Opplev det nordlige Polen på en herlig familieferie.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Det nordlige Polen

Rabattkoden er nå aktiv

Det nordlige Polen

Det nordlige Polen byr på deilige opplevelser og et behagelig klima langs de flotte, lange sandstrendene ved Østersjøkysten. Her kan dere ha et flott opphold for hele familien på mange innbydende og fine hotell. Finn flotte wellness fasiliteter eller nyt simpelthen en miniferie ved havet.

Klimaet er mildt og med litt hell, kan dere finne ravstykker langs kysten. Ved havet ligger de fine badebyene Kolobrzeg og Stettin, se er populære turistdestinasjoner og dessuten er Stettin som ligger rett ved den tyske grensen, den største havnebyen ved Østersjøen. Det er altså store muligheter for å oppleve Østersjøkysten i alt sin prakt, samt å finne frem badenymfen i deg. Så er dere klare for en stille og rolig ferie i kulturelle, naturlige og rolige omgivelser, er mulighetene mange i denne delen av Polen.

Tar dere en tur til det nordlige Polen kan der besøke det imponerende hertugslottet i Darlowo, som er Kong Erik av Pommerns slott og det var i denne byen han tilbrakte de siste 10 årene av sitt liv. Søker dere mer en annerledes opplevelse, kan dere nyte en orgelkonsert i den flotte, gotiske domkirken Kamien Pomorski, som kan spores helt tilbake til det 12. århundre. Under kirkens gulv er flere vestpommerske fyrster og biskoppene av Kamien begravet.