Naturskjønn miniferie på Panorama Hotel Aschberg

Norsk | NOK

Panorama Hotel Aschberg

Elegant hotell med flott utsikt nær Kiel

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Unik beliggenhet på toppen av Aschberg-høyden
 • 2-retters meny inkludert kaffe og te etter middagen
 • Elegante rom med egen terrasse og vakker utsikt
802,-
3~6 dager fra
1.699,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Vakker utsikt over Østersjøen

3 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 259,-
SPAR
6 dager
Fra 4.019,- / spar opp til 802,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 1 kopp kaffe/te etter middagen
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Vakker utsikt over Østersjøen

4 dager
Fra 2.529,- / spar opp til 383,-
SPAR
5 dager
Fra 3.269,- / spar opp til 598,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 3 x 1 kopp kaffe/te etter middag
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Panorama Hotel Aschberg har en fantastisk beliggenhet 98 meter over havet, og tilbyr vakker og naturskjønn utsikt over Østersjøen og det omkringliggende landskapet rundt Eckernförde Bay. Her vil du bli bortskjemt, med en elegant og komfortabel base i et 4-stjerners opphold med privat terrasse på rommet ditt, deilig mat, fantastisk natur og spennende opplevelser innen kort avstand.

Hotellet tilbyr 

Dette 4-stjerners hotellet ligger på en nesten 100 meter høy bakketopp kalt 'Aschberg', nordvest for Kiel med vakre og elegante omgivelser for ditt opphold. Innenfor dette oppholdet vil du legge merke til at naturen er et gjennomgående tema, både rundt hotellet og inne, da innredningen er preget av naturlige materialer. Dette er et direkte resultat av hotellets store fokus på bærekraft, og en kontinuerlig innsats for å utnytte naturens ressurser effektivt og nøye.

 

Det er et 20 meter høyt utkikkstårn rett ved hotellet hvor du kan nyte en formidabel utsikt over landskapet. Den ene siden av tårnet fungerer også som klatrevegg og som er gratis å prøve.

 

Det er mange alternativer nedenfor. Du kan for eksempel dra ut til den 22 hektar store naturparken Hüttener Berge, som tilbyr ideelle turmuligheter, og fra hotellet er det bare en kort kjøretur til de vakre sandstrendene i Østersjøen og området rundt Eckernförde Bay. Plasseringen gjør det også enkelt å besøke den sjarmerende Schleswig-Holstein hovedstaden Kiel, som byr på spennende opplevelser, med maritimt atmosfære og koselige shoppingmuligheter. Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av i hotellets unike "badstuer".

 

Hotellets deilige frokost er den perfekte starten på dagen, og om kvelden kan du nyte deilig regional retter i elegante omgivelser på "Huk's Restaurant", som også har en innbydende peisestue. Etter middagen kan du slappe av med en kopp kaffe eller te, og runde dagen av i en koselig atmosfære.

 

Gratis parkering og Wi-Fi er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene

Hotellet tilbyr vakre rom med panoramautsikt over det omkringliggende landskapet i naturparken Hüttener Berge. Du kan velge mellom Comfort enkelt- og dobbeltrom eller Comfort dobbeltrom med ekstra seng.

Romtyper *

Komfort dobbeltrom

1 / 3
Romslig og avslappende dobbeltrom med designerbad, komfortabel seng med springmadrass, panoramavinduer, privat terrasse, hårføner, telefon, kaffe- og tekoker og TV. Dette rommet kan bestilles med en ekstra seng.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom - Komfort

1 / 3
Romslig og avslappende dobbeltrom, egnet for enkeltpersoner, med designerbad, komfortabel seng med fjærmadrass, panoramavinduer, privat terrasse, hårføner, telefon, kaffe- og tekoker og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

49 km fra
Kiel, Tyskland
410 km fra
Hirtshals, Danmark
800 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Meerwasser-Wellenbad Eckernförde (13.2km)

Eckernförde er i dag mest basert på spa- og velværeturisme og her ligger Meerwasser-Wellenbad Eckernförde, som fortjener et besøk – om det er med eller uten familien. Meerwasser-Wellenbad tilbyr et hav av velvære-opplevelser med tyrkisk og finsk sauna, et snørom samt en saltgrotte og forskjellige typer massasje og selvfølgelig massevis av vann, både klor- og saltvannsbasseng, samt aktiviteter til barna. Et besøk på stedets bistro er heller ikke verst, skulle sulten ta overhånd. Her serveres det både snacks og varme retter samt drikkevarer.

Kiel (45.9km)

Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

Eckernförde (13.8km)

Byen har litt av en historie at by på; pesten herjet på 1600-tallet, da nesten alle innbyggerne døde, og byen ble plyndret under tredveårskrigen og igjen under Napoleonskrigene og har siden vært kasteball mellom Danmark og Preussen, sist under treårskrigen, også kjent som Schleswig-krigen fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistet sitt ruteskip Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvillet seg inn i Eckernförde-bukten og nesten ble desimert av det preussiske kystbatteriet. Fregatten Gefion ble så restaurert og inngikk i den tyske forbundsflåten under navnet Eckernförde.

