Dra på miniferie til Postillion Hotel Arnhem

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Postillion Hotel Arnhem

Nyt en 3-stjerners ferie utenfor det historiske Arnhem

God beliggenhet nær sentrum
Flott hotell med god mat
Vakker natur og spennende byer
 • 1.200 km fra Svinesundbroen
 • 900 km fra Hirtshals
 • 480 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Ikke langt fra storbyen Arnhem i Holland ligger 3-stjerners Postillion Hotel Arnhem. Hotellet tilbyr en vennlig atmosfære og lokale spesialiteter samt en ideell plassering i provinsen Gelderland, som gjør det attraktivt å utforske Holland.

Hotellet tilbyr

Postillion Hotel Arnhem er et 3-stjerners hotell, som ligger tett på sentrum av Arnhem. Hotellet tilbyr fine fasiliteter som bidrar til å gjøre ferien avslappende og underholdende. Nyt en lokal inspirert middag i hotellets restaurant, hvor Chef Lamphen sørger for, at dere kan prøve lokale spesialiteter og internasjonale retter. Restauranten har både åpent til lunsj og middag. Nyt også frokosten i restauranten, som er med på å gi dere en god start på dagen. Frokosten serveres hverdager fra kl. 06.30-11.00 og i weekendene fra kl. 07.00-11.00. I den lille hotellbaren kan dere dessuten nyte en forfriskning eller en kopp kaffe. Hotellet er innredet i ny moderne stil med røde detaljer og tilbyr trådløst internett. Der er en stor parkeringsplass ved hotellet, som dere kan benytte fritt.

Rommene

Postillion Hotel Arnhem har i alt 83 lyse rom, som alle er innredet med eget bad og toalett, hårføner, TV og telefon. Det tilbys trådløst internett på alle rom. Rommene fås med enkeltsenger eller med dobbeltseng.

Merk at

Turistskatt på 2 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Barn under 3 år bor gratis.
OBS: For babyer koster det 7,5 euro per opphold.

Hotellet er kontantløst fra 01.02.20. De aksepterer kun betaling med kort.

Vis flere

Verdt å se

 • Arnhem (7.8 km)

  Nyt en sommerferie, miniferie eller kanskje bare et weekendopphold i Nederland, nærmere bestemt i Arnhem. Arnhems fortid preger i dag byen, siden flere av byens severdigheter stammer fra 2. verdenskrig. Dere kan bl.a. besøke krigsmuseet, Airborne, og slagmarken. Historie er en av byens viktigste trekkplastre, men også naturen spiller en viktig rolle. Området rundt byen strekker seg mot nord i et fjellandskap, som går ut i nasjonalparken Hoge Veluwe. Naturen her er skjønn, og den er vel verdt en gåtur i området. Om dere ønsker dere en aktiv ferie, finnes det mange forskjellige muligheter for aktivitet i området, men spesielt sykkelturer og gåturer er høyt verdsatt. Finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie eller planlegg en miniferie til de mange historiske opplevelsene.

  Arnhem
  Besøk den spennende byen Arnhem som gjemmer på mye historie fra 2. verdenskrig.
 • Nationaal Park De Hoge Veluwe (14.1 km)

  Nasjonalparken De Hoge Veluwe er en av de største kontinuerlige naturreservatene i Nederland. Parken strekker seg over 5.400 hektar og byr på et hav av fantastiske naturopplevelser og aktiviteter, som omfatter alt fra skjønne gå- og sykkelturer, det berømte Kröller-Müller Museet og spennende guidede safariturer til et fantastisk underjordisk museum og en skulpturhage med verdens største private Van Gogh-samling.

  Nationaal Park De Hoge Veluwe
  Bli med på guidet tur i De Hoge Veluwe, en av de største naturreservatene i Nederland
 • Buitenmolen Mølle (17.5 km)

  Besøk den historiske Buitenmolen møllen i Zevenaar, som er en gammel tårnmølle fra 1500-tallet. Etter å ha vært ute av drift i en periode fra rundt 1955, ble møllen restaurert og satt i drift igjen i perioden 1969-1970. I dag har Buitenmolen status som én av Nederlands eldste møller som fremdeles selger mel.

