Miniferie i Sverige på Pensionat Frillesberg

Norsk | NOK

Pensionat Frillesbergs

Hyggeligt pensjonat fra 1938, med mye kos og spennende muligheter

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Tradisjonelt pensjonat på den svenske vestkysten
 • Halvpensjon er inkludert, i fine omgivelser
 • Besøk det populære varehuset, Gekås Ullared
1.095,-
3~4 dager fra
849,-

Inkl. halvpensjon

Miniferie nært Göteborg

3 dager
Fra 849,- / spar opp til 728,-
SPAR
4 dager
Fra 1.259,- / spar opp til 1.095,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 1 x velkomstkaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Nær sjøen på den svenske vestkysten, mellom to populære byer, Varberg og Göteborg, finner du den koselige Pension Frillesberg. Et billig hotellopphold med personlig service, kos, god lokalprodusert mat og mange spennende muligheter innen kort avstand.

Hotellet tilbyr

Pension Frillesberg dateres tilbake til 1938, og tilbyr nyrenoverte omgivelser, der rommene er renovert i en sjarmerende og moderne stil. Hver morgen kan du nyte en deilig frokostbuffe i den nyrenoverte spisesalen, og om kvelden serveres deilige kveldsretter tilberedt med lokale råvarer. Hvis været er bra, kan du nyte maten ute på den koselige terrassen. Etter en begivenhetsrik dag kan du slappe av i kjellerpuben. Det er renovert på en atmosfærisk måte slik at du føler deg til ro. Her kan du se sports-TV, høre på musikk og spille shuffleboard og dart.

Gjestgiveriet er et godt valg for en fantastisk bilferie på den svenske vestkysten. På grunn av beliggenheten, og innen en times kjøretur, er det mange steder og sightseeingsteder å velge mellom. Det er ikke bare nær sjøen, hvor du selvfølgelig kan svømme om sommeren, men du er også har Göteborg, Kungsbacka og Varberg med mindre enn en times kjøretur unna.

Det er også ideell for en aktiv ferie, med gang- og sykkelturer i nærområdet, og du kan dermed leie sykler under oppholdet. Sykkelruten 'Kattegattleden', som strekker seg fra Helsingborg til Göteborg, går rett forbi hotellet, samt du kan også shoppe i varehuset Gekås Ullared, som er en av Sveriges mest populære attraksjoner.

Gratis Wi-Fi og parkering er tilgjengelig på hotellet under oppholdet.

Rommene

Pension Frillesberg har 12 rom, der alle er nyrenovert og innredet i en hjemmekoselig stil. Både enkelt- og dobbeltrom er tilgjengelige, og to ekstra senger i noen av dobbeltrommene kan legges til.

Noen av rommene har balkong men, alle rommene har eget bad og toalett, og er utstyrt med komfortable senger, garderobe og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Strømstad, Sverige
230 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gekås Ullared (55.2km)

Gekås Ullared er Skandinavias største varehus og et ekte shoppingparadis. Man kommer hit på under 40 minutter fra Hotell Vesterhavet. Her kan man finne alt ifra klær, elektronikk, leker, kosmetikk til belysning, tekstiler og verktøy.

Bruket i Varberg (27.9km)

Bruket i Varberg er også verdt et besøk. Her kan du kose deg med familien eller venner. Det finnes bowlingbaner, dere kan spille dart eller biljard mens ungene koser seg i Lekeland. Skulle dere bli sultne, finner dere flere restauranter her som tilbyr et bredt og familievennlig utvalg av mad.

Hamnmagasinet (30km)

Om dere er interessert i kunst eller bare er nysgjerrige, så er det en god idé å gå innom kunsthallen Hamnmagasinet, som også ligger på festningsområdet. Her kan dere blant annet oppleve utstillinger med lokal kunst og kunsthåndverk. Det finnes også et keramikkverksted, et glassverk og en sølvsmie i bygningen, og man har derfor mulighet til å komme tett på håndverket og kunstnerene.

Varberg Festning (30.2km)

Varberg Festning er en flott turistattraksjon og absolutt verdt et besøk. Opplev festningens 700 år lange historie på nært hold blant kanonkuler og fangehull. Det arrangeres dessuten mange familieaktiviteter på museet, og om sommeren er det også omvisninger som iscenesetter hvordan livet på festningen var.

Varberg Festning ble bygget av den danske hertugen Jakob Nielsen i slutten av 1200-tallet. Festningen vitner derfor om de tette båndene mellom Danmark og Sverige allerede da. I begynnelsen av 1600-tallet bygget den danske kongen, Christian IV, om festningen til et mer tidsriktig og moderne forsvarsanlegg.

