Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Quality Hotel Dresden West

Dresden byr på utallige flotte og historiske bygninger

 • 1.125 km fra Svinesundbroen
 • 975 km fra Hirtshals
 • 550 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Ta en storbyferie i Dresden, hvor de historiske og kulturelle severdighetene står i kø. Quality Hotel Dresden West er et 3-stjerners hotell som ligger i den lille landsbyen Kesselsdorf like utenfor Dresden. Dresden er en av Tysklands store kulturbyer og her vil dere finne mange interessante og vakre severdigheter.

Hotellet tilbyr 

Quality Hotel Dresden West er et 3-stjerners hotell som ligger utenfor Dresdens sentrum i et hyggelig område. Hotellet har egen restaurant, hvor dere kan nyte både tyske og internasjonale retter. I tillegg har hotellet en koselig bar hvor dere kan ta noe å drikke etter dagens opplevelser. Når været tillater det, kan dere nyte en drink på den lille terrassen. I tillegg er det badstue og et treningsstudio samt gratis internett på hotellet. Det er gratis parkering, men dere ønsker å parkere i garasje, så koster det ca. 45 NOK per døgn.

Rommene

Alle dobbeltrom er komfortable og innredet med eget bad, minibar, satellitt-TV, klimaanlegg og telefon.

Merk at

Inneholder pakke meny/buffet, bestemmer hotellet om det serveres meny eller buffet. Serveres en meny, vil denne inneholde retter valgt av hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Frauenkirche (12.3 km)

  Flotte Frauenkirche ble dessverre ødelagt i 1945 som følge av et av de mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig. Kirken var gjenoppbygd i 2005 og påbegynt i 1994. Ifølge historien har det stått en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche som sto der før krigen, stammet fra det 18. århundret. Kirkens enorme store kuppel ble et landemerke for byen og har opplevd litt av hvert. Blant annet ble kuppelen bombardert av den prøyssiske hæren i 1760, uten at den kom til skade. Siden var kirken sentrum for Mai-opprøret i 1849.

  Frauenkirche
  Frauenkirche åpnet dørene i 2005
 • Zwinger (11.2 km)

  Som ca. 80% av Dresden, så ble også Zwinger ødelagt under de alliertes bombardement mellom 13. og 15. februar 1945. Men slottet ble bygget opp igjen på slutten av 1950-tallet. Zwinger er muligens Tysklands mest berømte barokkbygning, og er fylt opp med nydelige malerier i Zwinger-museet. Maleriene ble gjemt bort i Sovjetunionen under den andre verdenskrigen og ble senere levert tilbake til byen. En av hovedattraksjonene er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor det henger verker av Rafael, Giorgione og Titian. Besøk også Våpenkammeret, som har en imponerende samling av gamle våpen og kamprustninger. Zwinger huser også en meget berømt porselenutstilling og her er det spesielt den kinesiske og den japanske samlingen som vekker oppmerksomhet.

  Zwinger
  Zwinger-palasset har flere spennende museer
 • Semperoper (11.6 km)

  Semperoper er Dresdens operahus, oppført i 1841 av arkitekten Gottfried Semper. Operaen har været gjenoppbygd mange ganger Først etter brannen i 1864, senere etter de alliertes bombetokter i 1945 og sist i 2002 etter de store oversvømmelsene i Sentral-Europa.

  Semperoper
  Semperoper i Dresden
 • Striezelmarkt (12.7 km)

  Striezelmarkt er det eldste og største julemarkedet i Tyskland og nevnes første gang i 1434. Julemarkedet er oppkalt efter den lokale julekaken, Strietzel. Dette er en hyggelig opplevelse for både barn og voksne med mange høydepunkter slik som Pflaumentoffelhaus, Knusperhaus, julebakeriet og samtidig arrangeres det også flere musikkarrangementer. Spesielt i dagene opp mot jul er det forskjellige fester hvor Stollenfesten, den 5. desember, er noe helt spesielt.

  Striezelmarkt
  Det årlige berømte julemarkedet Striezelmarkt
 • De tre slottene ved Elben (23.2 km)

  Bare 3 km øst for sentrum av Dresden ligger tre fantastiske slott langsmed Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kjent som de tre slottene ved Elben og er et fantastisk syn. Dersom dere går over på den andre siden av elven, kan dere får dere en flott utsikt over slottene. Alle tre ble bygget i årene mellom 1850 og 1861 og ligger i et flott parkanlegg i engelsk stil.

  De tre slottene ved Elben
  Tre vakre slott ligger langsmed Elben, bare 3 km fra Dresden i delstaten Sachsen
 • Basteiklippene (52.0 km)

  De imponerende klippene ligger litt sydøst for Dresden i det Sachsiske Schweiz. Fra toppen er det en utrolig flott utsikt. Turen opp er fylt med forskjellige stier, med trapper og små broer og innerst ligger Felsenburg Neurathen, en borg som er det største middelalderslottet i Sachisiske Schweiz. Slottet nevnes første gang i 1289 og har vært eid av forskjellige bøhmiske adelsfamilier. Besøk Panorama-restauranten og nyt utsikten over Elben og Königstein-festningen i det fjerne.

  Basteiklippene
  Nyt en gåtur i Basteiklippene
 • Golfclub Dresden Elbflorenz e.V. (17.8 km)

  Dersom golf er av interesse så besøk Elbflorenz Golfklub som ligger 10 km syd for Dresden. Banen har 18 hull og ligger i et naturskjønt område, med et bakket landskap med naturlige hindringer og tette baner. Banen er utfordrende dor selv de øvede.

  Golfclub Dresden Elbflorenz e.V.
  Prøv Elbflorenzs utfordrende 18-hulls bane
 • Slottet Pillnitz (36.8 km)

  Schloss Pillnitz er et nydelig restaurert barokkpalass som ligger i den østlige delen av Dresden. Slottet har vært sommerresidensen for en rekke konger og fyrster. Slottet består av tre hovedbygninger, Wasserpalais, som ligger langs med elven, Bergpalais, som ligger i fjellsiden og som også har kinesisk inspirert arkitektur. Videre er det Neues Palais, som forbinder bygningene på den østlige siden. Slottets barokkhage er meget berømt og er omgitt av en stor offentlig park. Pillnitz-slottet huser også Kunstgewerbemuseum samt Palassmuseet. Dette er en spennende tur tilbake i tiden som hele familien vil kunne ha glede av.

  Slottet Pillnitz
  Schloss Pillnitz
 • Königstein-festningen (41.9 km)

  Delstaten Sachsen har mange slott og borger. Festung Königstein, eller Königstein-festningen har en spennende historie og er den største festningen i Europa på toppen av et fjell. Den ligger 240 meter over Elben og kan skilte med over 50 bygninger, som er omgitt av en 1.800 meter lang festningsmur, hvor muren noen steder er hele 42 meter høy. I midten av festningen er det en 152,5 meter dyp brønn som også er den andre dypeste i Europa. Festningen har tidligere vært brukt som statsfengsel. I dag er dette en av Sachens største turistattraksjoner. Dette er en meget hyggelig opplevelse for hele familien.

  Königstein-festningen
  Utsikt over Elben fra Königstein-festningen
Vis flere

Kart

Quality Hotel Dresden West
Zschoner Ring 6 01723 Kesselsdorf

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~7.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 8~14.99 år i ekstraseng 30% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 20% rabat