Kjør-selv til Posthotel Rotenburg med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

Posthotel Rotenburg

Kjør-selv med familien til Tyskland og bo på Posthotel Rotenburg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Badstue, dampbad, massasjer og hudbehandlinger
 • Ypperlig utgangspunkt for en aktiv ferie med sykkel og turer til fots
 • Tradisjonskost med kontinental vri på husets restauranter
1.431,-
2~6 dager fra
689,-

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Velvære og utflukter

2 dager
Kun 689,- / spar opp til 241,-
SPAR
3 dager
Kun 1.349,- / spar opp til 511,-
SPAR
4 dager
Kun 1.999,- / spar opp til 792,-
SPAR
5 dager
Kun 2.619,- / spar opp til 1.102,-
SPAR
6 dager
Kun 3.219,- / spar opp til 1.432,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering
 • Adgang til wellness og gym
Risskov Pakken

Midt mellom Hannover og Frankfurt am Main ligger dette trivelige 4-stjernershotellet i byen Rotenburg an der Fulda, viden kjent for sine mange bindingsverkshus. Hotellet Posthotel Rotenburg ligger i flotte naturomgivelser og er et godt utgangspunkt for å kombinere aktive dager med fred og ro på hotellet.

Hotellet tilbyr

Dette tradisjonelle 4-stjernershotellet har et eget spaområde og hele to restauranter. Det ligger omtrent 220 km sør for Hannover i den lille byen Rotenburg an der Fulda, kjent for sine bindingsverkshus. Herfra er det kort vei til eventyrskogene i Waldhessen med sykkelveier og turstier, blant annet den kjente naturstien Wartburg-Pfad. Pakk gjerne gode sko og turtøy, for det er aktive dager som venter på Posthotel Rotenburg. Merk at sykkelen kan stå hjemme for det er sykkelutleie på hotellet.

På hotellet kan dere benytte dere av stedets flotte spa med moderne badstue og dampbad, samt tilbud på massasjer og hudbehandlinger. Det er også et treningssenter på Posthotel Rotenburg.

I hotellets hyggelige frokostsal serverer kjøkkenet opp en variert frokostbuffé hver morgen. Hotellet har to restauranter; Posttube og Kutscherstube. På restaurant Posttube kan dere slå dere ned i vinterhagen etter middag. I sommerhalvåret er det også servering på hotellets solfylte terrassen med utsikt over det frodige landskapet i Fuldatal.

Risskov Bilferie har en god avtale med Posthotel Rotenburg, og merk at hvis dere bestiller overnatting hos oss er halvpensjon inkludert i pakkeprisen.

Det er gratis parkering på hotellet, og gratis trådløst internett. Hotellet har også heis, og det er lettvint å bevege seg mellom hotellets fire etasjer.

Rommene

Hotellrommene er praktisk innredet med eget bad med dusj og er utstyrt med hårføner, telefon, pengeskap og kabel-tv. Rommene har enten balkong eller terrasse.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

460 km fra
Kiel, Tyskland
875 km fra
Hirtshals, Danmark
1125 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Koala Kids World (3.5km)

Koala Kids World byr hele året på spill, moro og action og er helt ideelt for familier med barn. Hver dag er det forskjellige aktiviteter som ansiktsmaling og håndarbeid, og barna elsker å boltre seg i det mer enn 1.000 m² store innendørs lekeområdet med klatrevegger, leketårn, trampoliner og mye annet. Koala Kids World ligger som en del av Göbels Hotel Rodenberg.

Sontra (23.9km)

Landsbyen Sontra har ca. 7500 innbyggere og ligger i hjertet av Hessen mellom Bad Herzberg og Göttingen. Den over 1200 år gamle byen er en skjønn middelalderperle, som ligger midt i vidunderlige naturomgivelser, hvor det er gode muligheter for gåturer. Bruk litt ekstra tid på å oppleve byens historiske bykjerne.

