Kjør-selv til Pension Zum Harzer Jodlermeister med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Zum Harzer Jodlermeister

Pension Zum Harzer Jodlermeister ligger i den naturskønne Harzen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Det er live underholdning med musikk
 • Nydelig og hjemmekoselig atmosfære, perfekt for å slappe av
 • Nydelig rolig område midt i naturskjønne omgivelser
2.345,-
3~8 dager fra
799,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Opplev naturen til Harz

3 dager
Fra 799,- / spar opp til 672,-
SPAR
4 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 1.013,-
SPAR
5 dager
Fra 1.489,- / spar opp til 1.404,-
SPAR
6 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 1.785,-
SPAR
7 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 2.346,-
SPAR
8 dager
Fra 2.139,- / spar opp til 2.303,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x massasje
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Pension Zum Harzer Jodlermeister har en vakker beliggenhet i sentral Tyskland i den lille byen Altenbrak, ikke langt fra Thalen og rundt 80 km sørvest for Magdeburg. Hotellets nydelige beliggenhet midt i den vakre naturen i Harz gjør det til et ettertraktet sted å overnatte, spesielt hvis det er en aktiv eller en avslappendes ferie som er på seveste ønskelisten over mulige fritidsaktiviteter.

Hotellet tilbyr

Pension Zum Harzer Jodlermeister er det perfekte stedet å feriere og slappe av på samme tid. Her styrer du deg selv, om det er å nyte stillheten på terrassen med en god bok, spille bordtennis eller å gå tur i det naturskjønne området. Det er mer enn nok å gjøre. Start dagen med frokostbuffeen i restauranten, Theodor Fontane, og senere på dagen serverer Cecile gode, tradisjonelle retter. I sommermånedene kan du grille ute og det er også underholdning fra hotellets eier, Andreas Knopf, som både spiller og synger et repertoar av sanger fra området.

Når du bestiller hotellet på Risskov Bilferie, inkluderes det også en massasje, som holdes på hotellets elektroniske massasjebord, som kan være spesielt bra etter en lang tur i de vakre turiststiene. Romservice tilbys og hvis du mangler råd og veiledning, kan resepsjonen hjelpe deg med muligheter og tilbud for aktiviteter.

Det er ikke langt til de sjarmerende byene som Thale og Quedlinburg som er på UNESCOs verdensliste. Dermed er det ingen tvil om at barna vil sette pris på en tur til Pullman City Harz, som befinnes midt i selveste Harz, som er en ekte vestlig by med mye drama.

Rommene

Renovert i 1999, har det koselige Gasthof nå 25 rom, alle med eget bad med hårføner, satellitt-TV og telefon. Du kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, sistnevnte kan også utvides med en ekstra seng. 

Parkeringsplassen ligger 200 meter fra hotellet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

380 km fra
Kiel, Tyskland
800 km fra
Hirtshals, Danmark
1050 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Quedlinburg (26.1km)

Denne mellomstore middelalderbyen med rundt 26 000 innbyggere, ja den har en spennende historie som går tilbake til det første årtusenskiftet. Byen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste på grunn av de fantastiske og godt bevarte bindingsverkshusene, bymiljøet med de brosteinsbelagte gatene og de smale smugene som slynger seg rundt i gamlebyen. Dette er arkitektur i verdensklasse; her kan dere rusle gatelangs forbi rene historiske eksempler på glemte stilarter i et høyst levende gatemiljø. I midten av byen ruver den vakre romanske St. Servatius-kirken. Det var her at selveste kong Heinrich I, etter sigende, ble kronet før han senere ble gravlagt i år 936. Den årlige julemarkedet i Quedlinburg holdes fra november og ut desember, det er ofte omtalt som en av de vakreste julemarkedene i delstaten Sachsen-Anhalt.