Ta en spasertur inn til Eckernförde sentrum og opplev det gamle rådhuset fra 1500-tallet, som var i bruk frem til 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortelles den spennende historien om byens utvikling fra 1200 til i dag i form av vekslende og informative utstillinger. Fortsett gåturen gjennom byen og vend nesen mot nord, over trebroen mot Borby kirke, som er en vakker romansk kirke bygget av kvaderstein på 1110-tallet, og som derfor også hører til en av de eldste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mot vannet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskjellige utstillinger om Østersjøen og om elementene i dette vakre havet. Lær mer om dyre- og plantelivet og kom tett på Østersjøens forunderlige geologiske historie, en opplevelse hele familien vil verdsette.

Eckernförde (16km)

I Eckernförde kan dere gå fine turer langs innsjøen Windebyer Noor. Den var engang i tiden direkte forbundet med Østersjøen, men under istiden ble sjøens utløp delvis blokkert. Så sent som i 1929 kom demningen i Eckernförde, og den sperret helt for forbindelsen til Østersjøen. I dag foreligger det imidlertid planer om å gjenåpne forbindelsen mellom demningen og havet.

Rendsburg (20.6km)

Midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen ligger Rendsburg. Denne spennende byen har mye at by på og egner seg godt til et familiebesøk. Den blå linjen, som er en del av bybildet, fører sine gjester på en ca. 3,2 km tur rundt i den indre byen forbi de mest interessante stedene og bygningene i Rendsburg. Det omfatter blant annet Det Jødiske Museet i Dr. Bamberghus i Prinsessegaten, som forteller om jødenes historie og kulturhistorie i de tyske hertugdømmene, en veldig spennende utstilling, som tar sine besøkende med på en sosial og kunsthistorisk reise gjennom tyske jøders liv. Et annet stopp på den blå linjen er Sankt Marienkirche, som er en middelalderkirke bygget rundt år 1330. Kirken preges av den barokke døpefonten fra det 17. århundre, høyalteret og kongelosjen, tiltenkt Frederik 4. med flotte utskårne stoler og selvfølgelig høyalteret, som ble skapt i 1647 av Henning Clausen. Et annet stopp på ruten er det gamle rådhuset fra 1566, som kan besøkes, men kun med guide. Se også nærmere på den gamle jernbanebroen.

Seiltur på Kielerkanalen (20.5km)

Dra på seiltur på Kielerkanalen fra Rendsborg til Kiel og opplev Nord-Tyskland fra sjøsiden. Kielerkanalen løper tvers gjennom Nord-Tyskland fra Kiel ved Østersjøen til Brunsbüttel ved Nordsjøen og blir av samme grunn også kaldt Nord-Ostsee-Kanal. Opplev den vakre naturen og de store containerskipene og cruiseskipene seile forbi på den travle kanalen. Mellom Rendsborg og Kiel kan dere seile med M/S Princess eller den over hundre år gamle hjuldamperen Freya. Det er mulig å kjøpe forfriskninger ombord.

Gottorp Slott (23.1km)

Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi.

Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene.

Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

Tiergehege Tannenberg (37.1km)

Tiergehege Tannenberg er et pent naturområde ved Østersjøkanalen nord for Kiel. Det flotte området er preget av store skoger og enger og små idylliske elver og innsjøer med et rikt dyreliv med mange forskjellige arter, slik som okser fra det skotske høylandet, villsvin, rådyr og dådyr. De ufarlige dyrene ferdes fritt omkring i området, mens de farlige dyrene inngjerdet.

Schleswig by (30.4km)

Schleswig by ligger bare 40 km. syd for den danske grensen og kan byd på en spennende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kaller seg for Nord-Europas første by. En gåtur i sentrum er å anbefale, hvor byens katedral troner og vitner om lille Schleswigs mer fargerike fortid. Vikinger bosatte seg langs fjorden Slien. Dette forklarer hvorfor området i 200 år var et økonomisk knutepunkt. Senere gjorde hertugene av Gottorp, Schleswig til deres maktbase fra det 16. til 18. århundret. Denne historiske arven kan dere lære mer om på byens mange museer.

Botanischer Garten Kiel (36.6km)

Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Gammelby

Superpris Nordtyskland

Østersjøkysten

Historiske Schleswig

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering

273,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

Ideell beliggenhet for utflukter

Les mer

Hotel Heidehof Garni

Hotell med velværeavdeling

Schleswig-Holsteins

Besøk Rendsburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vann på rommet
 • Gratis bruk av biljardbord og bordtennis
 • Tilgang til velvære-avdeling

Kun
1.099,-

Vis kort

Velvære i Nord-Tyskland

Les mer

Stadthotel Eckernförde

Deilige dager ved Østersjøen

Østersjøkysten

Ved Eckernförde fjord

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 Flammkuchen eller pizza +1 drikkevare
 • 1 flaske vann på rommet

269,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Frokost med enestående utsikt!

Les mer

Hotel Wikingerhof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schleswig-Holsteins

Ferie i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og småkaker
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til sauna

246,-
Kun
1.429,-

Vis kort

Ferie med nærhet til kysten

Les mer