Sommerferie på Ostsee Resort Damp

Norsk | NOK

Ostsee Resort Damp

Skjem dere bort på moderne velvære-hotell ved Østersjøens hvite strender

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nyrenoveret hotellreservasjon med vikingetema
 • Gratis drikkevarer til hver middag
 • Adgang til badstue og saltvannsbasseng
891,-
3~8 dager fra
1.319,-

Stor pakke inkl. gratis drikke til maten

Stort resort med vikingtema

3 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 278,-
SPAR
4 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 427,-
SPAR
5 dager
Fra 2.619,- / spar opp til 576,-
SPAR
6 dager
Fra 3.269,- / spar opp til 725,-
SPAR
8 dager
Fra 4.699,- / spar opp til 892,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom (twinbeds)

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé inkl. drikke
 • Gratis inngang til saltvannsbasseng
 • Tilgang til badstuene
 • Gratis inngang til innendørs lekeplass
Risskov Pakken

Det venter dere et uforglemmelig opphold på dette ca. 65 hektar store hotellresortet, beliggende direkte på kysten av Østersjøen mellom Kiel og Flensburg. Her finner dere et omfattende utvalg av opplevelser og aktiviteter for hele familien i et sant ferieparadis av muligheter, med alt fra en nydelig sandstrand, yachthavn og en mengde sports- og fritidsfasiliteter til et fantastisk badeland, wellness og en innendørs action-park, hvor ungene kan boltre seg.

Det romslige og velholdte, Ostseehotel Midgard har over 400 værelser, og er rolig beliggende direkte ved Østersjøen i Schlesvig-Holstein, mellom Flensburg og Kiel.

Spredt utover det ca. 65 hektar store området, finner dere både en shoppinggate med bl.a. supermarked, bakeri og forskjellige andre butikker, badeland, sandstrand, yachthavn, wellnessområde, fitnessenter, lekeland, innendørs action-park og en stor mengde sports- og fritidsfasiliteter slik som vannski, båtutleie og padle- og wakeboard, minigolf, volleyball og mye mer.

Restauranter

Området byder på hele tre a la carte og buffé restauranter. Videre kan dere hygge dere med strand- og cocktailbar, amerikansk snackbar samt flere andre barer og caféer. 

For barna

På Ostseehotel Midgard kjeder ingen familie seg! Barn i alderen 1-12 år kan boltre seg med innendørs klatrestue, kulebasseng, barne-diskotek og mye mer, i ’Kids Club’. Den 3.500 m² store innendørs action-parken har bl.a. skatepark (også egnet til rulleskøyter), klatretårn, squashbane, tennisbaner, badmintonbane, bueskyting samt en multibane egnet for en lang rekke sportsaktiviteter.

Badeland

Resortets egne badeland er utstyrt med polarlys og rutsjebaner med LED-effekter og byr både på innendørs- og utendørs bassenger, heriblant også barnebasseng.

Wellnessavdeling

Wellnessområdet strekker seg over hele 4.000 m² og har en flott utsikt over Østersjøen, saltvannsbasseng, mange forskjellige saunaer og massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

Merk at visse av de mange nevnte tilbudene er forbundet med gebyrer, heriblant båtutleie og leie av strandkurver samt annet utstyr. Videre er noen av fasilitetene sesongpregede og altså kun åpne i visse perioder av året.

Det er parkering direkte ved hotellet mod et mindre daglig gebyr og dere har tilgang til gratis trådløst internett under oppholdet.

“Entdeckerbad” med vannsklier er ikke inkludert i pakken. Pakken inkluderer adgang til Fun & Sport Centre, badstuen og velværeområdet.
Entdeckerbad kan benyttes til en nedsatt pris for våre kunder:
prisene er som følger og må betales på stedet:
Voksen: 6 EUR/ 3 timer, 7.5 EUR per dag
Opp til 3.99 år gratis
4-13 år 5.5 EUR per dag

Rommene

Hotellets rom tilbyr ren hygge på 25 m² og er utstyrt med eget bad og toalett, en behagelig dobbeltseng, telefon, TV, samt en balkong med hagemøbler. I forhold til regler for brannsikkerhet kan det maksimalt være 3 personer (2 voksne og et barn på opptil 13 år) på ett rom. Hotellet kan ikke tilby room for 3 voksne.

De nyoppussede rommene vil være i bygningen som skal hete Ostseehotel Midgard og basert på navnet vil temaet for hotellet bli inspirert av vikingtiden. Det er i denne bygningen rom kan bookes.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

60 km fra
Kiel, Tyskland
420 km fra
Hirtshals, Danmark
825 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Kappeln (16.1km)

Besøk den lille idylliske havnebyen Kappeln, som har fått sitt navn fra Sankt Nikolaj Kapellet. Det er her det siste sildegjerdet i Europa finnes, men hva er et sildegjerde? Gjerdene, som består av peler med et nettverk av tre mellom seg, og som ble satt ut i vannet slik at de formet en trakt og dermed ledet all silden som kom inn med tidevannet inn i fiskernes nett. Byens absolutt største severdighet er hollendermøllen ved navn Amanda fra 1888, som både ble brukt til å male korn med, men også fungerte som byens sagbruk frem til 1964. Møllen har opp gjennom årene opplevd flere restaureringer og står derfor også den dag i dag flott med sitt eget lille møllemuseum, og fra det høye galleriet i møllen, er det en glimrende utsikt over Kappel og Slien. Med sine 30 meter er det den høyeste møllen i hele Slesvig.

