Dra på en billig kjør-selv ferie i påsken

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Påskeferie

Rabattkoden er nå aktiv

Påskeferie

I Norge forbinder de fleste påskeferie med Kvikk Lunsj og turer i snødekte landskap med ski på beina. Derfor har Risskov Bilferie mange gode tilbud på hoteller med snøgaranti i påskeferien. Høyfjellssol og aktive dager i det norske høyfjellet eller påsketur til Alpene gir fine ferieopplevelser. Del gjerne opplevelsene med andre. Det passer like godt å dra med små barn i påskeferien som en tur med vennegjengen.

Den lange påskeferien gir også en rom for andre opplevelser enn snø og truger i vinterfjellet. Turer til europeiske storbyene lokker også med store reiseopplevelser på fine påskedager, gjerne i varmere vær med nærhet til fortauskafeer ved gamle brosteinsbelagte gater i historiske byer i Europa.

Påskeferien er en deilig tid av året å dra på ferie sydover i Europa, der våren gjerne er grønnere enn i Norge. Da kommer endelig årets første fornemmelse av at våren er i anmarsj. Kjenn de første varme solstrålene prikke i ansiktet når dere sitter på en hyggelig fortauskafé eller dra på spaferie i påskeferien. Eller begge deler. Bestill tidlig og få rabatt hos Risskov Bilferie.

Hos Risskov Bilferie finner dere mange gode påsketilbud på hoteller, også i flere norske byer. Dere kan bestille weekendpakke med en langweekend og 2 overnattinger på hoteller med sentral beliggenhet, blant annet i Bergen, Røros eller Oslo . Risskov Bilferie har også gode pakketilbud til kjente norske skidestinasjoner, blant annet Norefjell. I tillegg tilbyr Risskov Bilferie en rekke hotellkupp i utlandet med gode muligheter for for aktive dager. Hva med skiferie til alpene, for eksempel?

Enten vintersola frister med snø og barn på akebrett med ekstra votter i sekken, eller dere drømmer om spa og golftur i utlandet når snøen laver ned i Norge; Risskov Bilferie har fine muligheter over hele Europa. Bestill en last minute deal i påskeferien. Rett ved skibakken. Eller på badeferie i utlandet - uten å tømme lommeboka.