  Buitenmolen Mølle
  Den historiske Buitenmolen møllen i Zevenaar selger fremdeles mel
 • Het Mondriaanhuis (53.8 km)

  Het Mondriaanhuis er et museum dedikert til den berømte kunstneren Piet Mondriaan,  født i Amersfoort 7. mars 1872. Museet er innredet i kunstnerens fødehjem og utstillingen innvier de besøkende i kunstnerens liv og kunstverker. Her kan dere bl.a. oppleve en fin rekonstruksjon av studioet han arbeidet i på 1920-tallet i Paris.

  Het Mondriaanhuis
  Se en rekonstruksjon av den kjente kunstneren Piet Mondriaans Paris-studio satt opp i hans fødehjem i Amersfoort
 • Amersfoort (55.0 km)

  Dra på kjør-selv ferie til Amersfoort, en sjarmerende middelalderby i Nederland, som byr på både museer, historiske monumenter, shopping og restaurantbesøk. Gå tur langs kanalene og gjennom middelalder-gatene, dra på sightseeing og spis en god frokost på en av byens kaféer. Gå heller ikke glipp av et av byens mange markeder. Dere kan f.eks. besøke det ukentlige blomstermarkedet. Finn barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelser i Nederland og Amersfoort.

  Amersfoort
  Amersfoort er en en sjarmerende middelalderby.
 • Peperbustårnet (63.2 km)

  Peperbustårnet, eller Pepperbøssetårnet på norsk, er med sine 75 meter et av de høyeste kirketårnene i Nederland, og det kan ses flere kilometer fra byen. Tårnet tilhører byens Sankt Michaels-kirke og ble bygget mellom 1394 og 1452 i nygotisk stil. Tårnet er åpent for besøkende om dagen, hvorfra dere kan nyte utsikten utover den flotte middelalderbyen med dens rustikke bygninger, kanaler og voller.

  Peperbustårnet
  Ta turen opp i det kjente Peperbustårnet, som er det høyeste utsiktspunktet fra Sankt Michaels-kirken
 • Zwolles Gamle Bydel (64.1 km)

  Zwolles historie stammer fra rundt år 800, da frisere og tropper fra Karl den Stores hær stiftet byen. Zwolle ligger fra en militær synsvinkel perfekt til på en bakke med elver som omkranser byen, noe som gjorde den vanskelig å angripe. Zwolle har derfor vært en viktig by gjennom historien og man har av samme grunn plassert en rekke viktige bygninger i byen, f.eks. Sassenpoort og Peperbus. Mellom de gamle middelalderbygningene og langs vollene finner dere mange hyggelige kafeer, så dere kan nyte byens autentiske sus på avslappende vis.

  Zwolles Gamle Bydel
  Den gamle bydelen i Zwolles har mange hyggelige serveringssteder på den gamle, åpne plassen midt i middelalderbyen
 • Tulipansesongen i Nederland (89.9 km)

  Opplev Nederlands tulipaner i full blomst fra slutten av mars til midten av mai. I midten av april er tulipansesongen på sitt beste, og store deler av Nederland vil være dekket av et fargerikt teppe av tulipaner. På de første vårdagene vokser tulipanene med opptil 15 cm om dagen, og dere vil kunne høre tulipanene knirke mens de vokser. En fantastisk måte å oppleve tulipanene på er ved å sykle eller kjøre bil rundt i landskapet. De fleste tulipangårdene ligger i Noordoostpolder, i provinsen Flevoland, og i det området som er kjent som Kop van Noord-Holland. Blomsterauksjonen Flora Holland i Aalsmeer er også verdt et besøk.

  Tulipansesongen i Nederland
  Nederland står i fargerikt flor, fra slutten av mars til midten av mai, når tulipanene blomstrer
 • Amsterdam (98.3 km)

  I Amsterdam kan dere oppleve et bredt utvalg av kulturelle attraksjoner. Den brede spekteret av attraksjoner inkluderer alt fra gamle, fascinerende bygninger som Oude Kerk til mer sjeldne severdigheter som Hash Museet. Det må derimot sies, at den mest populære attraksjonen i Amsterdam er museene. Faktisk har byen mer enn 50 museer, som hvert år trekker flere millioner turister til byen. De mest kjente er Rijksmuseum, Van Gogh Museet og Stedelijk Museum, National Maritim Museum, Museum Amstelkring og Anne Frank House.

  Amsterdam
  Dra på kjør-selv ferie og sightseeing til Nederlands hovedstad, Amsterdam
Vis flere

Kart

Postillion Hotel Arnhem
Europaweg 25 6816 SL Arnhem

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstraseng 50% rabat