Eckernförde (21.7km)

Byen har litt av en historie at by på; pesten herjet på 1600-tallet, da nesten alle innbyggerne døde, og byen ble plyndret under tredveårskrigen og igjen under Napoleonskrigene og har siden vært kasteball mellom Danmark og Preussen, sist under treårskrigen, også kjent som Schleswig-krigen fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistet sitt ruteskip Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvillet seg inn i Eckernförde-bukten og nesten ble desimert av det preussiske kystbatteriet. Fregatten Gefion ble så restaurert og inngikk i den tyske forbundsflåten under navnet Eckernförde.

Ta en spasertur inn til Eckernförde sentrum og opplev det gamle rådhuset fra 1500-tallet, som var i bruk frem til 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortelles den spennende historien om byens utvikling fra 1200 til i dag i form av vekslende og informative utstillinger. Fortsett gåturen gjennom byen og vend nesen mot nord, over trebroen mot Borby kirke, som er en vakker romansk kirke bygget av kvaderstein på 1110-tallet, og som derfor også hører til en av de eldste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mot vannet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskjellige utstillinger om Østersjøen og om elementene i dette vakre havet. Lær mer om dyre- og plantelivet og kom tett på Østersjøens forunderlige geologiske historie, en opplevelse hele familien vil verdsette.

Eckernförde (21.6km)

I Eckernförde kan dere gå fine turer langs innsjøen Windebyer Noor. Den var engang i tiden direkte forbundet med Østersjøen, men under istiden ble sjøens utløp delvis blokkert. Så sent som i 1929 kom demningen i Eckernförde, og den sperret helt for forbindelsen til Østersjøen. I dag foreligger det imidlertid planer om å gjenåpne forbindelsen mellom demningen og havet.

Sønder Brarup (26.8km)

Den lille landsbyen Sønder Brarup er omgitt av vakker natur med det Slesvig-Holstenske kuperte landskapet i bakgrunnen. Det er rundt ca. 10 km. til nærmeste strand og det vakre området rundt fjorden, Schlei (Slien), dannet under den siste istiden, kan nytes. Her er det også fremragende muligheter for å fiske.

Det er dansk preg å spore i byen, f.eks. er det både en tysk og en dansk fellesskole. Sønder Brarups danske skole er en av de største danske skolene i Sydslesvig. I byen finnes det også en dansk menighet, som innviet sin nye trekirke i Desember 2002.

Schleswig by (42.1km)

Schleswig by ligger bare 40 km. syd for den danske grensen og kan byd på en spennende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kaller seg for Nord-Europas første by. En gåtur i sentrum er å anbefale, hvor byens katedral troner og vitner om lille Schleswigs mer fargerike fortid. Vikinger bosatte seg langs fjorden Slien. Dette forklarer hvorfor området i 200 år var et økonomisk knutepunkt. Senere gjorde hertugene av Gottorp, Schleswig til deres maktbase fra det 16. til 18. århundret. Denne historiske arven kan dere lære mer om på byens mange museer.

Gottorp Slott (39.5km)

Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi.

Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene.

Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

Tiergehege Tannenberg (47.6km)

Tiergehege Tannenberg er et pent naturområde ved Østersjøkanalen nord for Kiel. Det flotte området er preget av store skoger og enger og små idylliske elver og innsjøer med et rikt dyreliv med mange forskjellige arter, slik som okser fra det skotske høylandet, villsvin, rådyr og dådyr. De ufarlige dyrene ferdes fritt omkring i området, mens de farlige dyrene inngjerdet.

Kiel (50km)

Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

Golf og Landclub Uhlenhorst (46.3km)

Golf og Landclub Uhlenhorst huser enhver golfspillers drømmebane. Klubben ligger ca. 12 km nord for Kiel sentrum og byr på hele 150 hektar med grønne anlegg og naturskjønne omgivelser, som gir dere det perfekte utgangspunktet for et godt slag golf.

Rendsburg (46.8km)

Midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen ligger Rendsburg. Denne spennende byen har mye at by på og egner seg godt til et familiebesøk. Den blå linjen, som er en del av bybildet, fører sine gjester på en ca. 3,2 km tur rundt i den indre byen forbi de mest interessante stedene og bygningene i Rendsburg. Det omfatter blant annet Det Jødiske Museet i Dr. Bamberghus i Prinsessegaten, som forteller om jødenes historie og kulturhistorie i de tyske hertugdømmene, en veldig spennende utstilling, som tar sine besøkende med på en sosial og kunsthistorisk reise gjennom tyske jøders liv. Et annet stopp på den blå linjen er Sankt Marienkirche, som er en middelalderkirke bygget rundt år 1330. Kirken preges av den barokke døpefonten fra det 17. århundre, høyalteret og kongelosjen, tiltenkt Frederik 4. med flotte utskårne stoler og selvfølgelig høyalteret, som ble skapt i 1647 av Henning Clausen. Et annet stopp på ruten er det gamle rådhuset fra 1566, som kan besøkes, men kun med guide. Se også nærmere på den gamle jernbanebroen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Gammelby

Inkl. 3-retters meny

Østersjøkysten

Opplev Nord-Tyskland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering

353,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Hyggelig landsbyhotell i skjønne omgivelser

Les mer

Hotel Seelust

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Like ved Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett

212,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Strand ved Østersjøen og omgitt av natur

Les mer

Stadthotel Eckernförde

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Populært turistmål

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokost
 • kaffe og te
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann på rommet

157,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Ferie ved Østersjøen

Les mer

Schlei Hotel

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Nordtyske opplevelser

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske Flensborg øl*
 • 1 flaske vann på rommet

180,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Hyggelig hotell i Kappel an der Schlei

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.