Aktiv ferie ved Phönix Hotel Schäfereck

Norsk | NOK

Phönix Hotel Schäfereck

Hyggelig opphold i gåavstand fra kysten med øyen Poel like utenfor

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Gåavstand til kysten av Østersjøen
 • Hyggelig wellnessavdeling
 • Familievennlige omgivelser
181,-
3~5 dager fra
1.449,-

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Nær kysten av Østersjøen

3 dager
Fra 1.449,- / spar opp til 139,-
SPAR
4 dager
Fra 2.139,- / spar opp til 155,-
SPAR
5 dager
Fra 2.819,- / spar opp til 181,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 fl. vin ved avgang
 • 1 flaske vann på rommet
Risskov Pakken

Phönix Hotell Schäfereck har en nydelig beliggenhet på kysten av Østersjøen, kun en kort kjøretur nord for hansabyen Wismar. Hotellet er ideelt for en aktiv ferie med vandre- og sykkelturer, god mat, hygge, wellness, fantastisk natur og mange spennende opplevelser.

Hotellet

Hotellet ligger i den liten landsbyen Gross Strömkendorf, nord for den sjarmerende hansabyen Wismar, og i gåavstand fra kysten. Det hyggelige stråtekte huset kan by på noen familievennlige rammer med utendørs lekeplass og flotte naturomgivelser.

Hotellet har sitt eget wellness-område med forskjellige badstuer, fitnessrom og et avslapningsområde. Det er også mulig å bestille forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger, som utføres i hyggelige behandlingsrom. Oppholdet inkluderer dessuten 15% rabatt på tilgang til det populære nordtyske vannlandet, Wonnemar, som ligger en kort kjøretur fra hotellet.

Besøke Insel Poel og Wismars sjarmerende sentrum, hvor det venter en lang rekke severdigheter og hyggelige shoppingmuligheter. Dessuten har dere også både Tarnewitzer Huk, Boltenhagen og Heiligendamm innen kort rekkevidde.

Hver morgen kan dere starte dagen med en lekker frokostbuffe, som kan nytes i hotellets hyggelige rammer. Om kvelden serveres kulinariske godsaker i restauranten, eller på terrassen, dersom været er bra.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Det finnes både enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en ekstra seng samt Comfort dobbeltværelser med sjøutsikt mot bukten ved Wismar. Noen av rommene er innredet i den nye bygningen ved siden av hotellets hovedbygning.

Alle rommene har eget bad og toalett, og utstyrt med komfortable senger, telefon, radio og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

160 km fra
Kiel, Tyskland
600 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Insel Poel (6.6km)

Den vakre nordtyske øyen Poel, ligger i Østersjøen, nord for Hansebyen Wismar, og hører til under Mecklenburg-Vorpommern. Spredt utover hele øyen finner dere flere små attraksjoner hvor det mest kjente varemerket er Leuchtturm Timmendorfer Strand, som står på øyens vestkyst. Dere kan også besøke Muschel Museum som huser en utstilling med mer enn 3.000 rester av havdyr fra Østersjøen og Nordsjøen og utenlandske hager.

Wismar (9.2km)

Wismar er en av de gamle hansabyene med sin historiske bykjerne og den gamle middelalderhavnen som stort sett er intakt preget av mange gamle hus.

Besøk den gamle havnen, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 ble de historiske delene av Wismar del av UNESCO's kulturarv. Midt i Wismar ligger en flott markedsplass som med sine 10.000 m2 er en av de største i Nord Tyskland. På plassen finner man en rekke staselige bygninger, slik som byens rådhus. I den store og nydelig restaurerte rådhuskjelleren, kan man se utstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens utvikling gjennom tiden.

Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (9.4km)

I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602.

De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

Wonnemar badeland (10.4km)

I Wonnemar badeland venter mer enn 15 000 kvadratmeter spekket med underholdning for både voksne og barn. Det har blant annet en gigantisk vannsklie, mens de minste kan base i vannet i Wonniland hvor det finnes vannkanoner og et piratskip.

Voksne kan ta for seg av en rekke spa- og velværefasiliteter, blant annet flere termalbad med både badstuer og rikelig med muligheter for vannmassasje. Dette er ren nytelse for slitne og raske kropper i alle aldre og størrelser. Wonnemar serverer også mat og drikke. Det er gratis parkering for besøkende i vannlandet.

Hotell Alter Speicher Wismars gjester får i tillegg 15 % rabatt på inngangsbilletter til Wonnemar badeland.

Tarnewitzer Huk (29.7km)

Den vernede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ute på området Boltenhagens nordøstlige spiss. Området er en halvøy på hele 69 hektar med et rikt plante- og dyreliv.