Schierke (28.9km)

Den lille landsbyen midt i Harzen rommer rundt 900 innbyggere og ligger ved den flotte Harzen nasjonalpark midt i det praktfulle Tyskland. Schierke ligger rundt 600 meter over havets overflate og leder videre opp til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved elven “Kalte Bode” og er et veldig besøkt sted, både på grunn av den vakre beliggenheten, men også takket være de mange mulighetene for friluftsliv, som de omkringliggende fjellene og parkene tilbyr. Det er nemlig gode muligheter for gå- og sykkelturer i den vakre naturen. Parken dekker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé å ha forberedt et par turer hjemmefra, da dette er et stort område.

Ballenstedt (29.9km)

I 2010 ble Ballenstedt utmerket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” for blant annet å ha en fremragende beliggenhet med gode værforhold samt sykkelruter, et lukket nettverk av turstier og gode tilbud på sports- og fritidsaktiviteter.

Denne sjarmerende byen har alt, hva det forventes av en liten tysk by og det er gode muligheter for å handle, samt besøke små restauranter, utsalgssteder og nydelige terrasser. I midten av byen ligger “Generasjonernes plass”, som er et vakkert fritids- og avslapningsområde, hvor hele familien kan kose seg i skjønne, naturlige omgivelser.

Falkenstein Slott (41km)

Falkenstein Slott befinner seg på den vakre bakketoppen i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighet for flere fine gåturer. Borgen ble bygget mellom 1120 og 1150 og tilhører et av de mest befestede slottene i Harzen. Slottets strategiske plassering på toppen av den 320 meter høye bakken gjorde borgen veldig vanskelig å angripe, og på tross av flere forsøk er det ingen som så langt har lykkes. I dag fungerer borgen som et museum, som er et godt likt turistmål, siden området er en del av den Romanske Veien, som er en en vakker åttetallsrute med sentrum i Magdeburg og som forbinder de fantastiske romanske klostrene, katedralene og slottet bygget mellom 950 og 1250, og som samtidig representerer starten på kristendommen i denne delen av Tyskland. Den 1.000 km lange ruten byr på over 72 bygninger over 60 forskjellige steder i åttetallet.

Badelandet Vitamar (49.4km)

Vitamar trommer daglig sammen massevis av moro for barn og tenåringer. Her finner dere et stort svømmebasseng med kunstige bølger og havdønninger samt vannsklia «Black Hole» med lys-, video- og lydeffekter. På anlegget finnes det også en vannpark med vannkanal, boblebad, den romerske varianten av dampbad, helårsåpent utendørsbasseng samt en foss egnet for både store og små gjester. Vanntemperaturen i bassenget varierer fra 28–31 °C, mens det ligger på behagelige 33 °C i det såkalt barneparadiset og hele 35 °C i boblebadet. Søker dere ro og avslapping etter store vannparkaktiviteter, ja da venter badstue-anlegget. Her venter det både finske badstuer, en bio-badstue og mye mer. Badelandet Vitamar tar inngangspenger.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Apartment Hotel Harz

Opphold med frokostbuffé

Harzen

Familieferie i Harz

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • Kabelbane i Thale
 • 20% rabatt ved leie av el-sykkel

215,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Familiekos i hjertet av Harzen

Les mer

Morada Hotel Alexisbad

Inkl. halvpensjon og 1 glass vin til maten

Harzen

Ferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin/øl/vann til hver middag
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering og WiFi

1.231,-
Fra kun
1.579,-

Vis kort

Inkl. halvpensjon og vin til maten

Les mer

Ferienanlage Friedrichsbrunn

All inclusive opphold

Harzen

Naturskjønne Harzen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lunsj (salatbuffet & suppe)
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 2 x Gratis øl og vin (18:00-20:00)

267,-
Kun
999,-

Vis kort

Sjekk inn med alt inkludert i vakre Harz

Les mer

Waldhotel Altenbrak

Opphold med frokostbuffé

Harzen

8 netter

Wild Offer - 9 dager inkl.
 • 8 x overnattinger m. frokost
 • 8 x kaffe og kake på ettermidagen
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen

3.444,-
Kun
1.699,-

Vis kort

Romantikk, natur og velvære i Harz

Les mer