Miniferie i Nord-Tyskland på Ostseehotel Waldschlösschen

Norsk | NOK

Ostseehotel Waldschlösschen

4-stjernershotell med fantastisk beliggenhet nær skog og strand

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott beliggenhet nær stranden
 • Stort spa med mange fasiliteter
 • Nyt god mat og fantastisk natur
1.518,-
4~8 dager fra
2.819,-

Inkl. 4-retters meny

Wellness ved Østersjøen

4 dager
Fra 2.819,- / spar opp til 629,-
SPAR
6 dager
Fra 4.639,- / spar opp til 1.069,-
SPAR
8 dager
Fra 6.449,- / spar opp til 1.519,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 4-retters meny
 • 1 flaske vann
 • parkering og internett er inkludert
 • Wellness m/ basseng, spa, aromadampbad
Risskov Pakken

Ostseehotel Waldschlösschen ligger vakkert til nær skog og strand og tilbyr et førsteklasses utgangspunkt for aktiv ferie kombinert med badeferie og velvære i ett. Dette 4-stjernershotellet fra Best Western Quality ligger i badebyen Prerow på den nordtyske halvøya Darss, en del av Fischland-Darss-Zingst. Fra hotellet er det kort vei ut til den lokale bukten med sine hvite sandstrender og gangavstand til dype skoger i nasjonalparken, Vorpommersche Boddenlandschaft.

Hotellet tilbyr

Dette familiedrevne hotellet tilbyr moderne komfort i smarte omgivelser både ute og inne. Det gir en fredelig og komfortabel base for alle typer opphold og ferie. Hotellets velværeområde heter Wald Spa, passende nok, og tilbyr en dyp skog av et spa på hele 520 kvadratmeter med avslapning og velvære. Her venter et innendørsbasseng og oppvarmet utendørsbasseng, badstueområde med både finsk badstue, dampbad og bio-badstue samt en infrarød hytte. Wald Spa har også et lite, men topp moderne treningssenter, vitaminbar, og paviljong for avslapning med solterrasse. Kronen på verket er et bredt utvalg av skjønnhets- og massasjebehandlinger.

Hotellets fantastiske beliggenhet like ved nasjonalparken, Vorpommersche Boddenlandschaft og gir gode muligheter for en aktiv ferie med mange fantastiske naturopplevelser. Det er faktisk slik at denne flotte parken rommer 805 kvadratmeter med naturens egne høydepunkter fra vestkysten i Darss helt til skjønne Rügen på Tysklands østkyst. Den dype skogen gir en følelse av å vandre rundt i en helt spesiell jungel av Nord-Europas mektige trær, frodig skogbunn og klare, stille vann. Det er imidlertid ikke spesielt stille i nasjonalparken når 40 000 traner samles her hver høst og hver vår. Hotellet tilbyr sykkelutleie hvis det frister å ta turen selv ut for å utforske den flotte naturen, og fuglene som trekker hit.

Hotellet har en hyggelig restaurant ved navn Titania, innredet i hotellets hovedbygning. Her serveres både frokost og mat om kvelden, gjerne basert på lokale råvarer. I tillegg huser hotellet en sjarmerende bistro der fokus er snacks eller lettere retter. Hotellet har også en egen liten vinkjeller.

Avgiftsfri parkering er tilgjengelig på hotellet, og under oppholdet er det trådløst internett uten ekstra vederlag.

Rommene

Hotellets rom er fordelt på tre bygninger mellom hovedbygningen, nybygget Neues og eldre Altes Gartenhaus. Alle rommene er individuelt innredet med pene og komfortable møbler.

Dobbeltrommene ligger både i hovedbygningen og Neues Gartenhaus, og har direkte tilgang til Wald Spa, restaurantene og terrassen. Alle rommene har eget bad og er utstyrt med hårføner, tøfler og håndklær til badstuene, te- og kaffefasiliteter, pengeskap, skrivebord og 40-tommers flatskjerm-tv. I rommene på Neues Gartenhaus er det også et kjøleskap og terrasse i første etasje.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

260 km fra
Kiel, Tyskland
700 km fra
Svinesundbroen
700 km fra
Hirtshals, Danmark

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ribnitz-Damgarten (98km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Greifswald (82.6km)

Den gamle Hanse- og universitetsbyen Greifswald har ca. 55.000 innbyggere, og ligger i den nordtyske delstaten Mecklenburg–Vorpommern ved Østersjøkysten. Byen ligger i storslåtte omgivelser ved vannet mellom øyene Rügen og Usedom og i det hyggelige bysentrumet finner dere mange vakre, gotiske mursteinshus. Greifswald er dessuten en gammel universitetsby, og byens unge studenter skaper liv og god stemning i byens gater. Naturligvis finnes det mye både å se og oppleve her, og byen har også et bredt utvalg av butikker samt flere kaféer og restauranter.