Kletterpark Boltenhagen (30.9km)

Klatreparken i Boltenhagen kjennetegnes ved sin flotte beliggenhet nær strandpromenaden med utsikt mot Østersjøen. Klatreparken byr på 5 forskjellige baner, som har utfordringer til folk i alle aldre. På stedet finnes det også bord og benker, hvor dere kan spise frokost og de to sauene, Max & Moritz, gleder seg alltid til å få besøk av barna. Klatreparken byr på ca. 80 forskjellige utfordringer, som blant annet en 80 meter lang svevebane og et 11 meter høyt klatrenett. Et godt valg til familieferien i Nord-Tyskland.

Schloss Bothmer (31.1km)

Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

Boltenhagen (33.2km)

Besøk hyggelige Boltenhagen, som er kjent for sine fantastiske sandstrender. Boltenhagen ligger ved Østersjøen i nordvestlige Mecklenburg-Vorpommern og betraktes som en del av ”den tyske rivieraen”. Bortsett fra de fantastiske bademulighetene, så ligger også naturreservatet Tarnewitz Huk, ytterst på den nordøstligste spissen ved Boltenhagen. Området er en halvøy med et meget rikt plante- og dyreliv.

Bad Doberan (36.7km)

Dra på et velværeopphold eller en familieferie i Bad Doberan, som er en liten stemningsfull ferieby, som er veldig populær blant tyskere selv. Dette skyldes den helt fantastiske beliggenheten. Byen ligger under 10 km. fra Østersjø-kysten og samtidig ikke langt fra handlebyen Rostock.

Doberaner Münster kalles ikke for ingenting "Perlen av nord-tysk mursteinsgotik".

År efter år tiltrekker den flotte kirken seg hundrevis av mennesker både til gudstjenester, en stille stund, konserter og folk som bare er interesserte i å kikke nærmere på det flotte byggverket. Når dere trer inn i kirken vil dere med det samme bli imponert av byggekunsten, særlig der hvor lyset kommer inn gjennom de store vinduene. I sommermånedene er det forskjellige konserter i kirken hver fredag og det er en herlig, beroligende opplevelse.

Rett i nærheten av Doberaner Münster finner dere museet Stadt- und Bädermuseum, som ligger i en nygotisk bygning som stammer fra 1888. Her kan dere se en utstilling om Bad Doberan-Heiligendamms historie som spa- og badeby og hvordan man har utviklet behandlinger opp gjennom årene. Dessuten er museet omgitt av en hage, hvor dere kan nyte en stille stund.

Den uberørte naturen, som før i tiden strakte seg mellom Bad Doberan og Heiligendamm var grunnen til at det i 1886 ble bygget en baneforbindelse mellom disse to stedene. Damptoget fraktet gjester gjennom åpne marker og grønne skoger fra den lille byen og ut til kysten. Denne opplevelsen kan dere også nyte i dag. Dra på tur med damplokomotivet "Molli".

Dra på ferie i egen bil og få et billig weekendopphold for hele familien. Hvis dere er på ferie med barn, så er Bad Doberan også forberedt på underholdningen. Prøv en billig sommerferie, eller et billig weekendopphold i Bad Doberan.

Heiligendamm (38.7km)

En liten, hyggelig by ved kysten. I klart vær bør dere kunne se til Danmark fra badebroen. Kysten er fin og en gåtur verdig. Stikk innom Galerie Orangerie, eller bestill time til vindsurfing.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag - Søndag: 10-15 

Andre hoteller i nærheten

Seehotel Boltenhagen

4-stjerners hotell ved Østersjøen

Østersjøkysten

Luksushotell ved havet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske vann
 • Tilgang til velvære-avdeling

265,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Nydelig strandhotell i Boltenhagen

Les mer

Alter Speicher Wismar

Miniferie i hansestaden Wismar

Østersjøkysten

Hansestaden Wismar

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 15 % rabatt til Wonnemar Vannpark
 • Gratis lån av tablet med internett
 • Happy hour hver dag kl. 16-18

334,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Ferie i Wismars gamle bydel

Les mer

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansaby

Østersjøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x Voucher for 1 gl. rød- el. hvitvin (middag)
 • Adgang til basseng og badstu

648,-
Kun
969,-

Vis kort

Tilbring vinteren i Tyskland

Les mer

Hotel Schloss Gamehl

Inkl. 1 x 2-retters meny

Østersjøkysten

Slottsferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

273,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Slottsferie i Nord-Tyskland

Les mer

Hotel A 20 Wismar

Inkl. halvpensjon i standardrom

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie nær Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

390,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skjønne strender og historiske byer

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.