohlmarkt. Besøk Wien Zoo som forøvrig er verdens eldste dyrepark, slottet Schönbrunn som står på UNESCO-kulturarv liste eller det vakre gotiske Belvedere Slott. Glem ikke å spise et stykke ekte Sacherterta på Café Sacher, der terten har sin opprinnelse.

Ta en tur med hest og vogn i sentrum av byen og dra gjennom noen av de fineste og mest romantiske gatene, Griechengasse og Mölker Bastionen. En del av sjarmen i Wien er at det finnes så mange overdådige bygninger som står igjen fra storhetstiden og som fremdeles er godt bevarte. Dette gir byen et middelaldersk preg som man tydelig ser i feks Hofburg og Museumquartier.