Zingst (10.9km)

Zingst er bare en liten by der det ligger på halvøya Fischland-Darß-Zingst i den nordlige delen av Tyskland. Byen ligger adskilt fra fastlandet ved lagunen Barther Bodden. Skoger og sletteland omringer byen og her er det en rekke sykkel- og turstier som dere kan utforske. Det finnes også en fin, upolert strand, flere restauranter og en herlig atmosfære i den lille byen.

En over 20 kilometer lang strandlinje venter dere her med oppstilte strandstoler og lokale tyskere som nyter litt ferie ved havet.

Om sommeren er her et vell av fargerike blomster og frodige grønne vekster så langt øyet rekker. På høsten og om våren kan dere se tranefuglene som hviler seg på de lave kystslettene i området.

Dere kan også få med dere flere kulturelle munnfuller i Zingst hvor det er en rekke gallerier og museer, blant annet bymuseet og flere faste kunstutstillinger. I Max Hüntens Hus avholdes det fotoutstillinger, men også workshops. Det sies at det er her dere burde stikke innom hvis dere vil få med dere hva det er som foregår her i byen. Et annet tips er dere burde dere legge turen innom Experimentarium hvis dere har barn med på turen.

I Zingst er det mange restauranter å velge mellom. Det er ofte kortreist fersk fisk og skalldyr på menyen. Rund gjerne av dagen på en av de lokale pubene hvor dere treffer lokalbefolkningen som gjerne slår av en prat med besøkende.

Barth (20.1km)

Byen ligger ved sydkysten av bukta Barther Bodden, som er forbundet med Østersjøen. Barth har en turbulent historie da den under Trettiårskrigen i perioden 1618–48 hadde flere forskjellige makthavere. Siden ble byen tilfalt til Sverige og forble svensk helt frem til 1815 da den igjen havnet under Tyskland.

Barth var en del av det gamle Øst-Tyskland, men i tiden etter muren falt dukket det opp mange flere restauranter og barer i byen. Ta gjerne en tur langs den hyggelige havnepromenaden og trekk inn den friske havlufta fra Østersjøen.

Pütnitz Tekniske Museum (32.7km)

Gjemt inne i en stor skog ligger det veldige militæranlegget. Det var opprinnelig en flyplass for sjøfly og ble anlagt av den tyske hæren. Anlegget huser et spesielt museum med en omfattende utstilling av østeuropeiske- og russiske transportmidler. De gamle, godt brukte hangarene står der til skue i lettere forfall og er sannferdige vitner om lokal krigshistorie.

En gang i året blir museet til et stort marked hvor det selges memorabilia fra DDR-tiden.

Ribnitz-Damgarten (43.7km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Karls Erlebnis-Dorf (49.6km)

Karls Erlebnis-Dorf er en hyggelig park fylt med morsomme aktiviteter for hele familien. I parken produseres det dessuten mange regionale produkter som man kan prøve. Moro, landbruk og dyr er på programmet og dere er garantert en hyggelig dag sammen.

HanseDom (50.7km)

Det er kanskje ekstra gøy med barn på ferie å legge en dag til badelandet HanseDom. Her finnes det også massasje- og spabehandlinger på stedet, i tillegg til et treningssenter med klatrevegg og muligheter for ballspill, blant annet.

Marienkirche (50.1km)

Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Hafenresidenz Stralsund

Rett ved strandpromenaden

Østersjøkysten

Opplev vakre Stralsund

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x Bykart med byvandringer

214,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hotell med treningssenter og restaurant

Les mer

Hotel Am Alten Strom

2-retters meny og velkomstdrink

Østersjøkysten

Opplev Warnemünde

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis badstue, parkering, internet

206,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Strand- og byliv i idylliske Warnemünde

Les mer

Hotel Rügenblick

Inkl. halvpensjon

Rügen

Stralsund nær sjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé/meny
 • 1 x 1 glass vin eller øl
 • Gratis internett og parkering

247,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Nær stranda i verdensarvbyen Stralsund

Les mer

Hotel Apfelblüte

Inkl. halvpensjon

Nordsjøkysten

Nær Stralsund

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

448,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Nær Stralsund

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.