Dra på en billig kjør-selv ferie i påsken

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Påskeferie

Rabattkoden er nå aktiv

Påskeferie

Påskeferien er en deilig tid av året å dra på miniferie eller langhelg på hoteller i Norge og hoteller i Europa. Da får dere endelig årets første fornemmelse av at våren er i anmarsj, enten dere drar på norgesferie eller reiser sydover til våre hoteller i Europa. Kjenn de første varme solstrålene prikke i ansiktet når dere sitter på en hyggelig fortauskafé på storbyferie med innlagt wellness eller dra på skiferie i vårt langstrakte land.  Eller begge deler. Bestill tidlig og få rabatt hos Risskov Bilferie.

Hos Risskov Bilferie har vi mange gode tilbud i påskeferien til flere norske byer. Dere kan bestille weekendpakke med en langweekend og 2 overnattinger i Bergen, Røros eller Oslo på hoteller med sentral beliggenhet. Vi har også tilbud på hotellpakker i en rekke kjente norske skidestinasjoner, blant annet Norefjell. I tillegg tilbyr vi også en rekke hotellkupp med gode skimuligheter i utlandet. Hva med skiferie til alpene, for eksempel? 

Bestill en last minute deal. Rett ved skibakken.

Hvis dere slettes ikke har tenkt dere på skiferie, er det greit å vite av Risskov Bilferie har flere spennende alternativer for billige familieferier til barnevennlige hoteller i påskeferien. Vi har også gode priser på hotellpakker med langweekend på en rekke luksushotell i utlandet, der våren er grønnere enn i Norge.