Weekendopphold i Nordjylland på Phønix Hotel Brønderslev

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Phønix Hotel Brønderslev

Bestill hotellopphold i Brønderslev og opplev Nordjyllands severdigheter

Mye inkludert til en veldig lav pris
Ligger midt i Brønderslev ved gågate og kaféer
Nær de mange severdighetene i Nordjylland
 • 330 km fra Svinesundbroen
 • 42 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Ta en tur til Brønderslev hvor dere har mange gode shoppingmuligheter og hvor dere kan hygge dere og slappe av. Hotellet ligger sentralt i Brønderslev rett ved butikker, caféer og kirken som er byens største kulturarv. Hotellet ligger kun 25 km. fra Aalborg, hvor dere kan dra på caféer og restauranter eller shoppe i noen av de mange spesialforretningene og butikkjedene. Området omkring Brønderslev byr på mange hyggelige og spennende opplevelser med alt fra naturområder og strender til severdigheter og byer.

Hotellet

Hotel Phønix Brønderslev ligger sentralt i Brønderslev og herfra når dere enkelt mange severdigheter i Brønderslev og omegnen. På hotellet er det en restaurant og en bar. Hotellet er ikke egnet for funksjonshemmede.

Rommene

Rommene er innredet med eget bad/toalett, TV, WIFI og hårtørrer. Enkelte rom har også skrivebord. Det er ikke rom i første etasje og alle rommene er ikke-røyk.

Merk at

Hotellrestauranten er stengt på søndag etter at frokost og middag blir ikke servert den dagen. Som erstatning vil du motta en flaske vin (per rom) som serveres i rommet.

Middagen serveres i tidsrommet: 18:00-19:30

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det ikke vil bli redd opp og skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Rhododendronparken i Brønderslev (0.6 km)

  Brønderslev har Nord-Europas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronblomster. Plantene blomstrer i mai og juni, og det er et fantastisk syn med mange herlige dufter. I den runde paviljongen som ligger i parken, har de både konserter, markeder og mange andre spennende begivenheter.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Rhododendronparken i Brønderslev
 • Vildmosemuseet (2.0 km)

  Vildmosemuseet er et kulturhistorisk regionalmuseum som gir et innblikk i Store Vildmose og Brønderslevs historie og utvikling, samt om landbruket og nedskytingen av fly i området under 2. verdenskrig.

  Vildmosemuseet
  Det lokalhistoriske museet Vildmosemuseet har spennende installasjoner om Store Vildmose og Brønderslevs historie og utvikling
 • Fårup Sommerland (19.7 km)

  Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna. Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

  Fårup Sommerland
  Moro for hele familien.
 • Løkken (20.1 km)

  Løkken et populært sted for nordmenn om sommeren med bading, vindsurfing og lange gåturer på stranden.

  Løkken
  Løkken
 • Voergaard Slott (27.8 km)

  Se et av Danmarks best bevarte renessanseslott, Voergaard Slott, et vakker slott fra 1500-tallet med kostbare kunstskatter og en vakker park. På slottet finnes det en omfattende og enestående samling av Europeisk kunst, f.eks Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlig innredning. Hør historien om den herskesyke slottsfruen Ingeborg Skeel fra 1580, som kan få det til hårene til å reise seg hos både store og små. Se fangekjelleren, møt spøkelsene og finn blodpletten som ikke kan vaskes vekk.

  Voergaard Slott
  Bak den brede vollgraven og de tykke murene finner dere Danmarks vakreste renessanseslott, Voergaard Slott
 • Rubjerg Knude Fyr (29.0 km)

  Rubjerg Knude Fyr er forventet å forsvinne ut i havet innen år 2020, så skynd dere å opplev dette flotte fyret. Dette er et fint sted å se solnedgangen.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr
 • Lindholm Høje Museet (29.8 km)

  Lindholm Høje Museet er et historisk museum i Nørresundby, ved gravplassen Lindholm Høje. Museet beskriver gravplassen og gravene fra jernalderen og vikingtiden og inndeholder arkeologiske funn fra området.

  Lindholm Høje Museet
  Lindholm Høje Museet
 • Aalborg (31.7 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
Vis flere

Kart

Phønix Hotel Brønderslev
Bredgade 17-19 9700 Brønderslev

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Plus rom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat