Miniferie på Parkhotel Rügen

Norsk | NOK

Parkhotel Rügen

Eksklusiv wellness og god mat midt på den nordtyske ferieøyen, Rügen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentralt på Rügen med gratis parkering
 • Eksklusiv wellness
 • Fantastisk mat
1.336,-
3~8 dager fra
1.429,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Opplev Rügen

3 dager
Fra 1.429,- / spar opp til 256,-
SPAR
4 dager
Fra 2.099,- / spar opp til 404,-
SPAR
5 dager
Fra 2.729,- / spar opp til 592,-
SPAR
6 dager
Fra 3.339,- / spar opp til 801,-
SPAR
7 dager
Fra 3.919,- / spar opp til 1.039,-
SPAR
8 dager
Fra 4.439,- / spar opp til 1.337,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Utforsk hele Rügen fra et hyggelig hotell midt på den naturskjønne, nordtyske øyen. Dra på flotte vandre- og sykkelturer, utflukter og bybesøk, og nyt ferielivet på hotellet med mange av lekker mat, wellness og avslapning på terrassen.

Hotellet

Det 4-stjernes Parkhotel Rügen ligger midt på Rügen, i utkanten av den gamle bydelen i Bergen auf Rügen. Her har dere et super utgangspunkt for både en aktiv ferie, wellness-opphold og familieferie.

Øyen har mye å by på, og hotellets sentrale plasseringen gir dere kort avstand til det meste! Opplev f.eks. Hiddensee, Putbus, Nationalpark Jasmund eller Sellin, eller utforsk Stralsund, som er kjent for å være ’Porten til Rügen’ og ikke minst for sitt UNESCO-listede historiske sentrum. Dessuten huser Stralsund akvariet, ’Ozeaneum’ og det populære badelandet, ’HanseDom’.

På hotellet kan dere skjemme dere bort i den innbydende wellness-oasen, som kan by på både badstu, dampbad og skjønnhetssalong. Skulle dere ha lyst til en wellness utenom det normale, så er det også mulig med vannstrålemassasje i hotellets eksklusive Dreamwater Lounge.

På den flotte terrassen kan dere slappe av i komfortable ’Strandkörbchen’ - strandkurver, som man er så populære på strendene.

Dere får en god start på dagen med en god frokost i hotellets hyggelige omgivelser, og om kvelden kan dere nyte en god middag i restauranten ’Orchidee’, og eventuelt avrunde med en drink i baren ’Störtebeker’.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Hotellets rom tilbyr alle et 4-stjernes komfortnivå, og dere kan velge mellom enkeltværelser og dobbeltværelser.

Alle rommene er på minst 23 m² og har eget bad, skrivebord og stol, komfortable senger, minibar og TV. Noen av rommene har dessuten utsikt mot en liten park med en idyllisk innsjø.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

320 km fra
Kiel, Tyskland
750 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ribnitz-Damgarten (26.2km)

Den lille byen Ribnitz-Damgarten ligger i den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern i distriktet Vorpommern-Rügen ved Ribnitz-sjøen.

Her har dere flott utsikt ut over Ribnitz og byen gjemmer på en liten perle av et museum ved navn Vineta-Museum hvor det til alle tider finnes flere utstillinger over tre etasjer.

Rügen (6.5km)

Rügen, Tysklands største øy, som også kalles Tysklands Riviera. Øyen er et opplagt turistmål, først og fremst på grunn av de idylliske fiskelandsbyene, den vakre naturen og de kilometerlange sandstrendebe på øyens sør-østlige kyst. Opplev hvite kalkklipper samt praktfulle innsjøer og skoger. Opplev en aktiv dag med sykling, vandring, fiske eller koble av i Østersjøens friske vann.

På øyen finner dere naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor dere kan nyte øyens lokale spesialiteter. Besøk også Binz, den største spa-byen på Rügen. Langs byens idylliske gågate kan dere besøke noen av butikkene som finnes i byen. Ved den lange strandpromenaden finner dere spa-hus og pensjonater.