En av de vakre severdighetene i Sontra er uten tvil kirken fra 1488. Klokketårnet stammer fra det 12. århundre. Det flotte rådhuset er også verdt et besøk. Utover de ordinære møtene i byrådet, er det også en rettssal her og det avholdes i tillegg bryllup og rådhuset kan dessuten fortelle en spennende historie.

Den hyggelige byen har en lang tradisjon innenfor forskjellige håndverk og dette preger byen. Det blir først og fremst gjort mye for å pleie de mange fine fasadene og bindingsverkshusene. Dere kan bl.a. besøke det spennende møllemuseet som fremdeles har aktiviteter. Besøk også det spennende museet i det gamle Boyneburger Schloss, hvor dere kan lære mer om bondelivet i området i tidligere tider.

I forhold til det historiske er Sontra kjent for utvinning av blant annet kobber i gruvene. Over 1200 mennesker har arbeidet i minene. Besøk det lille fjellmuseet, hvor dere kan få et spennende innblikk i historien rundt arbeidet i minene. Med det herlige Hessen klimaet, kan Sontra dessuten skryte av å være statlig anerkjent Luftkurort - det beste innenfor spa-områder - en slags klimaterapi.

Kurbad Therme (23.8km)

I festival- og spa-byen Bad Hersfeld finner dere det store bad- og velværeparadiset, Kurbad Therme, hvor folk i alle aldre vil kunne nyte et stort utvalg av muligheter, med alt fra svømmebasseng og badstuer til velvære og massasje.

Freizeit- und Erlebnisbad Sontra (23.6km)

Har dere barna med på ferien er det opplagt å tilbringe en dag i Sontras friluftsbad. Her er det opplevelser for både store og små, og selv om det kanskje ikke er vær til å slikke sol, så har vannet fast temperatur, så dere kan kose dere allikevel. Dere finner bl.a. en 65 m-Wild-River-Rutsjebane, bølgebasseng, vipper og forskjellige barnebasseng. Dessuten er det mulighet for både strandvolleyball og bordtennis. Friluftsbadet rår dessuten over en hyggelig kafeteria, som serverer forskjellige snacks samt frokost. Kort sagt kan dere nyre en dag for hele familien, hvor barna vil elske det hele.

Witzenhausen (53.4km)

Ta også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den minste universitetsbyen i Tyskland. Det er vakre og godt bevarte bindingsverkshus her, prøv å ta turen innom det gamle bryggehuset, som står godt bevart og byr gjestene på blant annet kirsebær-øl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en av de absolutt største kirsebær-regionene i Tyskland. Det høstes kirsebær på for harde livet rundt midten av juli og rett etterpå avholdes den berømte 'Old Town-festivalen', hvor det ikke går stille for seg og er definitivt verdt et besøk, hvis det passer.

Eisenach (54.7km)

Dere kan også planlegge en tur til Eisenach med et besøk på flotte Wartburg. Borgen har tilhørt UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Ta en rundtur i de forskjellige avdelingene, bygningene, rommene og flotte salene samt den tilhørende hagen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Link

Opplev middelalderbyen Sontra

Hessen

Gratis bruk av bowling (2021)

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til bowling (ved avtale)
 • Gratis parkering

118,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Hyggeligt midttysk familiehotell

Les mer

Brauhaus zum Löwen

Inkl. 3-retters meny

Thüringen

Bryggeri og dansesal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x bryggeribesøk inkludert øl
 • Gratis internett

182,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

Tysk ølbryggerkunst, dans og musikk

Les mer

Göbel's Sophien Hotel

Inkl. 3-retters meny

Thüringer Wald

Kultur og natur

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 søt overraskelse per rom

893,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Ferie i Thüringer Wald

Les mer

GHOTEL hotel & living Göttingen

Opphold med frokostbuffé

Niedersachsen

Miniferie i Göttingen

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger m. frokost
 • 1 x matpakke (til å ta med)
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen
 • Gratis internett

153,-
Kun
539,-

Vis kort

Opplev universitetsbyen Gøttingen

Les mer