Kallbadhuset (40.2km)

Både om sommeren og vinteren kan dere ta dere en forfriskende dukkert ved Kallbadhuset for så å slappe av i saunaen og nyte den fantastiske utsikten over Kattegat. Det er en enestående opplevelse. Gå ned til strandpromenaden, så kan dere ikke unngå å finne det vakre og legendariske Kallbadhuset.

Liseberg fornøyelsespark (50.3km)

Når svenskene tenker på Göteborg, så tenker de selvsagt også på fornøyelsesparken Liseberg. Det gjør nok vi i Norge også. Dette er nemlig Nordens største fornøyelsespark, og her venter mange opplevelser for hele familien. Om våren, kan dere for eksempel oppleve Vest-Sveriges største hagemesse, «Lisebergs Trädgårdsdagar». Under hele sommeren kjører alle karusellene og berg- og dalbanene, de kjente Liseberg-kaninene er på plass og, selvsagt, finnes det mange arrangementer til stor underholdning for liten og stor. Dere kan spise på en av parkens mange restauranter eller kafeer og utforske spillboder, små, rare butikker og Lisebergs mange hageområder.

Universeum vitenskapssenter (50km)

Reiser dere med barn eller barnebarn er et besøk til vitenskapssenteret Universeum et spennende sted å utforske for nysgjerrige barn og uredde voksne. Det ligger midt i Göteborg, og det er Nordens største i sitt slag. Her venter hele syv etasjer med sanne eventyr om fakta. Ta en titt på noen av Europas største akvarier, mange spennende eksperimenter og til og med en innendørs regnskog.

Göteborg (52.1km)

Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

Göteborgs skjærgård (51.4km)

I den vakre skjærgården i Göteborg kan dere oppleve pittoreske smug, bløte strender og naturreservater med fine turstier. For ikke å glemme salt sjø og havbris. Øygruppen består av rundt tyve holmer med tusenvis av steder å utforske. De nordlige holmene: Björkö, Hönö og Öckerö er tilgjengelige via bilfergen som går fra Hjuvik. Dere kan hoppe på skjærgårdsbåten fra Saltholmen hvis dere vil ut til til de sørlige holmene: Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö. Ferger og busser er en del av det offentlige transporttilbudet, så det er praktisk å besøke havnene, buktene og holmene i Gøteborgs skjærgård.

Haga i Göteborg (53.9km)

Haga er et av de eldste områdene i Göteborg med velbevarte hyggelige trehus, såkalte «landshövdingehus». Dette er et sjarmerende nabolag pepret med serveringssteder og spennende, uavhengige butikker. Det ligger mellom Vasa og Linné som møter hovedgata Haga Nygata i begge ender. I dag ligger Haga midt i byen, men det hele startet da svenskedronningen Kristina beordret et sted å flytte massene til, og dermed var Haga snart et faktum.

Hvis dere har lyst på en dag å rusle rundt i, anbefales det varmt å ta turen til Haga. Stikk gjerne innom hattemakeren, den uavhengige lekebutikken, let opp antikviteter i utvalget av antikvitetsbutikker, kjøp hjem litt kortreist marsipan eller gå på skattejakt i de spennende motebutikkene dere ikke finner i handlesentrene. Rund gjerne det hele av med en lunsj på en av de utallige spisestedene i området.

Det er også verd å merke seg at det finnes et julemarked her i desember. Reiser dere hit på høsten, eller om våren er det lurt å sjekke når gårdsmarkedet holder åpent.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Gottskär Hotell

Inkl. 2-retters meny

Vestkysten

Maritim omgivelser

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x Adgang til wellnessavdelingen
 • Gratis internett og parkering

988,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Bo i unike omgivelser rett ved havet

Les mer

Hotell Gästis

Inkl. halvpensjon

Vestkysten

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x kveldens rett
 • 2 x kaffe og kake
 • 2 x Adgang til Spa

776,-
Fra kun
1.679,-

Vis kort

Miniferie i Varberg

Les mer

Säröhus Hotell & SPA

Halvpensjon og adgang til spa

Vestkysten

Spahotell ved Vestkysten

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x kveldens rett
 • 2 x Adgang til Spa
 • 1 x et glass med musserende vin

197,-
Kun
2.279,-

Vis kort

Bestseller i Sverige! Unik Spa avdeling

Les mer

Åkulla Outdoor Resort

Inkl. halvpensjon

Halland

Aktiv ferie i Sør-Sverige

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 1 x velkomstkaffe
 • Gratis parkering

420,-
Kun
889,-

Vis kort

Aktiv ferie direkte ved Yasjön i Sverige

Les mer