Tauchgondel (280km)

Den trykksikre gondolen er laget av stål og består av hele 17 stykker 6 cm tykke glassvinduer og veier rundt 50 tonn. Det er intet mindre enn et lite, tungt teknisk vidunder. Gondolen senkes ned i vannet og gir et enestående innblikk i livet under Østersjøens overflate.

Naturerbe Zentrum Rügen (10.9km)

Hvis dere er glad i natur og høyder, bør dere besøke Naturerbe Zentrum Rügen. På utstillingssenteret midt i Nationalparken har dere adgang til det 40 meter høye utsiktstårnet, hvorfra det er en fin utsikt over øyen og de mange trekronene.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (20.2km)

Opplev Nord-Tyskland i egen bil på en kjør-selv ferie. Legg veien innom Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservatet er, på grunn av sine unike kulturlandskaper, UNESCO-listet. Området ble opprettet i 1990 og ble en del av UNESCO MAB-(Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Innenfor et forholdsvis lite område, er forskjellige landskapsformasjoner som karakteriserer kyst-Tyskland, blitt fredet. Her er land og vann tett koblet sammen; Peninsulaer og fremspring er forbundet via smale strimler med land og samtidig adskilt av vannet i laguner og bukter. Ta på gode sko og gå en herlig tur i dette store, vakre området. Dra på reise i januar og finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Det er mange muligheter i Tyskland som også egner seg godt til en familieferie, så planlegg den neste sommerferien eller vinterferien med en kjør-selv i Nord-Tyskland.

Østersjøbad Sellin (20.4km)

Dere kan også besøke det populære Østersjøbad Sellin, som er et av de mest attraktive badeområdene på øyen. Badet har en hvit strand og en lang badebro.

Nasjonalpark Jasmund (27.7km)

Dette naturreservatet ligger på den nordøstlige delen av øya Rügen, og er med sine 30 km² Tysklands minste nasjonalpark. Dette vakre området inkluderer blant annet fjellryggen Stubnitz nord for Sassnitz og kalksteinklipper som strekker seg opp til 160 meter over havet. Parken er rik på flora og fauna, og har flere sjeldne arter i begge kategorier. Havørn, fiskeørn, vandrefalk og låvesvale er noen av fuglene dere kan få øye på om dere er heldige.

Marienkirche (28.8km)

Den største kirken i Stralsunds heter Marienkirche, og den prektige bygningen er lett å få øye på der den ruver midt i sentrum av byen. Det er den nest største gotiske mursteinskirka i hele den baltiske regionen. Ta en tur opp i det høye tårnet via den smale vindeltrappa som fortsetter opp i det uendelige. Endelig slutter de mange trinnene og avløses av en høyere trappebestigning ut til utsiktspunktet i det 104 meter høye kirketårnet. Det hele er en tur på 366 trinn.

Stralsund (29.5km)

Den hyggelige tyske byen Stralsund ligger på kysten ved Østersjøen og ønsker sine besøkende velkommen med opplevelser for hele familien. Gamlebyen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste og her kan dere rusle forbi spennende gamle middelalderbygninger.

Like ved Stralsund ligger den eneste broen som forbinder det tyske fastlandet med den naturskjønne øya, Rügen. På øya kan dere blant annet ta turen til Jasmund nasjonalpark og beskue de flotte krittklippene ved kysten. I tillegg ligger Koloss von Prora, et nasjonalsosialistisk ferieanlegg, her på Rügen. Blokkene og badelandet ble oppført i 1930-årene og er typiske eksempel på Det tredje rikes arkitektoniske idealer.

HanseDom (32.9km)

Det er kanskje ekstra gøy med barn på ferie å legge en dag til badelandet HanseDom. Her finnes det også massasje- og spabehandlinger på stedet, i tillegg til et treningssenter med klatrevegg og muligheter for ballspill, blant annet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersjøen

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 x kaffe og kake
 • Tilgang til basseng

1.081,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Nyt den vakre promenaden

Les mer

Hotel Allinge

Inkl. halvpensjon

Bornholm

Miniferie på solskinnsøya

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis kaffe
 • Gratis internett og parkering

492,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Historisk hotell sentralt i Allinge

Les mer